Nejbezpečnější autosedačka 15-36kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1612
3.9.13 14:33

Díky moc za odpověď. Ještě jeden dotaz - jaký je rozdíl mezi Römer Kid plus SICT Trendline 2013 a Römer Kidfix XP Sict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
3.9.13 15:23

@martice Kid plus SICT je sedačka na pásy, nemá isofix
Kidfix XP SICT je isofixová sedačka, je to nový model, takže vylešená boční ochrana SICT, a i lepší čelní ochrana díky XP-PAD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milan111
3.9.13 17:39

Kidfix XP Sict

Ten těžko může patřit mezi nejlepší, protože ještě nebyl testován. Takže jenom dohady. :)

• Citovat
  • Upravit
5077
4.9.13 08:40

@steeve a ještě se prosím zeptám, která z těch autosedaček nemá sundávací potah? Někde jsem zahlídla, že ta Maxi Cosi Rodi ho nemá, je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.9.13 09:57

@Laaja v dnešní době už snad všechny sedačky mají sundavací potahy, i ta Maxi-cosi, jen některé sedačky lépe- že jsou třeba na gumičkách, některé hůře- musí se šroubovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.9.13 19:54

A je nějaká autosedačka v této kategorii (15-36kg), která se dá polohovat a byla již zmiňovaná zde, že vyšla v testech výborně? Vím, že Römer nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
1.10.13 08:00

@verrda01 všechny sedačky co jsem již dříve psal :
isofixové Römer Kidfix( Kidfix SICT nebo Kidfix XP SICT), nebo Cybex Solution X-FIX, Concord Transformer XT, Besafe IZI Up Isofix, Maxi-cosi Rodifix, STM Solar Seatfix a bez isofixu pak Römer Kid ( Kid plus a varianty SICT), Cybex Solution X, Besafe IZI UP, Maxi-cosi Rodi XR, STM My-Seat
se dají polohovat, a všechny mají z bezpečnosti 4*, tedy prošly testy ADAC a patří mezi nejlepší, nevím, kde jste přišla na to, že se Römer nedá polohovat, fotky polohování Römeru třeba zde:http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.10.13 19:47

Psal to zákazník na Heuréce, že Römer nejde polohovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.10.13 19:51

Tady http://autosedacky.heureka.cz/…kid/recenze/ tak jsem z toho pochopila, ze jde sklopit, jen tak, jak jde sklopit sedačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.10.13 08:14

@verrda01 v těch recenzích není nikde napsáno, že nejde polohovat, to jste špatně četla,
jen tam někdo píše, že musí zastavit, aby sedačku napolohoval, a to je běžná věc u sedaček 15-36, u všech sedaček 15-36 protože jsou drženy pásem z auta, tak aby šly polohovat, je potřeba rozepnout pás, aby ta sedačka šla posunout, takže se musí zastavit, přeci není možné odpoutat dítě za jízdy, a takto se to musí udělat u všech sedaček 15-36, to není chyba této sedačky, tak to mají všechny, a polohovat jdou také všechny, jen je nutné to udělat před jízdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.10.13 18:45

Jsem to špatně pochopila, děkuji za vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
13.12.14 21:16

Dobrý večer, mohl by mi prosím někdo vysvětlit rozdíl mezi autosedačkami Cybex SOLUTION X-FIX a Cybex SOLUTION X2-FIX? Mě přijdou úplně stejné a jediný rozdíl na který jsem přišla je, že jedna vyšla dobře v testech v roce 2009 a druhá v roce 2011 :) a ještě jsem se dočetla, že mají v příslušenství co se dá dokoupit - plastové zavaděče isofix.To je co? A je to potřeba? Děkuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
13.12.14 22:07

@MickyG rozdíl je v tom, že Solution X2-fix má na boku z vnější strany sedačky jakoby polštářky (umělohmotné), které vstřebají část nárazu - je na druhém obrázku
Plastové zavaděče na isofix se dají na oka isofixu v autě a líp se potom sedačka nasazuje, protože se nemusí hledat kde ty oka jsou. Zda jsou potřeba, záleží jak hluboko pod opěradlem isofixové oka jsou - my je máme velmi lehce přístupné, takže jsem nikdy nepoužila.
http://www.cybex4u.cz/…blestone.png
 http://www.cybex4u.cz/…rm-cloud.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.12.14 19:22

@tezi Děkuji za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
24.1.15 20:05

Dobrý den, mohl by jste mi poradit nejlepší autosedačku v kategorii 15-36kg? Jen prosím ne s isofixem, to nám do auta nejde. Děkuji moc. Nechám si i ráda spoustu ěcí vysvětlit. Nebo může být i dobrá, kvalitní ale v lepší cenové relaci. No děkuju moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí