Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
nemate nekdo zkusenost s tim jaka sedacka pasuje na kocarek X LANDER X3 (krome originalu samozrejme
)? chceme si koupit nejakou starsi a koukam po inzeratech, tak at nekoupim neco co nam tam nebude sedet. Diky moc za rady.
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Kamarádka má taky Xlander, ale nevím přesně jestli to X3, a má sedačku Maxi Cosi. Když tak zajdi někde do obchodu zjisti co na ten kočár pasuje a pak koukej po inzerátech at nekoupíš špatně.
my jsme se v obchode ptali, ale tam se nam snazili protlacit akorat original x-lander sedacku a tvrdili ze jina tam pasovat nebude
takze jsem chtela vedet jestli s tim ma nekdo zkusenost a vidim ze to jde ![]()
Tak kamarádka má XA…a zde je odkaz na stránky Špuntíku, jaké autosedačky na něj pasujou…myslim, že u X3 by to mělo být stejné.....
Když tam zavoláš,nebo napíšeš, určitě ti poradí!!!
Co já vím na všechny X-LANDERY jdou sedačky maxi cosi. My máme X-lander XA a sedačku maxi cosi!
a je to jedno jaky je to model? nasla jsem ted nekde na webu ze tam pasuje Maxi - cosi Cabrio 2006 a Maxi - cosi Citi 2006, tak nevim jestli muzu koupit i jinou ![]()
Máme maxi cosi cabrio, ale jestli i jiné typy, o to jsem se už nezajímala, asi budeš muset ještě pátrat!
Tak já mám na tomto kočárku Maxi Cosi Citi model 2005 a v pohodě, záleží na adaptéru, ten pasuje na všecny modely od roku 2003, teda takto mi to řekli v LIBFINU, který je výhradní dovozce Maxi Cosi
Krásný den,
chci se zeptat, nevíte, jestli jde na x-lander xa nacvaknout autosedačka bebecar popřípadě položit do sportáku
Díky
ahoj, prosim vas, jake mate zkusenosti s original autosedackama na x lander - x car 0-13 kg. chteli jsme puvodne koupit maxi cosi, ale na nove adaptery jiz nejde nacvaknout.
Miko1 - tak kočárek x-landr jsem objednali v pátek a v obchodě na podvozek normálně nacvakli autosedačku maxi cosi, o jiné jsem totiž ani neuvažovala, takže na podvozek jde.
Mám X Lander XA z kolekce 2005 (ten bez polohovacích nožiček u sporťáku). Na tento kočárek s maximálním úspěchem používám autosedačku BABY RELAX
- jde použít na stejné adaptéry jako hluboká korbička - takže jsem se vyhnula zbytečné výměně adaptérů
- pokud bych měla original XLanderovskou autosedačku. Navíc Baby Relax má vyšší opěrky kolem hlavičky a celkově je prostornější než originalka k tomuto kočárku. A jako bonus má odnímatelný podhlavníček, sluneční stříšku a nánožníček. Je fakt super - občas jsem v ní i mojí malou houpala.
Holky bacha na to!!! My kupovali X Lander XA model 2006 a na ty adaptéry co jsou ke korbičce maxi cosi cabrio nacvaknout nejde! Několik lidí už mi potvrdilo že to šlo k minulému modelu hl. korby, tam byli maličko jiné adaptéry. Dneska to jedeme do obchodu řešit, tak potom dám vědět jak jsme dopadli, jestli budeme potřebovat dvoje adaptéry…
takže se tam manža stavil a jakoby už tam ty druhé adaptery měli pro nás připravené
asi za 330,–Kč.
Takže musíme vozit dvoje, jedny na hl. korbu a jedny na autosedačku, ale to neva, výměna je hodně snadná a rychlá ![]()