Autosedačka Nania Ferrari Beline

480
18.1.12 13:03

Autosedačka Nania Ferrari Beline

.

Předem vše moc děkuji.
edevira

Příspěvek upraven 08.04.16 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
18.1.12 13:22

přesně tuhle máme…je v pohodě, ale nespokojená jsem s tim, že když mi malá (12měs.)v sedačce usne, tak jí vždycky spadne hlavička dolů :? takže bych doporučila spíš už pro větší děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
18.1.12 13:36

na první pohled stojí ochrana hlavy a ramen za starou belu, nechtěla bych ji ani zadarmo, to je můj názor
a v této kategorii mají nejlepší bezpečnost pultíkové sedačky, bez pultíku Britax Evolva 123

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.1.12 13:41

Ferrari za dobu testů měla v testech jen 2 sedačky a obě dopadly špatně,
Nania od které Ferrari bere sedačky tak je takový průměr, ale zrovna model Beline nebyl testovaný, takže se neví, jak by dopadla

mě osobně už odrazuje to co mají u té sedačky Ferrari napsáno za slogan- originální produkt Ferrari, vyrobeno ve Francii- snad všichni vědí, že Ferrari je italská značka, tak jak se může vyrábět ve Francii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
18.1.12 13:44

.

Příspěvek upraven 08.04.16 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.1.12 13:55

to snad ne, pro půlroční dítě?, do posměrné sedačky nemůže jít dítě pokud nemá 9kg, 9měsíců a samo nesedí, musí plnit všechny 3 podmínky, v takové sedače dítě nemá co dělat, při nárazu není schopno udržet hlavu, osobně bych do takovéto 9-36 neposadil dítě ani na roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
18.1.12 13:59

.

Příspěvek upraven 08.04.16 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
18.1.12 16:22

když vyroste dítě z vajíčka a je teprve půlroční (taky se mi to stalo se synem), tak je nejlepší protisměrná BeSafe, nebo tedy třeba Romer king, který je opravdu dobře polohovací, ale dítě musí už mít min. 9kg a alespoň trochu držet hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babuna85
7.2.13 10:55

Autosedačka Nania BeLine SP Disney - Cars Plus 9-36kg

Zdravím Vás dámy! a co tahle??? nemáte s ní někdo zkušenosti??? děkuju za radu :) Autosedačka Nania BeLine SP Disney - Cars Plus 9-36kg

• Citovat
  • Upravit
1
15.7.15 12:22

Můžu se tedy zeptat, jak mám vozit svého 4měsíčního syna, který má 8kg a už se mi nevleze do vajíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.16 14:36

autosedačka nania beline

Přestože už je diskuze celkem staršího data, musím přidat svou včerejší „zkušenost“. Jeli jsme se na sedačku podívat, neboť ji měli v jednom OD „v akci“. Celý návod byl v polštině a vypadal mnohem honosněji než sedačka sama. Poté, co jsem ji vzala do ruky se rozdělila na 3 části. Bočnice prakticky žádné, takže náraz z boku by podle mého nepomohl ani plyšákovi, potahy tenoučké.. zkrátka děs. Chtěli jsme ji vyměnit za Britax Romer, ze kterého už nám dcera váhově vyrůstá, a když porovnám kvalitu zpracování, nechlěla bych ji ani zadarmo. Dceři jsou 2 roky a při představě, že by ji měla mít ještě cca 10 let a při dnešním provozu na silnicích, nejvíc peněz ušetřím, když koupíme zase Romer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí