Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den steeve, měla bych dotaz ohledně sedačky 9 - 18 kg. Budeme kupovat nejspíš Romer king plus, ale našla jsem i Britax king plus ve stejném obchodě. Na obrázku vypadali úplně stejně, jen tam byla tisicovka rozdíl. Jsou to stejné sedačky nebo ne? Nebo mi poraďte jinou sedačku tak do těch 5 tisíc. A můžete mi poradit i nějaký obchod např. Brno, Jihlava? Chci to kupovat v kamenném obchodě a ne přes internet. Děkuji
Britax a Romer je to iste, nie? Akurat tie co sa vyrabaju v uk sa volaju Britax a tie co ine, tak su Romer.
http://www.facebook.com/…537311162981?… Zkus tohle je to v Brně
Stejná značka. Tak nechápu, co to tam mají za zmatek. My máme Romer king plus a super. Malá v něm jezdí od 9 měsíců, jelikož nesnášela vajíčko a naprostá pohoda. Jo a kupovala jsem přímo u Steeva. A taky pohodička.
no já si to myslím že je to stejný, ale proč je tam rozdíl tisícovka?
A romči? Je ta sedačka prostorná? Máme asi velkou holku
Sem tam si tady nějaká mamina ztěžuje, že tam má mimčo hodně namačkané.
Jo a ještě, kde má steeve prodejnu? Pro nás to bude ale asi trochu z ruky.
Chatrnka píše:
Dobrý den steeve, měla bych dotaz ohledně sedačky 9 - 18 kg. Budeme kupovat nejspíš Romer king plus, ale našla jsem i Britax king plus ve stejném obchodě. Na obrázku vypadali úplně stejně, jen tam byla tisicovka rozdíl. Jsou to stejné sedačky nebo ne? Nebo mi poraďte jinou sedačku tak do těch 5 tisíc. A můžete mi poradit i nějaký obchod např. Brno, Jihlava? Chci to kupovat v kamenném obchodě a ne přes internet. Děkuji
Römer King plus a Britax King plus je to samé, jen s tím rozdílem, že na trzích centrální evropy se prodává pod názvem Römer, kdežto VB, USA, nebo třeba skandinávie se prodává pod názvem Britax.
U nás v čechách by měla být pouze pod názvem Römer, jinak je to neoriginál dovoz třeba z VB
Chatrnka píše:
no já si to myslím že je to stejný, ale proč je tam rozdíl tisícovka?A romči? Je ta sedačka prostorná? Máme asi velkou holkuSem tam si tady nějaká mamina ztěžuje, že tam má mimčo hodně namačkané.
Tak třeba zkusit, ale 2011 má větší podhlavník než 2010. Malá má teď 20 měsíců a není to žádné vyžle a v bundě tam v poho sedí a má ještě místo. Nám vyhovuje. Jednoduše se instaluje. Kamarádka má jinou a neumí to sama z auta vyndat. Prej děsný patent. Romerku jen odklopíš pomocí páčky a protáhneš pás a zaklopíš. Toď vše. Zvládám to sama. Každopádně vychází nejlépe v testech a jelikož magorů na cestách plno, tak raději kvalitu.
Já koupila přes net u Steeva http://autosedacky.mimishop.cz/
Romči a nevíš jestli 2011 a 2012 má ten podhlavník stejný?
Jsem stejného názoru, my toho moc nenajezdíme ale bezbečnost je nejdůležitější, levná není ale nejdražší taky ne.
2011 a 2012 má stejný podhlavník, už ten větší- prostornější, menší měly do roku 2010