Autosedačka 9-18kg do 5 tisíc (otázka pro steeva)

2666
19.3.12 11:52

autosedačka - otázka pro steeva

Dobrý den steeve, měla bych dotaz ohledně sedačky 9 - 18 kg. Budeme kupovat nejspíš Romer king plus, ale našla jsem i Britax king plus ve stejném obchodě. Na obrázku vypadali úplně stejně, jen tam byla tisicovka rozdíl. Jsou to stejné sedačky nebo ne? Nebo mi poraďte jinou sedačku tak do těch 5 tisíc. A můžete mi poradit i nějaký obchod např. Brno, Jihlava? Chci to kupovat v kamenném obchodě a ne přes internet. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12667
19.3.12 12:20

Britax a Romer je to iste, nie? Akurat tie co sa vyrabaju v uk sa volaju Britax a tie co ine, tak su Romer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.3.12 12:29

je to stejna znacka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.3.12 12:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.3.12 12:37

Stejná značka. Tak nechápu, co to tam mají za zmatek. My máme Romer king plus a super. Malá v něm jezdí od 9 měsíců, jelikož nesnášela vajíčko a naprostá pohoda. Jo a kupovala jsem přímo u Steeva. A taky pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
19.3.12 12:43

no já si to myslím že je to stejný, ale proč je tam rozdíl tisícovka?

A romči? Je ta sedačka prostorná? Máme asi velkou holku :) Sem tam si tady nějaká mamina ztěžuje, že tam má mimčo hodně namačkané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.3.12 12:51

rozdil bude v materialu, barve nebo kolekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
19.3.12 13:15

Jo a ještě, kde má steeve prodejnu? Pro nás to bude ale asi trochu z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.3.12 13:27
Chatrnka píše:
Dobrý den steeve, měla bych dotaz ohledně sedačky 9 - 18 kg. Budeme kupovat nejspíš Romer king plus, ale našla jsem i Britax king plus ve stejném obchodě. Na obrázku vypadali úplně stejně, jen tam byla tisicovka rozdíl. Jsou to stejné sedačky nebo ne? Nebo mi poraďte jinou sedačku tak do těch 5 tisíc. A můžete mi poradit i nějaký obchod např. Brno, Jihlava? Chci to kupovat v kamenném obchodě a ne přes internet. Děkuji

Römer King plus a Britax King plus je to samé, jen s tím rozdílem, že na trzích centrální evropy se prodává pod názvem Römer, kdežto VB, USA, nebo třeba skandinávie se prodává pod názvem Britax.
U nás v čechách by měla být pouze pod názvem Römer, jinak je to neoriginál dovoz třeba z VB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.3.12 21:40
Chatrnka píše:
no já si to myslím že je to stejný, ale proč je tam rozdíl tisícovka?A romči? Je ta sedačka prostorná? Máme asi velkou holku :) Sem tam si tady nějaká mamina ztěžuje, že tam má mimčo hodně namačkané.

Tak třeba zkusit, ale 2011 má větší podhlavník než 2010. Malá má teď 20 měsíců a není to žádné vyžle a v bundě tam v poho sedí a má ještě místo. Nám vyhovuje. Jednoduše se instaluje. Kamarádka má jinou a neumí to sama z auta vyndat. Prej děsný patent. Romerku jen odklopíš pomocí páčky a protáhneš pás a zaklopíš. Toď vše. Zvládám to sama. Každopádně vychází nejlépe v testech a jelikož magorů na cestách plno, tak raději kvalitu.
Já koupila přes net u Steeva http://autosedacky.mimishop.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
21.3.12 14:35

Romči a nevíš jestli 2011 a 2012 má ten podhlavník stejný?
Jsem stejného názoru, my toho moc nenajezdíme ale bezbečnost je nejdůležitější, levná není ale nejdražší taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.3.12 16:13

2011 a 2012 má stejný podhlavník, už ten větší- prostornější, menší měly do roku 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí