Autosedačka pro 13měsíční dítě

507
9.9.14 20:08

Autosedačka pro 13 měsíční dítě

Ahoj holky. Diskuzí je tu spoustu, ale technika jde dopredu a nejak jsem se nedopátrala odpovedi. Chci se zeptat jakou se dačku by jste doporučili po dítě od cca 13 měsícu? Malej má 12 Kg. Cena je nám jedno, hlavne aby byla bezpečná a pohodlná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
9.9.14 20:25

@Vuninka Za sebe nejvíce doporučuji BeSafe izi Combi obrácená do protisměru! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.9.14 20:32

By mě taky zajímalo. co vybrat. :nevim: U vajíčka mě právě štvalo to otočení, že pořád vadilo sluníko v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
9.9.14 20:37

@Vuninka Nenapsala jsi žádné konkrétní požadavky - zda máte v autě isofix nebo ne, jakou váhovou kategorii upřednostňuješ apod… já teď pro 13 M dceru budu kupovat Cybex Juno 2 fix - budu ji přendávat z auta do auta - je poměrně lehká, na isofix i bez něj a je to sedačka pultíková. Pultík je mi sympatičtější, myslím, že z pásů by se vyvlékla :jazyk: a je to kategorie 9-18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.9.14 20:39

Máme romer safefix plus, za nas spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
9.9.14 20:44

@Vuninka pokud je jedno cena, tak bych volila sedačku kategorie 0-18, kterou je možné mít v protisměru až do těch 18kg - co vím, tak byla akorát BeSafe izi nebo Cybex Sirona, když jsem vybírala koncem loňského roku
My máme Cybex Sironu, malý před měsícem oslavil 2.narozeniny a stále jezdí v protisměru a zatím nemám v plánu mu sedačku otáčet po směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.9.14 20:44

My mame Maxi Cosi Tobi a velka spokojenost ;) puvodne jsem mela taky vybranou pultikovou (kiddy) ale kdyz jsem videla jak je v ni maly napasovany a to mel sotva 9 kg kdyz jsme ji zkouseli tak jsem to okamzite zamitla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.9.14 20:47
@tezi píše:
@Vuninka pokud je jedno cena, tak bych volila sedačku kategorie 0-18, kterou je možné mít v protisměru až do těch 18kg - co vím, tak byla akorát BeSafe izi nebo Cybex Sirona, když jsem vybírala koncem loňského roku
My máme Cybex Sironu, malý před měsícem oslavil 2.narozeniny a stále jezdí v protisměru a zatím nemám v plánu mu sedačku otáčet po směru.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.9.14 21:01

Tak my máme Kiddy energy pro2 je bez isofixu a malému se v něm moc líbí :palec:. Já jsem hlavně spokojená, že když usne hlavičku mu neblimbá :mavam:. Přeji šťastnou ruku při výběru :palec:
Edit: máme Kiddy phoenix pro 2 :lol:

Příspěvek upraven 09.09.14 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
9.9.14 21:11

Vem dite do obchodu a vyzkousej s nim. Ja byla rozhodnuta pro pultikovou, ale na miste jsem pochopila, ze by mi v tom tech 400 km tydne, co najezdime, nevydrzel. Dost ho omezovala. Koupili jsme romer safefix a po dvou dlouhych jizdach spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.9.14 21:13

@tina1979
Presne tak, my take jezdime dlouhe trasy celkem casto, takze jsem fakt rada ze jsme v tom obchode byli a vyzkouseli…navic pultikove nejdou polohovat nebo jen minimalne takze na dlouhe trasy nic moc…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25170
9.9.14 21:14

@Vuninka Nejbezpečnějěí je, co vím aktuálně, Cybex a pultíkem. Naše holky by se asl asi zbláznily, tak jsme šli do Römer, ty mají testy taky hodně dorbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
9.9.14 21:24
@avm3 píše:
@Vuninka Nejbezpečnějěí je, co vím aktuálně, Cybex a pultíkem. Naše holky by se asl asi zbláznily, tak jsme šli do Römer, ty mají testy taky hodně dorbé.

nejbezpečnější pro tuhle věkovou kategorii jsou protisměrné sedačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.9.14 21:26

KIDDY Phoenixfix Pro 2 - je vítěz testů, ale e tam ten pultík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
9.9.14 21:28

Mám dceru 2,5 roku, v jejím roce jsme koupili Cybex Sironu a až doteď jezdila v protisměru, má 92 cm a 14 kg. Otáčeli jsme protože jí šly pásy pod ramena, jinak nebyl problém s nohama, s tím že by jí to vadilo ( nevěděla, že to může být i jinak) a na slunce jsme měli clonu a na zadní opěrce zrcátko, kterým jsem na ni viděla přes zpětné zrcátko řidiče. Vřele doporučuju, pokud chceš to nejbezpečnější. Při čelním nárazu se dítě jen opře. Má i ochranu na boční náraz. Teď jsme ji otočili a prvně ji chytla planika a začala křičet, že obráceně :-) Nakonec se nechala ukecat, že už může jezdit jako táta a máma a pultík taky v pohodě. Dokud ho nemá na sobě nesmím startovat auto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí