Změna výšky opěrky hlavy u autosedačky 0-13

532
1.9.14 16:59

Změna výšky opěrky hlavy u autosedačky 0-13 kg

Ahoj, moc prosím o radu. Mám autosedačku Romer baby-safe plus shr 2 smart zebra 2013 a nejde mně zvednout opěrka hlavy. V návodu je, že mám povolit pásy, vyklopit opěrku hlavy a posunout. No, nejde to a to se s tím morduji celý den.. Nevím, příjde mně, že mně dali blbý návod, při vyklopení opěrky se to vůbec neuvolní. Obrázek autosedačky připojuji. Není potřeba tam něco zmáčknout? I když teda nevím co, vše jsem zkoušela.. :nevim: Děkuji za případné rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
1.9.14 17:10

Ono se to neuvolní nějak moc, chce to v té „vyklopené“ poloze trochu zabrat a vysunout to nahoru… (Aspoň myslím, že u nás to tak fungovalo… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.9.14 17:26

@LauJak Jde to hodně blbě, často jsem se s tím mořila. Chce to grif a pak to jde lehce. Zkusila bych to, ale už jí nemáme. Nějak se to muselo jakoby úplně vylomit dopředu a spíš tlačit směrem vzhůru, ne tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.9.14 17:42

Já na to asi nepřijdu.. Tahám za to celý den, zkusím vše mačkat a nic. To je teda maturita :mrgreen: Děkuji za reakce, dám to za úkol bráchovi až příjde z práce, ten má páru, tak snad to vzmůže.. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.9.14 17:44

Zlomit dopředu, povytáhnout směrem od sedačky (jakoby vyháknout?) a zatlačit nahoru. Tak to myslím fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.9.14 17:45

Ale souhlasím, že je to systém totálně naprd. Dřívější modely měly posunování někde z druhé strany sedačky a to šlo bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.9.14 17:54

@jessikka

Jj, systém úplně na prd. Každopádně jsem na to po 5ti hodinách konečně přišla. Zarvala jsem tam pod tu opěrku fixu to takové ty střelky z umělé hmoty a okamžitě se to pohnulo. Nikde v návodu to není, že má ta střelka s uvolněním opěrky něco společného. Možná by stačila větší síla, ale tu nemám a jakmile jsem tam zarvala tu fixu, tak to šlo jako po másle. Hurá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí