Autosedačka pro roční hubené miminko

435
17.3.13 20:24

autosedacka pro rocni hubene miminko

Ahoj holky, hledam reseni, treba nektera poradite…Moje pristi tyden rocni dcerka se zacina celkem vztekat ve vajicku a uz ji i vykukujou nozky. Ma ale pouze 7.7 kilo. Tedy nevim, jak vybrat autosedacku :nevim: Mam strach z kategorie nad devet kilo, aby jizda po smeru pro ni byla bezpecna :think: Resil nekdo podobny problem? A jak popripade vyresil? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.3.13 20:26

Řešením je sedacka v kategorii 0-18 kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.3.13 20:27

Čouhající nohy nevadí, nesmí čouhat hlava a nesmí pásy sedačky začínat pod úrovní ramen.
Prostřední se taky vzteklil, bylo mu to houby platný a jedzil ve vejci do skoro 15m a to rozhodně nebyl ždnej drobeček, ale sednul si až ve 13m, tak by byl do posměrný ani nemohl.
Vzhledem k tomu, že sedačky od 9kg jsou od 9kg, tak bych ani ne 8kg hubeňoura do nich fakt nedávala, na to ta sedačka není dělaná. Pokud není problém s čouhající hlavou a výší pásů, tak strčit do ruky na jízdu rohlík a doufat, že než se jim prokouše, tak budu na místě nebo že usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.3.13 20:28

To že vykukují nohy vůbec nevadí, nesmí koukat hlava a jít pásy zpod ramínek. A já to tedy neřešila, malému bylo celkem jedno v čem jezdí, nicméně to, že se vzteká by pro mě důvod nebyl, ono toho stejně moc nevymyslíš, buď ji dáš už po směru do 9-18, což já bych teď ještě nedělala, nebo ji necháš ve vajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.3.13 20:29
@gabriela82 píše: Řešením je sedacka v kategorii 0-18 kg..

Nemyslím, že by to bylo řešením, tipuju, že se tam dítko bude vztekat úplně stejně… a zakladatekla nespala nic o tom, že by se dítko do vajíčka nevešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.3.13 20:35

Jak už tu bylo psáno, raději prcka něčím zabavit. Moje dcera má cca těch 9 kg a stejně v autosedačce 9-18 dost „plave“, takže ani ne 8kg dítě bych tam opravdu nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.3.13 20:37

Taky bych ještě počkala, jak je to hlavně s těmi rameny, z mojí zkušenosti jako první příznak nedostatečné velikosti sedačky přijdou ty pásy začínající pod úrovní ramen.

Samozřejmě pokud už je vejce opravdu malé, tak je na místě 0-18kg, taky jsem ji pro prvorozeného kupovala v roce a vydržela dlouho.
A jemu to teda bylo víceméně fuk, ale máme besafe a z ní je krásně vidět ven. Sice koukal dozadu, ale díky základně byl dost nad úrovní sedadla. Největší radost měl, když jsme jeli krz závoru do parkingu u obchoďáku, tak vždycky hlásil, že jde závora dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.3.13 20:39

Přečuhující nohy nevadí, nesmí koukat hlava. Syn měl v roce 8,3kg, do sedačky od 9kg šel v 15 měsících, dcera v roce 7,3kg, do posměrné sedačky šla v 18měsících. Nohy oběma koukaly, hlava ne, vztekali se, ale měli smůlu… Dcera neměla 9kg, ale chybělo jí už málo a začínala jí koukat hlava, takže tam jsme to riskli, i když radost jsme z toho neměli. Jenže ona 9kilo nemá ještě teď, a hlavy už by jí koukala půlka… :nevim:
Proti tomu vztekání se myslím nic moc vymyslet nedá, posměrnou bych na tvém místě teď ještě neriskla ani za nic, my jsme vždycky v tomhle období cesty plánovali na dobu spaní, ale je fakt, že my jezdíme naproto minimálně, a když už, tak na delší trasy, takže to šlo… Zase při nějaké kratším popojíždění po městě bych asi holt radši vydržela řev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.3.13 20:40

Jsem si jista, ze by cestovani v sede snasela lepe, hrozne ji vadi ten pololeh a urcite i to, ze kdyz cuci proti smeru do sedacky, tak nema takovy rozhled / je silene zvedava/ :) Musim se tedy obrnit trpelivosti a modlit se, at brzy vazi 9 kilo…;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.3.13 20:43

U nás ještě docela dobře potom fungoval starší sourozenec, holka sice čučela do zadního sedadla, ale on na ni mluvil, dělal na ni opičky… a s prvním jsem vzadu občas sedávala já, na to už jsem skoro zapomněla :oops: :lol:
95% dětí vadí to koukání do zadního sedadla, pokud už jsou kolem toho roka, ale to se holt nedá nic dělat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.3.13 20:43

@Evelina31 má u sebe nějaké hračky? Nebo třeba kamarádka má na sedadle přidělané zrcátko, to malou baví jako hrom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.3.13 20:50

@Verca1989 Zrcatko,dobry napad, vyzkousim! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.3.13 22:00

@Evelina31 Tak zrcátko jsme pravda měli taky, vůbec mi to nenapadlo doporučit, já ho tam totiž měla hlavně kvůli tomu, abych já viděla malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí