Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli někdo nevlastníte tyto autosedačky, jak jste spokojení? A hlavně jaký je mezi nimi rozdíl, kromě ceny a designu? Děkuji
Rozdil je v barvach akorat. Taky se mi libila kolekce 2011.Nakonec mame tu 2012.Rozdil jinak zadny. A mala bych rekla ze je spokojena.
Rozdíl není žádný, je to pořád stejná sedačka, jen se každý rok mění barvy potahů a starší modely jsou za nižší cenu.
Dobrý den Steeve, ráda bych vás poprosila o radu. Potřebuji větší autosedačku. Teď máme Maxi cosi Tobi. Byla jsem s ní moc spokojená, ale teď mě oslovila autosedačka Cybex Solution X-Fix. Chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi touto autosedačkou a Cybex Solution X2. Sedačku budu hodně používat i v jiných autech bez isofixu. Isofix máme jenoum v našem autě. Co byste doporučil? Moc děkuji za odpověď!
Rybickaaa
Steeve, ještě jsem zapomněla napsat, že i v zádu máme boční airbeg. Tak jestli tyto sedačky vyhovují i na to. děkují!!
@rybickaaa rozdíl mezi Solution X-FIX a X2 je v tom, že X-FIX má isofix a X2 nemá isofix, takže pokud máte isofix, tak je lepší koupit isofixovou sedačku
tyto sedačky( a de facto všechny, které mají vysokou boční ochranu a splňují normu 44/04) již jsou navrženy pro použití s vozy, kde jsou boční airbagy