Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte prosím někdo už zkušenosti s touto autosedackou? Chtěla bych vědět klady a zápory:) Děkuju:)
@sharaa Mám starší ISIS a jsme s ní spokojeni ![]()
Dcera nesnese ten pultík, takže jsme do ní nakonec nešli. Jinak se mi moc líbí, jak je v ní dítě jako v tanku kryté ![]()
Bývalý ji má, vybral jí kvůli ceně, je levnější než pallas, protože nemá polohování. Syn je hubeňour- 3 roky, 13 kg, takže musí mít pultík a je to se zimní bundou na knop. Jinak je asi pohodlná, nestěžuje si.
No samozřejmě ji musíme vyzkoušet, malá měla na 8měsíční 9 kg, takže uplnej hubeňour to není..:lol: Děkuju ![]()
My jsme spokojený…holky v době, kdy jsme sedačky kupovali nesnesly žádný pásy - ječely jak pominutý a tohle v pohodě ![]()
@dvojmatka No malá je právě v sedačce v pohodě jen do té doby, než jí připoutame, tak vyzkoušíme a uvidíme:)
@sharaa zkuste - holky to braly jako stoleček a nevadí jim to ![]()
@sharaa mám isis fix 2012 jako sedačku k tchánovi do auta.
záleží, jak moc jezdíte. pokud jen příležitostně, a krátké cesty, tak je fajn. lehká, jednoduchá na manipulaci, ale nejde polohovat fixová verze trochu jde, ale není to nic světaborného. já jsem jí koupila proto, že jsem potřebovala autosedačku primárně 15-36kg ve které by mohlo příležitostně jezdit 2leté dítě bez nutnosti se sedačkou nějak víc manipulovat (tady stačí prostě připoutat přes pultík).
ale pokud jezdíte více, na delší trasy, raději bych volila cybex pallas. je sice dražší, taky těžší, ale jde polohovat.
isis je taková ekonomická varianta.
jinak pultík si nemůžu vynachválit, je to super věc!!!
@dvojmatka píše:
@sharaa zkuste - holky to braly jako stoleček a nevadí jim to
přesně tak, kluk si po něm jezdí autama.. s rozkoší rozpatlává rohlík ![]()
Jezdíme málo, spíš jen tak dvakrát za měsíc, ale to je jen pár km a tak po půl roce tak 200km za rodinkou.. a to jsou tak dvě a půl hodky a za dva dny zpátky..
K
@sharaa tak to by ISIS asi stačila. na jednu takovou cestu, vlastně 2, za půl roku to podle mého jde… ona není špatná, to fakt ne. ještě tedy jedna věc, jak nemá tu základnu, dítě sedí níž a hůř vidí z okna. detail, ale možná důležitý?
záleží na tobě. nejlepší by bylo se podívat na pallas a isis vedle sebe.
(jo, ještě pallas má lepší testy bezpečnosti.., i ve verzi s pultem i bez něj. )
@Nataša No budeme porovnávat, kouknu na NetCom, kde je mají nejblíž a vyjedeme na nákupy:-D Děkuju ![]()
Holky, ale tady píší že polohovatelná je ![]()
http://www.mall.cz/…bex-isis-fix#…
Chceme jí taky koupit synovi, ale né teda růžovou ![]()