Cybex isis 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
31.5.13 13:32

Moc děkuji za odpověď. Mě tak úplně nešlo o tu polohovatelnost (už bohužel přesně nevím kde to bylo, prohlížela jsem hodně stránek). Cybex je asi bezpečnější, Nania zase menší. Asi zkoukneme zblízka tu Nanii a uvidíme. Za ty dva tři roky až budu zase doufám pracovat koupíme auto a k němu tu lepší a bezpečnější sedačku.
Ještě jednou děkuji že jste se mým dotazem zabýval. Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.9.13 20:04

@steeve prosím o radu
máme 6m syna, zatím nesedí a má 9kg - vajíčko je do 10 kg, tudíž co nevidět budeme potřebovat novou sedačku
má smysl jít do 9-36 kg? popř. do které, když ještě nesedí? manžel našel tyto: Zopa carerra, cybex isis, newbuddy snug, cotobaby salsa nebo baby design bento…naprosto se v tom nevyznám (samozřejmě do prodejny zajdeme, ale chci být dopředu alespoň trošku v obraze, protože prodejcům moc nevěřím :oops: )
díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
29.9.13 20:34

@valina1 Ve vašem případě je nesmysl uvažovat o 9-36, potřebujete 0-18, protože syn zatím nesmí jezdit posměru, na to nesplňuje 2 parametry ze 3… není mu 9 měsíců a nesedí. A jinak, co to máte za divné vajíčko, že je jen do 10kg, většinou bývají do 13kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.9.13 20:40

@j.a.n.i1 :) ahaaa a 9-36 je vždy po směru jízdy jo? :oops: (ptám se jako blbec, protože jsem to fakt nestudovala)jinak vím, že po směru jezdit ještě nesmí…no myslela jsem že když má 9kg, je blbost kupovat 0-18 ale rovnou 9-36, ale nedocvaklo mně, že 9-36 je jen po směru…
no máme vajíčko tako k trojkombinaci, kterou jsme kupovali-žádná hitparáda. :roll:..
jinak cenová kat. tak kolem 3000,– pokud by to šlo…nenapadá tě něco?
jinak díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
29.9.13 20:44

Navíc váš malý bude asi velký a cvalik podle váhy, takže určitě je nutné sedačku zkusit v prodejně, protože např cybex isis je s pultíkem a myslím že spíš pro drobné děti, máme ji nyní jako druhou sedačku pro dceru. Hlavně je fakt pro větší děti, protože když je dcera unavená padá ji hlava dopředu přes pultík místo aby se opřela dozadu, jako hlavní máme romer king a tu si nemůžu vynachválit. Nicméně určitě počkat min. do 9 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.9.13 20:55

@Hannah84 Díky
je to cvalda no
ale nerozumím počkat do 9m…s čím? já to potřebuju řešit nejlépe ihned :mrgreen: protože ještě 1kg a nemůžu ho do vajíčka dát :zed:
jinak romer king je urcite skvělá, ale mimo naši cenovou kategorii :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.9.13 20:56

No a ty sedajdy s pultíkem se mi taky nezdají, pro toho našeho buřtíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
29.9.13 22:10

@valina1 Kolem 3000,– myslím, že nic neseženeš… co tohle http://www.babytime.cz/…lus-max-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.9.13 08:27

@valina1 po vajíčku není ideální jít do 9-36, ale spíše do 9-18kg, a navíc aby mohl do posměrnés edačky tak musí mít nejméně 9kg, 9 měsíců a sám sedět, což ty měsíce nemá a nai nesedí, takže nemůže jít do posměrné sedačky ani 9-18 a ni 9-36,
takže je potřeb ajít do protisměrky, tedy 0-18 a sice zde můžu napsat mnoho protisměrných sedaček, ale u většího dítěte je potřeba si tu sedačku jít vyzkoušet, aby se tam vůbec vešel a nevyrost z ní za chvíli.
MMCh, ty co jste vypsala, tak až na tu Cybex bych si nekoupil( žádná nebyla v testu), a bohužel od té Cybexky model 0-18 je Sirona s cenou přes 10.t, takže ani do té nejspíše nepůjdete když se vám zdá King plus s nějakými 4,5 t. drahý.
Nicméně asi budete muste šetřit, protože 0-18 kvylitní pod 5t. nekoupíte, kvalitní 0-18 dělají třeba Besafe, Britax, Römer, Maxi-cosi, Cybex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
30.9.13 15:58

@steeve moc dekuji za vycerpavajici info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.10.13 10:19

@valina1
určitě 0-18kg. pokud to potřebuješ řešit ihned. Ty 9-36kg jsou všechny posměrné, i když pultíku by ses bát nemusela, pokud byss to řešila o 6m později.

Cybex sirona je krásná, ale děsně drahá.. a i BeSafe jsou drahé, stejně jako roemer.
z těch levnějších (protože ono hodně z nich je kolem 8-10tis), bych ti doporučila asi mrknout na tuhle: http://www.malvik.cz/…nd-LINE-2012
vyjde lehounce nad 5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario