Autosedačka BeSafe

1289
11.3.13 23:29

Autosedacka BeSafe

Ahooj, mame mesicniho syna a přijde mi, že je v autosedačce vždycky hrozně namáčklej. Máme BeSafe Izi Go, koupenou s kocarkem X-Lander, a nevím jestli se mi to zdá, ale prijde mi, ze ma hrozne kratky pasy. Je pravda, ze ho do ni davam v kombineze, ale prece jenom je to mesicni dite, a mel by se tam snad jeste nejakou dobu vejit ne?? :) a to jsem jeste mela koupenou deku do autosedacky, ne uplne levnou, a jako kdyz byly mrazy vetsi, tak v medvedovi a s dekou bych ho ani nahodou nedopla. Mate nekdo podobnou zkusenost?? je to sedackou nebo je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s BeSafe iZi Go?

Přidejte zkušenost s BeSafe iZi Go
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Metamorphosis
12.3.13 00:20

Obávám se, že to normální je. Obě vajíčka mám od firmy Graco a problém stejný - v zimě se s teplou kombinézou oba mí novorozenci pomalu nevešli..
Ale na druhou stranu - v autě ti nemrzne, to přenesení z baráku do auta je otázka pár minut a já osobně vajíčko jinam než do auta nepoužívala.. Takže mimi jsem začala oblékat jen do fleesové kombinézky a když byly extrémní mrazy, tak jsem si pomáhala dekou přehozenou přes pásy.. No a s jarem oblečení stejně odkládáš.. A další zimu už bue mimi ve větší sedačce, takže se neboj, u vyteplené kombinézy je to nafest, ale jinak ty pásy nevadí..
Tu zavinku, o které píšeš, mám taky, a ani u syna, ani u dcery jsem ji nepoužila, i tak se mi oba spíš potí, než aby trpěli zimou..
Syn už jezdí ve větší sedačce, máme BeSafe Izi combi a tam už jsou pásy hodně navolno..

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
12.3.13 00:33

Taky mi prisla mala, ale cim vic mu beru obleceni, tim se do ni lip vejde. Fusak do autosedacky jsem nadsene kupovala ve spojeni s vyletem a prd, parkrat ho dostal na spani v noci, jinak je k nicemu. Az bude tepleji, zas tak mala ti neprijde :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
12.3.13 00:36

A souhlasim, ze v aute nefouka a je tam teplo, dite nemusi byt nabalene stejne jako do kocaru. Na prechody venkem staci deka pres, pripadne pokud ho vezes nekam, kde bude venku, tak ho v tom aute obleces… Kontrolni dotaz, mas pasy vytazene na maximum?

• Citovat
  • Upravit
24320
12.3.13 07:30

Dite do autosedacky se vzdycky pasa bez bundy, kombinezy apod. Z duvodu narazu se muze stat ze pasy nebudou plnit funkcnost a sklouznou. Myslim ze je to v navodu aspon v tom co mame my to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.3.13 08:32

@mattez jestli dáváte dítěti kombinézu a ještě deku, tak se nedivte že se vám nevejde do sedačky, zkuste sama se navlíknout do lyžařské kombinézy, a pak vlézt do spacáku a pak jděte do auta, jestli se tam dokážete zapnou…
dítě nepatří do sedačky takto nabalené, obléci normálně, tedy kalhoty, triko, mikina, ev. slabší bundička a zapnout, a pokud je zima, tak zvrchu přikrýt dekou, ale necpat silné opblečení pod pásy, pak ani ty pásy dobře nedoléhají k tělu a v případě nárazu neudrží dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.3.13 08:47

To bude tim, ze tam v kombineze nema co delat. To radsi kup poradnej fusak do autosedacky…nejenze kdyz je nabalenej, tak jsou mu logicky kratky pasy, ale navic po ty kombineze ten pas klouze, takze pri narazu se muze lehce stat, ze ti miminko vyleti ven, opatrne s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.3.13 09:20

Jojo pasy mam vytazene na max :) ale pouzivam vajicko i na konstrukci kocaru ven, proto nestaci prave, kdyz obleknu malo :) ale mohla bych ho oblict v aute, ale vto se zas vzbudi :( no jo :D takze rikate, ze by se mi tam mel vejit i kdyz povyroste?? :) (to uz bude teeplo..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.3.13 09:22

Jo a dekuju za info o bundach/kombinezach..to mi vlastnre ani nenapadlo, ze po tom muzou ty pasy sklouznout…diik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.3.13 09:04
@mattez píše:
Jojo pasy mam vytazene na max :) ale pouzivam vajicko i na konstrukci kocaru ven, proto nestaci prave, kdyz obleknu malo :) ale mohla bych ho oblict v aute, ale vto se zas vzbudi :( no jo :D takze rikate, ze by se mi tam mel vejit i kdyz povyroste?? :) (to uz bude teeplo..)

Jak už jsem psala, jelikož mám i velice teplý zimní fusak, vyzeplené kombinézy mi jsou celkem k prdu, mimi se přehřívají.. Takže rada:
skombinuj lehkou fleesovou kombinézku, kupuji od firmy Golem (když si dáš do vyhledávače na seznamu „kombinéza Golem“, dáš hledat pod kategorií zboží a pak ještě zaklikneš cenu do 390,– tak ti vyjedou ty nevyteplené bez podšívky)
a nějakou teplejší deku, osobně mám fleesovou se saténem od Aesthetic, která dobře chrání i ve větru.

• Citovat
  • Upravit
2238
20.8.13 15:18

Ahoj chtěla bych se zeptat nevíte někdo, kde mají v obchodě autosedačku besafe izi combi x3 isofix? U nás v okolí (Jihlava) ji nikde nemůžu sehnat, v obchodě mi jí nabízí že mi jí objednají ale musím si jí vzít a návod jak jí připoutat že je na internetu :lol:,a nebo ať si dojedu někam si jí vyzkoušet a pak mi jí objednají-dobráci :pocitac:. Byla jsem v Liberci tam jí taky neměli a ve Vrchlabí zase nebyli v sobotu. A teď máme všechny obchody dál jak 100km :zed:. Kde jste jí kupovali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
20.8.13 15:52

Maji je v Praze v detskem obchode Krtecek, je to v Holesovicich. Tam jsme ji minule leto kupovali v akci. www.krtecek.com jinak pohledat na netu jestli nebudou nekde bliz. Nekde v Brne by urcite byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.8.13 19:09

Díky, zkusila jsem obvolat Brno a jeden obchod jí má, tak doufám, že tam fakt bude až tam dojedu jinak mi z toho už hrábne a budu muset do Prahy, a to by dopadlo 8o, to by bylo mrtvých na silnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
21.8.13 08:43

Neni zac, tak drzim palce at se vam libi a vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.8.13 10:14

@angellik23 my ji ve Vrchlabí v obchpdě máme, ale standartně pracujeme od pondělí do pátku, pokud jste se chtěla stavit v sobotu stačí se ozvat předem, a většinou vyhovíme a otevřeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí