Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s BeSafe iZi Go?
Přidejte zkušenost s BeSafe iZi GoHolky poraďte jak jste protáhli pásy přes zimní fusak? Nějak jsem ťulpach a nejde mi to ![]()
Potřebovala bych od vás poradit jaká je v praxi protisměrná autosedačka BeSafe 0-18 na instalaci a přenášení.
Potřebuji aby se vešla a šla bez potíží nainstalovat do jakéhokoliv auta (starší i nové) a jak moc je těžká na přenášení.
Budeme ji využívat příležitostně, vlastní auto nemáme.
Zatím od narození používáme MaxiCosi Cabriofix.
Předem děkuji za rady a tipy ![]()
@zvědavá borůvka aby šla instalovat do starších i nových aut, tak model Besafe IZI Combi, ale instalace je složitější, poutá se 3 pásy, a na přenášení je mohutná a také dost těžká, má 18,5 kg
takže jestli nemáte auto, kde by byla na stálo a budete sedačku neustále nosit, tak spíše zvolte něco mešího, lehčího, rychlejšího na poutání, třeba Britax First class plus: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
@zvědavá borůvka IZI Combi - proti i posměrná: díky tomu kovovému volantu, který je třeba na protisměrné uchycení, je těžší, mně by kleplo, kdybych ji musela mezi auty přenášet každý dne. Co se týká uchycení v autě, tak složité je to pouze napoprvé či napodruhé - jakmile si ten systém zapamatuješ, je to otázka pár vteřin, ale zpočátku na to člověk kouká jako puk. Na druhou stranu, díky tomu vymakanému systému se sedačka v autě ani nehne, což se o spoustě jiných říct nedá.
Na posměr je už lehká i standardně jednoduše uchytitelná.
IZI Kid - protisměrná: Dnes bych asi už neinvestovala do Combi, ale koupila čistě jen protisměrnou - ušetřila bych asi polovinu peněz.. Máme dvě děti, obě jezdí v Combi.
@steeve @Sluka
Holky, děkuji za tipy, rady a postřehy. Projdu si to a promyslím jak budu mít čas.
![]()
Edit. „@steeve“ omlouvám se za označení „holky“, nevěděla jsem, že jsi chlap ![]()