Autosedačka Sparco 0-18 - máte ji někdo?

1166
11.3.13 19:38

Autosedačka Sparco 0-18 máte ji někdo ???

Zdravim..Nenašla jsem zadnoou recenzi na autosedacku Sparco 0-18kg..
Chtela bych se zeptat…jestli ji nekdo máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
11.3.13 19:51
@Barun píše:
Zdravim..Nenašla jsem zadnoou recenzi na autosedacku Sparco 0-18kg..
Chtela bych se zeptat…jestli ji nekdo máte?

o ty slysim prvne v zivote…tipuju, ze to bude nejaka shitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.3.13 19:54

@careynka Sparco je znacka závodních sedacek do rally automobilu..proto me zajima jake delaji detske sedacky…recenze nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
11.3.13 19:56

@careynka to bych nekla, sice neznam konkretne tu autosedacku, ale Sparco dela profi veci na zavody aut (vcetne bezpecnostnich pasu apod) je to konkurence firmy Recaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.3.13 19:57

@m.veru jojo presne tak…ale je zvlastni ze se nemohu docist recenzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.3.13 20:14
@m.veru píše:
@careynka to bych nekla, sice neznam konkretne tu autosedacku, ale Sparco dela profi veci na zavody aut (vcetne bezpecnostnich pasu apod) je to konkurence firmy Recaro

aha, tak ani to mi nic nerika :-) u autosedacek chodim do jistoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.3.13 20:16

Ale v testech nikde jsem ji nevidela…a je mi nesympaticky uz to, ze delaji i podsedaky..to firma, co vyrabi kvalitni autosedacky nikdy na trh neda…tak nevim, no..ja bych do ni nesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
11.3.13 20:17

@careynka jak to myslis s tema podsedakama? v cem je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.3.13 20:22

:-/díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.3.13 20:32

Taky jsem jí chtěla ale nikdo mi na to neodpověděl ale jelikož dělají i jedny z nejkvlalitnějších sedaček tak do ní pujdeme. A nevim co má společnýho podsedák s kvalitou autosedačky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.3.13 20:38

@dituleska je to novinka:-) taky nevime…puvodne jsem chtela cybex juno fix…ale cenou je tato lepsi… tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.3.13 20:42

@Barun cenu bych neřešila ale jedno vím jistě. když tato firma zná technologii výroby sedaček, určitě jí bude znát i na sětské autosedačky. Myslím že je na každém co si vybere. Jinak koukni na recenze recara-jsou prast jak uhod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
11.3.13 21:09

Máme jí, ale si tu větší, je tam tedy dost blbé zapínání pásů, ty popruhy nejsou moc kalitní a hrozně se překrucují do ruliček. Jinak polstrování a tvrdost a pevnost dobrá. pěkně si nastavíš celou sedačku jak potřebuješ. Přijde mi trochu užší, ale je pěkně krytá z boku. Ale ty pásy jsou fakt debilní. Je to naše 4 sedačka, když počítám i vajíčka a má nejhorší pásy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.3.13 21:42
@dituleska píše:
Taky jsem jí chtěla ale nikdo mi na to neodpověděl ale jelikož dělají i jedny z nejkvlalitnějších sedaček tak do ní pujdeme. A nevim co má společnýho podsedák s kvalitou autosedačky :zed:

to, ze firma, ktera se zabyva bezpecnosti by podsedak nikdy na trh nedala…u me je tohle hlavni minus, proc bych do ni nesla…nehlede na to, ze nebyla v testech a nikdo teda nevi, jak je bezpecna a co tak koukam na testy Recara, tak nic extra…ja bych sla radeji do bezpecnejsi autosedacky, na vyber jich je dost, si myslim…ale kazdyho nazor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.3.13 07:40
@careynka píše:
to, ze firma, ktera se zabyva bezpecnosti by podsedak nikdy na trh nedala…u me je tohle hlavni minus, proc bych do ni nesla…nehlede na to, ze nebyla v testech a nikdo teda nevi, jak je bezpecna a co tak koukam na testy Recara, tak nic extra…ja bych sla radeji do bezpecnejsi autosedacky, na vyber jich je dost, si myslim…ale kazdyho nazor :nevim:

Tak stim jedine souhlasi.
Radsi priplatim ale vim co kupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí