Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem,
máte, prosím, někdo zkušenost s autosedačkou zn. Ramatti?
Lenka a Pája
Ahoj Lenko,
my zrovna tuto sedacku mame, Ramatti 9-18 kg, jsme s ni spokojeni, kdyz jsme ji kupovali tak v obchode ji meli vedle Maxi Cosi a na prvni pohled byly skoro neroznatelne, jen podle napisu
a hlavne ceny! Navic ta Maxi Cosi byla taky „made in Poland“ , takze bych rekla,ze tu Ramatti maji polaci dobre okopirovanou. Urcite si hodne mamin rekne,ze Maxi Cosi je zarucena kvalita, jen jsem chtela napsat, ze si myslim, ze i tato autosedacka za 2000 muze byt kvalitni a bezpecna. Ne vzdy cena odpovida kvalite!
Pokud by te zajimalo neco blizsiho k te sedacce, tak se ptej, je polohovaci, ma 5bodove pasy, …
Petra
Ahoj,
ja sice nemam skusenost s touto znackou, pravdupovediac pocujem o nej prvykrat… Dovolim si ale nesuhlasit s napisanym nazorom. To, ze na pohlad je na nerozoznanie od inej - napr. znackovej autosedacky este neznamena, ze je rovnako bezpecna. Jedna vec je ako sedacka vyzera a druha je, nakolko plni bezpecnostnu funkciu. Cize vyzerat mozu autosedacky rovnako, ale co je vo vnutri (aky a nakolko je pouzity material a tak) a ako to plni svoju funkciu sa dozvies napr. z crashtestov. Preto by som sa rozhodne nespoliehala na to, ze ved vyzera ta autosedacka ako Maxi Cosi. Odporucam radsej investovat do bezpecia dietata o par korun viac ako si potom lamat hlavu… Pekny den praje Eva a Matko
Tak vidím, že tato sedačka asi nebude rozšířená
Tak teď nevím, jestli do toho jít, nebo ne. No uvidíme ![]()
Lenka a Pája
Musim se přiznat, že jsem tu Ramatti zkoušela na malou včera a teď nevím, do které bych šla. Váhám mezi Ramatti a Chicco Key 1. Ramatti mi přijde víc polohovací, ale nevím nevím…a tak váhám a váhám, kterou z nich vyberu ![]()
Gabča a Barča
Tak já jsem se nakonec rozhodla pro Maxi Cosi Priori XP. Sice to bude pořádný průvan do peněženky, ale jdeme do toho ![]()
Lenka a Pája