ještě jednou Vojtovka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
28.7.05 19:54

ještě jednou Vojtovka

Ahoj holky, mám na vás ještě jeden dotaz kvůli Vojtovce. Minulý týden jsme začali cvičit Vojtovku (přesně ve 4m naší malé), ale naše rhb. sestra vzápětí odecestovala na 3 týdenní dovolenou. Šla jsem tedy z vlastní iniciativy na konzultaci k jiné rhb. sestře v místě bydliště mých rodičů (nebyla jsem si jistá, zda tu vojtovku cvičím správně, tak proto). Tato rhb. mě výrazně zviklala, neb mi řekla, že to, co cvičím, je na nic a že na Vojtovku už je ve 4m pozdě!!!! To mě šokovalo a opravdu nevím, co si o tom mám teď myslet. V rychlosti mi ukázala celou řadu cviků, jiných, které jsem si příliš nezapamatovala, s tím, že toto je cvičení a ne to, co jí předvádím (cvičíme na extenci šíje a trupu a kvůli nestabilitě na bříšku pouze jeden cvik). Co o tom soudíte? Díky za odpovědi. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1272
28.7.05 20:05

ahoj,
my cvičíme vojtu už 13m.je pravda,že začít se má co nejdříve,nejúčinější je první půlrok a co se nedožene do roka se dohání těžko…nás první cvik učila dr.,na kontrolu jsme chodily každý týden právě kvůli tomu,abych se to dobře naučila a začínaly jsme taky jedním cvikem.na tvém místě bych kontaktovala tvojí dětskou dr. a řekla jí o tom.je-li to možné,zkusila bych najít někde u vás v dosahu ještě jinou rhb a hodně ti napoví co říkají ostatní maminky.taky je důležitý jestli máš dobrou dětskou,které důvěřuješ.cvičila bych dál,zkus najít nějakou maminu,která taky cvičí,poradí ti jestli to děláš dobře.u nás vojtu cvičí kdekdo.každopádně mě ještě napadá,že na rhb tě to sice učila sestra,ale měla by tam být i dr.,zkus se na ni obrátit.hodně štěstí a ať jste co nejdříve v pořádku přeje
luka a kačenka13,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
28.7.05 21:20

Ahojky holky, jsou nějaké pěkné inetové stránky, kde se dočtu více o té vojtově metodě? veverka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.7.05 22:24

…ahoj, tak ty bych taky uvítala…já o žádných nevím… Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.05 09:12

Vojtova metoda

www.vojtovaspolecnost.cz

Jsem tu nová, jen se rozhlížím, ale na váš dotaz jsem něco našla…tož tu to mate :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.7.05 09:15

Vojtova metoda

www.rl-corpus.cz

A tady by too mělo být vyčerpávající… :P :P

• Citovat
  • Upravit
1132
29.7.05 14:46

Ahoj,

ja si myslim, ze pozde urcite neni - my jsme zacinaly s Vojtovkou ve 13m, cvicily jsme jen jeden cvik a nastesti jen 6 tydnu a moc to pomohlo. Cviky nam neukazovala dr, ale odeslala nas k rhb sestrickam, ktere jsou na to vyskolene -resp. ty nase mely specialni skoleni prave na cviceni s takto „velkymi“ detmi.

Pavlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
29.7.05 15:55

a taky www.vojta.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...