Autosedačka stále v autě?

330
3.7.08 14:59

Autosedačka stále v autě?

Ahojky holky,

mám takový dotaz, ještě to sice není až tak aktuální, ale stejně.
Necháváte autosedačku v autě nebo ji pokaždé nosíte domů? Mám na mysli vajíčko…u nás před barákem vidím auta, co mají sedačku v autě nastálo a taky sousedy, co ji pokaždé nosí domů.

Stalo se vám někomu, že by vám ukradli autosedačku z auta? Když si představím, že bych ji měla pokaždé tahat domů :roll: …mám u kočárku takovou přenosnou tašku, kterou stejně vždy budu vozit sebou. Protože mi příjde, že dítě v tom vajíčku nemá nějak extra pohodlí a možnost pohybu na to, abych ho tam nechávala víc než jen po cestě v autě..

Takže jak to řešíte? Ono podle toho budu vybírat jestli koupím autosedačku z druhé ruky nebo né…přece jen, kdyby mi ukradli autosedačku za 1500-3000 tak bych byla asi dost naštvaná…u té za 800 mě to sice naštve, ale né tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2870
3.7.08 15:06

Ahoj.
Vajíčko jsme zá:,–(ně nosili domů, protože v něm pravidelně holka v autě vytuhla a nechtěli jsme jí budit :lol: :lol: :lol:
A teď má větší a tu necháváme v autě. Je moc těžká a moc velká :wink: A spící holku berem do náruče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.7.08 16:35

Ahoj, vajicko jsme nosili domu. Az u druhe sedacky 9-18 kg jsme ji tam nechavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
3.7.08 17:31

Ahoj, taky jsme vajíčko VŽDY nosili domu, další sedačka je už v autě nastálo!
Něktedy když malý odpoledne nechtěl usnout a nechtěl být ani v kočárku tak jsem ho uhoupala ve vajíčku a tam krásně spával! Ale jinak jsme měli postýlku, aby jste si nemyslely, že jsem ho tam nechávala pořád :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3960
3.7.08 18:09

Přesně jak píšou holky, vajíčko šlo vždycky domů a větší sedačku tam máme nastálo. Zezačátku jsem ji zakrývala dekou, protože nás stála 5000, ale teď už na to kašlu. Věřím, že jsou v Karviné poctiví a hodní lidé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.7.08 18:55

Z druhé ruky nebrat, nevíš, co má sedačka za sebou. Stejně tak nebrat sedačku za 1500 Kč. Stačí se podívat na crash testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.7.08 19:31

Vajíčko beru domů pokaždé, je to praktičtější, nosím spoustu nákupů a tak - a mimčo bych jinak neunesla. Velkou sedačku ( 15 - 36) nechávám v autě pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
3.7.08 19:32

Ahoj, přesně, jak psaly holky-vejce domů :D , velkou nechat v autě (pojištěnou extra-jinak pojišťovna nic nedá :twisted: ).
Cena sedačky bývá úměrná její bezpečnosti-tak si myslím, že fakt stojí za to projít testy a přihodit pár stovek. To předpokládám nikoho, kdo má na provoz auta, nesejme :roll: a taky šetřit zrovna na bezpečí dětí mi přijde zvláštní… Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.7.08 19:56

Taky jsme nosili vajíčko domů a ted velkou máme v autě stále :wink: to radši budu riskovat že nám ji někdo čmajzne než abych mi zavazela doma,A navíc parkujeme před barákem pod oknama tak snad né.

A s tím vajíčkem - malá v ní byla spokojená ale je fakt že v ní byla jenom při nákupech a když jsme jeli někam na déle tak jsme brali kočár a kdo by se taky tahal s těžkým vajíčkem že??? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.7.08 22:29

Vajíčko vždy domů, teď velkou necháváme v autě, je těžká. Ale máme auto na dvoře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.7.08 10:30
Lasicka píše:
Z druhé ruky nebrat, nevíš, co má sedačka za sebou. Stejně tak nebrat sedačku za 1500 Kč. Stačí se podívat na crash testy…

k tomu jen tolik: nenech se zmanipulovat reklamou a nevyhazuj zcela zbytečně kupu peněz za pouhý design a jméno na cedulce. Vybírej zlatý střed. To že sedačka stojí 8 000 neznamená, že nejlepší… A pozor ty autosedačky co stojí do 2000 se obvykle ani netestujou(to neznamená, že nejsou ok)… asi za to výrobci nelobují :roll: . Nevyhazují kupu peněz za reklamu a tak si můžou dovolit nižší cenu.

Když koupíš ojetou NEBOURANOU!!! autosedačku vajíčko (obvykle se užívá tak 8 měsíců)od někoho známého, tak se neboj.

Vajíčko jsme nosili domů, když děti usly, nebo dokud jsme dítě i se sedačkou unesli. Pak jsem jí nechávala v autě. Velkou necháváme v autě.

Myslím, že sedačky už se nekradou…jsou cenově dostupné, bazary jsou jich plné a zase tak dobře se neprodávají… případný zloděj by musel být dost zoufalec, aby vymontovat sedačku a přes půl města se s ní vlekl do bazaru, kde by jí střelil za 600. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.7.08 10:59

Souhlasím s Leeou. To že stojí sedačka 2000,– neznamená, že je špatná. Jen je možná méně známé značky, která nemá na crash testy, ale neznamená to, že je to špurk. Někdy ani ta nejlepší autosedačka nemůže zabránit neštěstí při autonehodě :o Kdyby mi zemřelo dítě v sedačce za 5000, myslíte že bych si řekla, že jsem měla vzít tu za 8000, že je to jen proto? Asi ne, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.08 11:25

No jo, holky, jenže ADAC čas od času zdarma testuje i no name sedačky a dopadají vždy katastrofálně, např praskne spona držící pásy a dítě vyletí ven z auta, nebo praskaj plasty na sedačce, hrany jsou tak ostrý, že se o ně pásy přeřežou… když to člověk vidí, nemá chuť něco takovýho riskovat. Já se koukla na poslední výsledky testů a podle toho rozhodovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.7.08 11:29

No vidíš, já jsem na testy nekoukala a taky jsem vybírala dobře. V tu dobu jsem ani o žádných crash testech netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.08 11:34

Janinka: vy jste bourali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie