Autosedačka Storchenműhle Starlight 9-36kg

54
10.8.12 20:28

autosedačka Storchenműhle Starlight 9-36kg a

Holky moc me zaujala tato autosedcka, moc se mi libi a vypada velice bezpecne, ale rada bych slysela vase nazory a jak jsate s ni spokojene, a hlavne zase mam strach, aby nam aspon chvili vydrzela, je teda do 36 kg, to pisou tak do 12 let, ale ja nevim:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
10.8.12 20:37

Jezdíme v ní asi 14 dní :palec: vypadá moc hezky je pohodlná a přijde mi masivní pevná, prostě vzhledově jsme si vybrali tuto…ale naší malé jeto fuk, ona všeobecně nesnese pásy a furt se nám v ní šponuje, i ve vajíčku to dělala i v kočárku kdyžbyla připásaná, jinak za mě sedačka je asi fajn :nevim: dítě tam neplandá, malá brzy usne a nikde jí nevisí hlava… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.8.12 20:38

Má jí kamarádak a je velmi spokojená, že koupila stejnou i pro druhé dítko. První sedačku má 3 roky a krom vyšisování od sluníčka jí nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.12 20:59

Testy ADAC říkají, že existují i bezpečnější sedačky v této kategorii :nevim: Byla ohodnocena známkou uspokojivý, což je jako známka 3 ve škole. Za 1 nemá nikdo, za 2 má několik sedaček.
My třeba máme sedačku besafe, známku má taky uspokojivý, ale v kategorii bezpečnost má dobrý a to je pro mě rozhodující.
Ta starlight má zrovna v kategorii bezpečnosti „jen“ uspokojivý. Ale pořád je to sedačka, která prošla testem a prošla jím alespoň průměrně, je spousta těch, které mají známky horší 8)

Jinak to, že je sedačka psaná do 36kg je hezké, ale životnost plastů sedačky je zhruba 6let, pak začínají křehnout (taky záleží na tom, zda sedačka setrvává stále v autě co stojí venku nebo je garážované, když xkrát přemrzne a pak zase xkrát se vaří na sluníčku, tak plasty mohou zestárnout i rychleji), takže to určitě není tak, že člověk koupí v 9m dítěte tuhle sedačku a vydrží až do 12let, minimálně jednou je potřeba ji v zájmu bezpečnosti vyměnit za novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.8.12 21:08

@Gladys Naprosto souhlasím… dle testů jde, takže relativně bezpečná bude, ale podle mě je nesmyslné kupovat pásovou sedačku 9-36, pokud člověk nemá nějaké hodně nestandardní dítě, stejně celou dobu nevydrží a je to vždy trochu kompromis.
Něco jiného je to u sedačky s pultíkem, tam je prioritou pultík a už tolik neřeším zda je 9-18 nebo 9-36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.8.12 21:10

@Gladys přesně, to si taky myslím, že do 36 kg tam mít malou určo nebudeme :mrgreen: :mrgreen: navíc takovou váhu jsem měla někdy v 8.třídě?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.8.12 21:19

@viky23 Tak sedačka je povinná do 36 kg nebo do 150 cm, dokud jedné z těchto hodnot nedosáhne, tak musí být stále v sedačce, klidně i v 8. třídě, klidně i na střední… (do 18 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.8.12 04:53

@j.a.n.i1 jezis, jeste za naseho mladi tohle nebylo, to by byla potupa :mrgreen:

ja ji v testech vubec nemohla najit :nevim:

Ja uvazuju pro starsi taky o teto kategorii, ale mrnous mohl mit casem romer, jestli se nam to teda vyplati, ale volila bych teda urcite jinou a koukala bych na tu, co ma nejvyssi znamku z bezpecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.8.12 08:06

@suik Na druhou stranu by to mohla být motivace pro bláznivé holky držící od nějakých 13 různé diety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí