Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky potřebovala bych poradit nějakou autosedačku pro našeho broučka. Líbí se mi Maxi Cosi a Romer chtěla bych nějakou kvalitní a hlavně bezpečnou
Ráda přímu vaše rady a typy ![]()
Tak romer a nmaxi cosi je kvaalitní, takže pokud se ti líbía máš i penízky, tak směle dotoho, romer vyhrala v dtestu
Koupe nove sedacky nas ceka na jare, ale taky se budu rozhodovat mezi Maxi Cosi a Romer. Jsou kvalitni a bezpecne ![]()
Já mám vybranou tuto, pokud máš isofix doporučuju. Až bude potřeba (malé jsou 4 měsíce) tak ji kupju v barvě Elena. http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Obě jsou kvalitní, obě jsou testované, takže neuděláš špatně ani s jednou. Romer je prý snad širší a prostornější, než Maxi Cosi. My máme Romer King a jsem opravdu spokojená. Je teda poněkud těžší, ale nikde ji skoro nepřendáváme, tak tohle nám nevadí, dá se polohovat v pohodě i během řízení, snadné utahování pásů, skvělé jsou ty přidržovače na pásy, opěrka hlavičky je taky fajn - synovi tam hlava nikde nelítá, když spí, tak mu nepadá a má v ní dost místa.
My budeme taky kazdym dnem resit druhou autosedacku, jelikoz jsme meli vajicko maxi cosi, budeme pokracovat, mame isofix, tak koupime maxi cosi pearl, ktera na familyfix pasuje. Kdybych nemela family fix pro maxi cosi, jdu do Romera s isofixem.
Já preferuju Römer king plus
Máme ji doma a jsem 100% spokojená ![]()
http://www.lypo.cz/…nd-line-2012?…
Ahoj, já mám romer trifix - nejbezpečnější sedačka na trhu. Jen musíš mít v autě nějaký speciální očko na uchycení (montuje běžně se do aut až od r. 2011) - zezadu na sedačce.
ještě je dobrá cybex pallas (vychází také jako jedna z nejlepších v testech adac), jenže tam je problematický ten široký pultík… děcka v tom nechtějí být (teda některá).
Ahoj,
tak mam jak Maxi Cosi Pearl v jednom aute, tak Romer King v druhem a muzu rici, ze obe jsou fajn. U MC jsou vyborne ty pasy, co se trochu vychyluji, takze neprekazi pri davani ditete do sedacky i ze sedacky. Zaroven, jak je na te zakladne Family Fix (coz je pro ni potreba a je dalsi naklad), tak dite je vys a vetsine se to libi, ze vidi ven. Kazdopadne Romer je take vyborny, o neco vetsi a hlavne sirsi nez MC, ma velmi prijemny potah. Dite je v ni mozna o trochu lepe zapasovanejsi. Praci potahy maji obe, bezpecne jsou obe, jedna je spise pro drobnejsi deti, druha pro festovni, ale pohovi si v obou. Kdybych se mela rozmyslet jen pro jednu z nich, hlasovala bych asi spise pro Romerku. Kazdopadne muzu zarucit, ze spokojene budete s obema.
Moc děkuju za vaše rady a typy asi se rozhodnu až na místě která vyhraje a jak se budu malýmu v nich líbit
Ještě mám otázečku když nemám ten isofix tak se sedačka připoztá jen pásy a mám starch že tam bude lítat že nebude tak připevněná na pevno? No snas nám v obchodě řeknou co a jak ![]()
saluskak Pearl mam na isofixu se zakladnou a drzi, druhou jsme kupovali tu Romerku bez isofixu, abychom ji v pripade potreby mohli dat do jakehokoli auta, takze je jen na pasech a drzi jako pribita. Za to rucim. Take cenove se ta Romerka pohybuje velmi rozumne - da se koupit do 4000 Kc, MC sedacky byvaji drazsi.
kralishekmě se ta MC líbala taky ta Pearl ale když jsem koukala kolik stojí ta základna
já jsem ted úplně vyjukaná jak jsem koukala na ty videa s testama autosedaček tak se bojím aby ta sedačka držela pořádně i bez isofixu ![]()
A taky ani v autě nemáme ty háčky takže bych tam tu základnu stejně nepřidělala že? Na to se vlastně ten isofix připevní jestli to chápu dobře?
Rozhodovali jsme se mezi romer a MC tobi. nakonec vyhrála MC Tobi - viktorovi se v ní líbilo víc. do romerky si nechtěl ani pořádně sednout. asi se mi nelíbilo, že byl víc zapadlý. z MC jsme ho nemohli v krámě dostat. doporučuji vzít dítě do obchodu a vyzkoušet, ve které se mu bude lépe sedět. dobré jsou obě dvě. jo a MC Tobi je bez isofixu a na sedačce se ani nehne.