Jak připevnit tuto autosedačku Cam?

411
1.8.12 09:49

Jak připevnit tuto autosedačku Cam?

Ahoj holky, obracím se na Vás s dotazem, jak připevnit tuto autosedačku do auta. Pokud máte někdo zkušenosti, budu ráda, my si prostě nevíme rady a nemůžeme se dohodnout. Autosedačka má otvory nahoře u hlavičky a dole a nevíme, kam pás protáhnout tak, aby byla jízda bezpečná. Pás přes nožičky je asi jasný, tedy doufáme :-)

http://www.zbozi.cz/…cam-bye-bye/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10623
1.8.12 10:18

Ahojky, nejlepší bude, zajít někam do obchodu s autosedačkama, kde ti to názorně ukážou, než abys to pak nedejbože připevnila špatně. Předpokládám, že jste kupovali přes internet, že? Jinak v obchodě vám to předvedou, jak se upevňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.8.12 11:04

U vajíček obecně se ten pás, co jde normálně přes břicho dává přes nohy a ten, co jde přes hrudník jde za sedačkou… :think: Konkrétně tuhle sedačku neznám, ale u věech vajíček, co jsem zatím viděla, se to poutá takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
1.8.12 11:15
@kate02 píše:
U vajíček obecně se ten pás, co jde normálně přes břicho dává přes nohy a ten, co jde přes hrudník jde za sedačkou… :think: Konkrétně tuhle sedačku neznám, ale u věech vajíček, co jsem zatím viděla, se to poutá takhle…

Mám kočárek Cam MBX6, k tomu je taky toto vajíčko. Můj neodborný popis :lol: : vajíčko položíš na sedačku zády ke směru jízdy(třebas za řidiče), vezmeš pás, klasicky ho zapneš, takže to co má být přes nohy, je přes nožičky (chytneš to za ty úchyty na obou stranách) a ten pás co má být přes tělo, tak ten vytáhneš a zapasuješ za vajíčko. Vajíčko má vzadu na každé straně dva úchyty, jeden dole a jeden nahoře, tak ten pás, uchytíš tak jak ti vede (když je vajíčko za řidičem) nejprve horní úchyt a pak ten spodní. Držák na vajíčko sklopíš směrem od miminka k sedačce. Mno snad jsem to dobře popsala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
1.8.12 11:16

Jo jinak je popis připoutání na nálepkách na samotné autosedačce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
1.8.12 11:50

@zuza110 krásný popis :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
1.8.12 13:25

@kracmeratko na vajíčku máte na boku nálepku s nakresleným postupem poutání, tím se řiďte - zadní pás jde za hlavičkou, spodní pás přes nožičky do těch průvlaků po stranách- ty místa, kde má procházet pás mají modré označení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
1.8.12 14:44

Jenže návod je vypraný :-). My nevíme, jestli ten zadní pás má jít za horní nebo dolní úchyty nebo za oboje? Ale to zase nedá pás :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
1.8.12 14:47
@kracmeratko píše:
Jenže návod je vypraný :-). My nevíme, jestli ten zadní pás má jít za horní nebo dolní úchyty nebo za oboje? Ale to zase nedá pás :nevim: :nevim: :nevim:

Mno pokud je krátký pás, tak je něco špatně. :think: (Chtělo by to asi vyměnit auto :mrgreen:) To pak neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí