Doporučte autosedačku od 9 kg do 3000 kč

13046
29.7.12 08:50

Doporučte autosedačku od 9 kg do 3000 kč

Ahoj maminky, jdu opět ke zkušenějším pro radu, chceme pořídit autosedačku pro malého, bude mu 9 měsíců ale už teď má 11 kg..chceme koupit nějakou už na dýl, hlavně bezpečnou ale finanční limit je těch 3500.. Děkuji za rady, zkušenosti, vím že tydy mi vždy pěkně poradíte. V merku mám zopu Careru, líbí se mi že je taková bytelná kolem hlavičky, malý často v autě spí, tak potřebujeme i něco pohodlného, polohovatelného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
251
29.7.12 09:12

Ahoj my máme babypoint snug (9-36kg), a jsme spokojení, dá se polohovat, kluci taky rádi spinkají za jízdy a když byli menší, tak jim hlavička nepadala dopředu, ale pěkně si lebedili, taky se mně líbí, že je robusnější. Jinak kamoška má babypoint zenith (9-18kg). Já jsem volila větší váhové rozpětí, aby vydržela déle, protože mám dvojčata, takže každá koruna dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
29.7.12 09:15

@evicka82 děkuji mrknu na ní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
29.7.12 09:30

Tahle dopadla v testech dobře, je pohodlná, kvalitní a bezpečná. Kategorii 9-36 bych nevolila, není to pro dítě to nejpohodlnější řešení :palec: http://www.zbozi.cz/…ri-sps-enzo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
29.7.12 09:35
Ta vypadá dobře i cena je super :palec: A opěrka za hlavou je nastavitelká výškově??
@evicka82 píše:
Ahoj my máme babypoint snug (9-36kg), a jsme spokojení, dá se polohovat, kluci taky rádi spinkají za jízdy a když byli menší, tak jim hlavička nepadala dopředu, ale pěkně si lebedili, taky se mně líbí, že je robusnější. Jinak kamoška má babypoint zenith (9-18kg). Já jsem volila větší váhové rozpětí, aby vydržela déle, protože mám dvojčata, takže každá koruna dobrá ;)
  • Citovat
  • Upravit
24320
29.7.12 09:43

Bezpecna a kvalitni sedacka v kategorii je ale budes si muset priplatit. Jinak doporucuju kategorii 9-18 jiz zminovana od moniky a po te presedlat do kategorie 15-36. http://www.zbozi.cz/?… .
A nebo priplacet nemusis http://www.mall.cz/…s-fix01akcni?… .
Nejde o to jak sedacka vypada ale jak je bezpecna. Myslim ze babypoint nebyl ani v testech ale treba se pletu.

Příspěvek upraven 29.07.12 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
29.7.12 09:57

Mladsi ma po strasim babypoint zenith je to 9-25 kg a je spokojeny je polohovatelna na spinkani a nikdy s ni nebyl problem. Strasi ma romerku ale uz od 15kg.9-36 bych nekupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.12 10:02
@Crystal87 píše:
Mladsi ma po strasim babypoint zenith je to 9-25 kg a je spokojeny je polohovatelna na spinkani a nikdy s ni nebyl problem. Strasi ma romerku ale uz od 15kg.9-36 bych nekupovala

9-36 ale v tehle kategorii je jeden vitez.To ti napise i stevee.
Mimochodem radsi bych volila 9-36 cybex nez babypoint protoze v pripade narazu nevis co to udela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.7.12 10:07

Hele ja byt tebou tak petistovku prihodim a jdu do osvedceneho romera http://www.baby-car.cz/…ly-2012.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.12 10:14
@mikitaa píše:
Hele ja byt tebou tak petistovku prihodim a jdu do osvedceneho romera http://www.baby-car.cz/…ly-2012.html

Jenomze zakladatelka chce spis kategorii 9-36. I kdyz jestlize dite neni velke tak by mela stacit 9-18 dalsi 4 roky.
A po 5 letech by se stejne sedacka mela poridit nova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
29.7.12 10:23
Aha to jsem netušila, ty cybex se mi líbí ale máme větší miminko, a podle mě by ten pultík před dítětem mohl být pro dítě nepohodlný… jakože moc namáčklý..
@kattkka píše:
Jenomze zakladatelka chce spis kategorii 9-36. I kdyz jestlize dite neni velke tak by mela stacit 9-18 dalsi 4 roky.
A po 5 letech by se stejne sedacka mela poridit nova…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
29.7.12 10:25
@kattkka píše:
9-36 ale v tehle kategorii je jeden vitez.To ti napise i stevee.
Mimochodem radsi bych volila 9-36 cybex nez babypoint protoze v pripade narazu nevis co to udela…

no ja radsi budu mit babypoint nez 9-36. ;) Vidam ji tu docela hodne pomalu v kazdem druhem az tretim aute, takze to smejd nebude.My s ni za celou dobu nemeli jediny problem a ze neni v testech je blby no, ale to neznamena ze je spatna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.12 10:26
@Gabrielaaa píše:
Aha to jsem netušila, ty cybex se mi líbí ale máme větší miminko, a podle mě by ten pultík před dítětem mohl být pro dítě nepohodlný… jakože moc namáčklý..

Zkuste zajit do prodejny a vyzkouset a pak uvidis. Posad tam maleho a uvidite ten pultik je individualni. Nekterym prckum muze vadit ale vetsinou ne co vim ze zkusenosti okoli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.12 10:31
@Crystal87 píše:
no ja radsi budu mit babypoint nez 9-36. ;) Vidam ji tu docela hodne pomalu v kazdem druhem az tretim aute, takze to smejd nebude.My s ni za celou dobu nemeli jediny problem a ze neni v testech je blby no, ale to neznamena ze je spatna.

Nejde o problem jako takovy jde snad v prvni rade o bezpecnost. A spatne zvolena sedacka jak je znamo muze byt peklo. A to ze neni v testech je pro me hodne duelzite protoze nevis jak se ta sedacka zachova v pripade v narazu kdyz nema testy.......Do tohohle rizika bych nesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
29.7.12 10:33
@kattkka píše:
Nejde o problem jako takovy jde snad v prvni rade o bezpecnost. A spatne zvolena sedacka jak je znamo muze byt peklo. A to ze neni v testech je pro me hodne duelzite protoze nevis jak se ta sedacka zachova v pripade v narazu kdyz nema testy.......Do tohohle rizika bych nesla…

v tomhle pripade od tehle znacky to pro me riziko neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí