Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, prosím o radu. Sestra si koupila kočárek Tako Jumper - použitý (rok 2010). Sháníme k němu i autosedačku (také použitou, každá korunka se hodí
). Konkrétně Tako nemůžeme sehnat a nebo jsou drahé, tak prosím moc o radu, jestli nemáte zkušenost, jestli na podvozek pasuje event. i jiná značka. Moc děkuji za radu!
Máte zkušenost s Tako Jumper GT?
Přidejte zkušenost s Tako Jumper GTTy jo, to je neuvěřitelný. Zkusila jsem dát do vyhledávače, jaký je rozdíl mezi koupí nové a použité autosedačky zn. Takko. Novou jsem našla nejlevněji za 1100,– a použité za 1000,– a 1500,– To je neuvěřitelný.
Asi bych koupila novou a pak jí prodala. ![]()
Já opravdu nevím, jak je to s kočárkem Takko a příslušnou autosedačkou. Ona jde taky napevno přidělat k podvozku? Kdyby ne, nestačí pak „jakákoliv“ autosedačka, která se s miminkem prostě vloží do korbičky hlubokého kočárku?
Kattkko - takže ona se už sundavá i korbička? Nebo tam zůstane a nějak se to do ní přidělá? A jak často to člověk využije?
Třeba my měli teď na mladšího kočár, kde se na podvozek pohodlně nacvakla autosedačka nebo korbička, takže jsem autosedačku super využila a často na podvozek přidělávala. Ale sousedka měla problémy s adaptéry na její značku kočárku a sice taky měla originální autosedačku ke kočárku, ale vlastně jí nikdy na kočár ani nenacvakla. Takže by bylo jedno, jakou autosedačku by měla. Teď nemluvím o bezpečnosti.
Aladina píše:
Kattkko - takže ona se už sundavá i korbička? Nebo tam zůstane a nějak se to do ní přidělá? A jak často to člověk využije?Třeba my měli teď na mladšího kočár, kde se na podvozek pohodlně nacvakla autosedačka nebo korbička, takže jsem autosedačku super využila a často na podvozek přidělávala. Ale sousedka měla problémy s adaptéry na její značku kočárku a sice taky měla originální autosedačku ke kočárku, ale vlastně jí nikdy na kočár ani nenacvakla. Takže by bylo jedno, jakou autosedačku by měla. Teď nemluvím o bezpečnosti.
Jo sundava se korbicka.Muzes mit korbicku,sportak a to vajicko.je to jen u nekterych kocarku Tako nektere porad vypadaji jako tank tak u tech ne tenhle to ma http://paumaya.cz/…x-black.html# akorat na fotce ji amji pridelanou opacne.Ale jinak u nas ho takto vyuzivala sousedka hlavne kdyz jezdila do meste.
ja kdybych si poridila druhe tak kupuju uz kocar se sedackou jednou - dvakrat jedu do mesta do tydne.
Aha. My měli na prvorozeného právě klasický takotank.
Teď už ne a ani se mi takové kočárky nelíbí.Mladší už si vozil prdýlku v lepčím.
Ale koukám, že takové nové tako už vypadá docela jinak a mnohem, mnohem líp.
Taky se mi libi.Ale ja bych si na druhe poridila asi jiny kocar nez tako.
Já bych do Taka taky nešla, ale musím opravdu uznat, že vypadá celkem hezky.
máme trojkombinaci tako warrior a kromě blbech koleček je super. podle mě s redukcí se dá použít sedačka danny sport nebo jiný podobný konstrukčně polský tip.
Rezi,
děkuji za typ. Mrknu na net. Právě jsem si říkala, že by mohlo těch sedaček sedět víc. Ale nemám s tím vlastní zkušenost. Já měla hluboký a pak sporťák. Ne tu možnost nacvakávat i autosedačku.
Ahoj holky, prosím o rady, kdo máte kočárek tako laret nebo starší typy Warrior, jumper - jak umísťujete vajíčko do auta? Jsem z toho nákresu trochu zmatená… a vozíte vajíčko normálně vzadu za spolujezdcem proti směru? Jsou k tomu potřeba nějaké zvláštní pásy? Nebo stačí normální 3 bodový pás????
ahoj, já mám tako jumper x a sedačku dávám dozadu - dítě je proti směru jízdy… Dítě je připoutaný pásama co jsou v sedačce a sedačka je připoutaná normálníma pásama z auta.. Taky se vždycky musím podívat na obrázek, jak to připoutat - pro jistotu
A když se podíváš na sedačku pořádně, tak jsou tam nápisy „belt here“
já je tam teda naštěstí mám ![]()
Takže stačí normální jeden pás,jo? Zdá se mi to takové volné…je to bezpečné? Nemůže se to zezadu vyvlíknout? Na tom obrázku se to provléká jen vzadu a na boku…
gabriela82 píše:
ahoj, já mám tako jumper x a sedačku dávám dozadu - dítě je proti směru jízdy… Dítě je připoutaný pásama co jsou v sedačce a sedačka je připoutaná normálníma pásama z auta.. Taky se vždycky musím podívat na obrázek, jak to připoutat - pro jistotuA když se podíváš na sedačku pořádně, tak jsou tam nápisy „belt here“
já je tam teda naštěstí mám
Ahoj holky, prosím vás, čekám dvojčata, mám objednaný kočárek takko duo jumper a chci se zeptat, neboť mám doma kočár po první dceří značky Camarelo, též polské výroby, nemáte zkušenost někdo s tím, zda jde vajíčko z Camarela připnout pomocí adaptéru na kočárek značky Takko jumper? Ta konstrukce mi totiž z fotek přijde stejná, jako u Camarela. Děkuji