Autosedačka Tako

2
30.9.11 21:21

Autosedačka Tako

Maminky, prosím o radu. Sestra si koupila kočárek Tako Jumper - použitý (rok 2010). Sháníme k němu i autosedačku (také použitou, každá korunka se hodí :-) ). Konkrétně Tako nemůžeme sehnat a nebo jsou drahé, tak prosím moc o radu, jestli nemáte zkušenost, jestli na podvozek pasuje event. i jiná značka. Moc děkuji za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Jumper GT?

Přidejte zkušenost s Tako Jumper GT
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
30.9.11 21:30

Ty jo, to je neuvěřitelný. Zkusila jsem dát do vyhledávače, jaký je rozdíl mezi koupí nové a použité autosedačky zn. Takko. Novou jsem našla nejlevněji za 1100,– a použité za 1000,– a 1500,– To je neuvěřitelný.

Asi bych koupila novou a pak jí prodala. :nevim:

Já opravdu nevím, jak je to s kočárkem Takko a příslušnou autosedačkou. Ona jde taky napevno přidělat k podvozku? Kdyby ne, nestačí pak „jakákoliv“ autosedačka, která se s miminkem prostě vloží do korbičky hlubokého kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.11 21:57

Aladina: prave ze se tam dava na pevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.9.11 22:17

Kattkko - takže ona se už sundavá i korbička? Nebo tam zůstane a nějak se to do ní přidělá? A jak často to člověk využije?

Třeba my měli teď na mladšího kočár, kde se na podvozek pohodlně nacvakla autosedačka nebo korbička, takže jsem autosedačku super využila a často na podvozek přidělávala. Ale sousedka měla problémy s adaptéry na její značku kočárku a sice taky měla originální autosedačku ke kočárku, ale vlastně jí nikdy na kočár ani nenacvakla. Takže by bylo jedno, jakou autosedačku by měla. Teď nemluvím o bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.11 22:28
Aladina píše:
Kattkko - takže ona se už sundavá i korbička? Nebo tam zůstane a nějak se to do ní přidělá? A jak často to člověk využije?Třeba my měli teď na mladšího kočár, kde se na podvozek pohodlně nacvakla autosedačka nebo korbička, takže jsem autosedačku super využila a často na podvozek přidělávala. Ale sousedka měla problémy s adaptéry na její značku kočárku a sice taky měla originální autosedačku ke kočárku, ale vlastně jí nikdy na kočár ani nenacvakla. Takže by bylo jedno, jakou autosedačku by měla. Teď nemluvím o bezpečnosti.

Jo sundava se korbicka.Muzes mit korbicku,sportak a to vajicko.je to jen u nekterych kocarku Tako nektere porad vypadaji jako tank tak u tech ne tenhle to ma http://paumaya.cz/…x-black.html# akorat na fotce ji amji pridelanou opacne.Ale jinak u nas ho takto vyuzivala sousedka hlavne kdyz jezdila do meste.
ja kdybych si poridila druhe tak kupuju uz kocar se sedackou jednou - dvakrat jedu do mesta do tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.9.11 22:33

Aha. My měli na prvorozeného právě klasický takotank. :mrgreen: Teď už ne a ani se mi takové kočárky nelíbí.Mladší už si vozil prdýlku v lepčím. :lol: :wink: Ale koukám, že takové nové tako už vypadá docela jinak a mnohem, mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.11 22:35

Taky se mi libi.Ale ja bych si na druhe poridila asi jiny kocar nez tako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.9.11 22:42

Já bych do Taka taky nešla, ale musím opravdu uznat, že vypadá celkem hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.9.11 23:54

máme trojkombinaci tako warrior a kromě blbech koleček je super. podle mě s redukcí se dá použít sedačka danny sport nebo jiný podobný konstrukčně polský tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.11 17:43

Rezi,
děkuji za typ. Mrknu na net. Právě jsem si říkala, že by mohlo těch sedaček sedět víc. Ale nemám s tím vlastní zkušenost. Já měla hluboký a pak sporťák. Ne tu možnost nacvakávat i autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
3.3.12 19:30

Autosedačka Tako laret

Ahoj holky, prosím o rady, kdo máte kočárek tako laret nebo starší typy Warrior, jumper - jak umísťujete vajíčko do auta? Jsem z toho nákresu trochu zmatená… a vozíte vajíčko normálně vzadu za spolujezdcem proti směru? Jsou k tomu potřeba nějaké zvláštní pásy? Nebo stačí normální 3 bodový pás????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.3.12 20:46

ahoj, já mám tako jumper x a sedačku dávám dozadu - dítě je proti směru jízdy… Dítě je připoutaný pásama co jsou v sedačce a sedačka je připoutaná normálníma pásama z auta.. Taky se vždycky musím podívat na obrázek, jak to připoutat - pro jistotu :mrgreen: A když se podíváš na sedačku pořádně, tak jsou tam nápisy „belt here“ ;) já je tam teda naštěstí mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
6.3.12 13:21

Takže stačí normální jeden pás,jo? Zdá se mi to takové volné…je to bezpečné? Nemůže se to zezadu vyvlíknout? Na tom obrázku se to provléká jen vzadu a na boku…

gabriela82 píše:
ahoj, já mám tako jumper x a sedačku dávám dozadu - dítě je proti směru jízdy… Dítě je připoutaný pásama co jsou v sedačce a sedačka je připoutaná normálníma pásama z auta.. Taky se vždycky musím podívat na obrázek, jak to připoutat - pro jistotu :mrgreen: A když se podíváš na sedačku pořádně, tak jsou tam nápisy „belt here“ ;) já je tam teda naštěstí mám ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.3.12 16:38

takhle funguje většina sedaček tak není co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lady-beetle
28.2.13 12:12

Ahoj holky, prosím vás, čekám dvojčata, mám objednaný kočárek takko duo jumper a chci se zeptat, neboť mám doma kočár po první dceří značky Camarelo, též polské výroby, nemáte zkušenost někdo s tím, zda jde vajíčko z Camarela připnout pomocí adaptéru na kočárek značky Takko jumper? Ta konstrukce mi totiž z fotek přijde stejná, jako u Camarela. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix