Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Veru1987 Tak je to značka cybex, a ty jsou mezi nejlepšími.
@Veru1987 píše:
Maminky máte někdo zkušenost s tou autosedačkou z lídlu? co se týče bezpečnosti hlavně. cena je fajná
https://www.lidl-shop.cz/…8/p100217188
Stary typ sedacek. Ted maji jiny design.
@TopSecret píše:
Stary typ sedacek. Ted maji jiny design.
a to zase ničemu nevadí, ne?
@Veru1987 píše:
Podle me ne. Jen je radle sirsi si myslim. Ale to nevim. To jen podle fotek. Nestudovala sem to.
@Veru1987 je to stary typ sedacky,nelisi se jen designem,ale i bezpecnosti.Kdyz srovnas s novejsimi typy, chybi ji ty bocni usi, asi nema takovy ten vycvakavaci cudlik ke zvyseni bocni ochrany,vypada ze nebude mit naklon hlavove operky. Ale porad to bude relativne bezpecna a kvalitni sedacka,jen ty novejsi typy budou o neco lepsi,ale taky sirsi. Ja jsem se na ni divala,kdyz jsem hledala sedacku,ktere bychom dali do auta tri vedle sebe,tahle by sla,je uzsi,ale nakonec jsme vybrali jinou
@Veru1987 píše:
tenhle model už se nějaké cca 3 roky nevyrábí…
asi by jste si tam taky nekoupila 3 dny starý rohlík i kdyby byl za polovinu…
@Hoa Mai píše:
@Veru1987 je to stary typ sedacky,nelisi se jen designem,ale i bezpecnosti.Kdyz srovnas s novejsimi typy, chybi ji ty bocni usi, asi nema takovy ten vycvakavaci cudlik ke zvyseni bocni ochrany,vypada ze nebude mit naklon hlavove operky. Ale porad to bude relativne bezpecna a kvalitni sedacka,jen ty novejsi typy budou o neco lepsi,ale taky sirsi. Ja jsem se na ni divala,kdyz jsem hledala sedacku,ktere bychom dali do auta tri vedle sebe,tahle by sla,je uzsi,ale nakonec jsme vybrali jinou
A ještě co doporučíte cybex nebo romer?
@Veru1987 obe jsou to dobre znacky,koukla bych se na konkretni typy sedacek (i jinych znacek,napriklad Besafe)podle parametru,ktere hledam a pak porovnala,jak vysly v testech ADAC / DTest.
V posledních letech chodím do lídlu nakupovat více věcí a jsme s manželem mile překvapeni kvalitou výrobků. Takže i autosedačce bych věřila. Nakupujeme zde věci běžné potřeby i nějaké věci na úpravu domu včetně elekro mašinek (tedy hlavně manžel
) a zatím velká spokojenost.