Autosedačka Babypoint Zenith Race

189
21.9.11 12:36

autosedačka Zenith race

Ahojky chci se zeptat,vybíráme sedačku pro syna a do oka nám nakonec padla Zenith race,máte s ní někdo zkušetnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Zenith Music?

Přidejte zkušenost s Babypoint Zenith ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
21.9.11 13:17

tak nevím, která je Race, ale babypoint Zenith máme už přes tři roky. Takto jsme s ní celkem spokojení, ale teď chci dětem dopřát bezpečí a kupuju sedačky, které byly testované-tehdy jsem tomu houby rozumněla…
Je hodně prostorná, v pohodě se do ní vejde i v zimním oblečením, polohování je taky dostatečné a v pohodě ho ovládám sama za jízdy od řidiče-jen natáhnu ruku za sebe a posunu-mám ho teda samozřejmě vpravo od sebe :-)
jestli chceš ještě něco vědět tak se ptej, mě už nic nenapadá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.9.11 13:32

ahojky tak my máme taky babypoint Zenith sice Music ale je to na jedno brdo :-) a sme moc spokojeni,dokonce tato sedačka je vyvýšená že naše malá ať je hodně maličká krásně vidí z okna ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.9.11 13:32

Autosedačka

No,na trhu je těch sedaček tolik,že jsme také nevěděli jakou,ty dražší myslím tím od 4000,–nahoru se mi zdá hodně.Ikdyž prošli testama, také tu maminky píšou ,že při autonehodě se chovali jak ty levnenější a nevydrželi ten náraz.Šetřit samozdřejmě nějak na sedačce nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.9.11 13:37
my sme taky říkali že nechcem na sedačce šetřit tak jsem se hodně radila s více maminkama a hodně mi jich poradilo tuto značku a je fakt dobrá …my sme spokojení a koukala sem že ta Race je stejná akorát jiné obrázky ..tak přeji správné vybrání :palec:
kleofas píše:
No,na trhu je těch sedaček tolik,že jsme také nevěděli jakou,ty dražší myslím tím od 4000,–nahoru se mi zdá hodně.Ikdyž prošli testama, také tu maminky píšou ,že při autonehodě se chovali jak ty levnenější a nevydrželi ten náraz.Šetřit samozdřejmě nějak na sedačce nechceme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.9.11 13:53

Autosedačka

Děkuji,za názor,mě fakt nadchla,tak asi pro ni pojedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
21.9.11 14:10

no na té naší jsem se akorát dívala, že už by bylo potřeba synátora připnout velkýma pásama a mám pocit, že ty úchyty jsou nějaké zkřehlé od slunka-jak jsou vybledlé, tak jsou vidět takové jakoby prasklinky, jak to některé plasty dělávají-tak nevím, jestli bych tomu věřila,že by ho to udrželo.
Zase k těm dražším (taky teda nekupuju uplně nejdražší, to je podle mě taky zbytečné a ani na to nemám) tak třeba k Romer Kid psala jedna maminka, že měli autonehodu a zrovna náraz na stranu, kde sedělo dítko a vydržela i autosedačka, i dítko :palec:
No já jsem teď dcerce koupila Romer Duo plus, podařilo se mi v nějaké akci, že měli poslední kus tak za super cenu a synovi asi koupím Concord transformer.
Ale jinak jsem spokojená byla, to jo-akorát teda těžko říct, jak dalece je nebo není bezpečná, kdy nebyla testovaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
21.9.11 16:12
kleofas píše:
Ahojky chci se zeptat,vybíráme sedačku pro syna a do oka nám nakonec padla Zenith race,máte s ní někdo zkušetnosti?

Já bych koupila raději autosedačku, která prošla testy - ADAC a žádná z autosedaček zn. Babypoint nebyla testovaná, takže bych to asi neriskla. Ale záleží na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.9.11 22:21

Autosedačka

Tak autosedačku máme,nakonec to vyhrála chicco dukati,tak snad bude dobrá.Ale jinak díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.9.11 14:04

ni přeju ti, ať je dobrá, páč v testech Chico vycházejí mezi nejhoršíma. Ale aspň testovaná byla narozdíl od BabyPoint.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.9.11 14:17
Brusek píše:
ni přeju ti, ať je dobrá, páč v testech Chico vycházejí mezi nejhoršíma. Ale aspň testovaná byla narozdíl od BabyPoint.

Brusku, ne všechny sedačky od Chicca dopadají špatně, např. Chicco Key 1 má 3* a Chicco Key 1 isofix má 4* z bezpečnosti, takže stejné hodnocení jako Römer Duo plus, které jste nyní koupila dceři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.9.11 14:46

joo tak fajn, tak jsem mystifikovala, omlouvám se :oops: :wink: já jsem nějak to Chicco viděla furt jen na konci těch žebříčků, ale podrobně jsem ho nezkoumala, páč jsem na něj políčeno neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.9.11 15:04

ono u Chicca ty vícekategorické 0-18, 9-36 většinou byly špatné, některé propadly,
ale ty jednokategorické 0-13, 9-18, 15-36 jsou dobré, drží se se 3 a 4*, bohužel celkově to pak sráží na průměrnou značku
a přitom ty dobré jednokategorické jsou dobrou levnou alternativou k dražším sedačkám, když někdo nemá dost financí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí