Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Já kupovala Babypoint 9-25kg. Teď jsou synovi 3 roky má 18kg v roce měl něco málo přes 12 a pořád se do ní vejde.
Hlava mu nepřečuhuje myslím,že ještě rok by mu vydržela. Ale v zimně ji podědí bráška a on dostane novou.
pavlisk píše:Angua píše:tak nejsme největší
Trochu trčí nohy?Samík je měl akorát (natažené) už ve 3 měsících
Fakt se toho neboj, nevím, jak jste na tom s pohybem, ale začne lítat a bude se vytahovat, fakt nebude tolik přibírat. U nás v diskuzi nemá v tomhle věku žádné dítě nad 15 kg - ani pořezové
Pořezové a vyšší děti mají tak k těm 15 kg a už dýl, většina dětí má spíš míň…
Já myslela v našem věku - 2 a čtvrt roku. V roce měli všichni do 12 kg, pokud vím, ale nikdo teď myslím přes těch 15 nemá - což není nijak velký nárůst 2,5 - 3 kg za 1 a 1/4 roku - to nám ještě min. rok vydrží všem ![]()
Tak jsem to tu ted chvilku studovala a ta firstclass je sice posmerna,ale jen do 13 kilo.Pak ji musis otocit po smeru jizdy.Je to tu uvedeno v jine diskuzi,ktera tu byla nedavno.
https://www.emimino.cz/…-plus-42715/
marketta1 píše:
Tak jsem to tu ted chvilku studovala a ta firstclass je sice posmerna,ale jen do 13 kilo.Pak ji musis otocit po smeru jizdy.Je to tu uvedeno v jine diskuzi,ktera tu byla nedavno.
https://www.emimino.cz/…-plus-42715/
jj, ja bych nechtela jenom protismernou, protoze kdyz by uz chtel koukat dopredu, tak muzes koupit novou
Hanule píše:Angua píše:
A to se ti jako doteď vešel do vajíčka?Sice OT, ale… dvouleťák ve vajíčku
Pavlisk, já bych asi taky doporučila sedačku co píše Gladys, máme doma solution x-fix (to samé, ale až od 15kg, nemá pultík a polohování) a je krásně pohodlnáJen tedy jsme trpaslíci, 86cm a 10,5kg
Teda, to je super ![]()
A já právě založila diskusi, kterak se mi dvouleťák nevejde do 9-18kg
![]()
pavlisk píše:
Prosím o radu ohledně koupě autosedačky pro ročního syna,má skoro 13kg, zvažovala jsem kategorii 9–18kg, ale nevím, jak dlouho by ji ještě měl, je docela macík, teď vyrůstáme z 0-13 kg. Kategorie 9-36 kg mi nepříjde tak bezpečná, už asi není žádná sedačka polohovací do lehu a pokud by byla s pultíkem vleze se tam i baculatější dítko ? Taky jsem narazila na kategorii 9-25 kg, ale tam je jen pár typů levnějších sedaček, moc se mi to nezdá. Mé požadavky jsou pohodlí, dostatek prostoru a především bezpečnost,snad i rozumná cena
děkuju moc,
ahoj, tak holky sice píšou, že se váha zpomalí což bývá fakt (můj syn má ve 3 letech 110cm a 20kg, takže né vždy to platí), ale zapomínají na výšku. Pokud patří tvé dítko mezi vyšší, zvažovala bych spíše pultíkovou 9-36kg Kiddy nebo Pallase od Cybexu. A neboj se, syj jezdil v pultíku do teď i s 20kily. A dcerka má v 10 měsících 13,5kg a půjde do pallase tak za dva měsíce. Ten pult jen jakoby je položen na nohách dítěte, nic se tam nezasekává, nebo tak.
Tak na výšku nezapomínám, ale taky se zpomalí
Když holky píšou, že se jim vejde do 9-18 i dítě vysoké 110 cm…
A to má tak 4leté dítě. Tam už totiž může čouhat hlava do výše očí
Náš patří spíš k těm vyšším, má tak 95 cm (bych ho mohla zas někdy změřit
) a fakt se mi tam ještě min. rok vejde, spíš doufám, že kousek víc - i když pak bude muset stejně postoupit sedačku mladšímu sourozenci ![]()
Ahoj, tak náš malý bude mít teď 9 měs. a má 12kg, takže jsme řešili asi měsíc stejnou otázku. Obešli jsme všechny kamenné obchody ve dvou městech a všichni kromě jedné prodavačky nám doporučovali v tomto případě Cybex pallas 2fix, takže jsme ji koupili a jsme s ní spokojeni ![]()