Autosedačka, roční dítě, 13 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6869
24.7.11 17:14

Ahoj
Já kupovala Babypoint 9-25kg. Teď jsou synovi 3 roky má 18kg v roce měl něco málo přes 12 a pořád se do ní vejde.
Hlava mu nepřečuhuje myslím,že ještě rok by mu vydržela. Ale v zimně ji podědí bráška a on dostane novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.7.11 17:15
pavlisk píše:
Angua píše:
Trochu trčí nohy? 8-o Samík je měl akorát (natažené) už ve 3 měsících :lol:Fakt se toho neboj, nevím, jak jste na tom s pohybem, ale začne lítat a bude se vytahovat, fakt nebude tolik přibírat. U nás v diskuzi nemá v tomhle věku žádné dítě nad 15 kg - ani pořezové :mrgreen: Pořezové a vyšší děti mají tak k těm 15 kg a už dýl, většina dětí má spíš míň…
tak nejsme největší :-)

Já myslela v našem věku - 2 a čtvrt roku. V roce měli všichni do 12 kg, pokud vím, ale nikdo teď myslím přes těch 15 nemá - což není nijak velký nárůst 2,5 - 3 kg za 1 a 1/4 roku - to nám ještě min. rok vydrží všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
24.7.11 21:13

Tak jsem to tu ted chvilku studovala a ta firstclass je sice posmerna,ale jen do 13 kilo.Pak ji musis otocit po smeru jizdy.Je to tu uvedeno v jine diskuzi,ktera tu byla nedavno.
 https://www.emimino.cz/…-plus-42715/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.7.11 22:06
marketta1 píše:
Tak jsem to tu ted chvilku studovala a ta firstclass je sice posmerna,ale jen do 13 kilo.Pak ji musis otocit po smeru jizdy.Je to tu uvedeno v jine diskuzi,ktera tu byla nedavno.
https://www.emimino.cz/…-plus-42715/

jj, ja bych nechtela jenom protismernou, protoze kdyz by uz chtel koukat dopredu, tak muzes koupit novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.7.11 06:58
Hanule píše:
Angua píše:
A to se ti jako doteď vešel do vajíčka? 8-o

Sice OT, ale… dvouleťák ve vajíčku :)) Jen tedy jsme trpaslíci, 86cm a 10,5kg :(

Pavlisk, já bych asi taky doporučila sedačku co píše Gladys, máme doma solution x-fix (to samé, ale až od 15kg, nemá pultík a polohování) a je krásně pohodlná :)

Teda, to je super :mrgreen:
A já právě založila diskusi, kterak se mi dvouleťák nevejde do 9-18kg :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9904
25.7.11 12:29
pavlisk píše:
Prosím o radu ohledně koupě autosedačky pro ročního syna,má skoro 13kg, zvažovala jsem kategorii 9–18kg, ale nevím, jak dlouho by ji ještě měl, je docela macík :-), teď vyrůstáme z 0-13 kg. Kategorie 9-36 kg mi nepříjde tak bezpečná, už asi není žádná sedačka polohovací do lehu a pokud by byla s pultíkem vleze se tam i baculatější dítko ? Taky jsem narazila na kategorii 9-25 kg, ale tam je jen pár typů levnějších sedaček, moc se mi to nezdá. Mé požadavky jsou pohodlí, dostatek prostoru a především bezpečnost,snad i rozumná cena :-)
děkuju moc,

ahoj, tak holky sice píšou, že se váha zpomalí což bývá fakt (můj syn má ve 3 letech 110cm a 20kg, takže né vždy to platí), ale zapomínají na výšku. Pokud patří tvé dítko mezi vyšší, zvažovala bych spíše pultíkovou 9-36kg Kiddy nebo Pallase od Cybexu. A neboj se, syj jezdil v pultíku do teď i s 20kily. A dcerka má v 10 měsících 13,5kg a půjde do pallase tak za dva měsíce. Ten pult jen jakoby je položen na nohách dítěte, nic se tam nezasekává, nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.11 17:12

Tak na výšku nezapomínám, ale taky se zpomalí :mrgreen: Když holky píšou, že se jim vejde do 9-18 i dítě vysoké 110 cm… :think: :nevim: A to má tak 4leté dítě. Tam už totiž může čouhat hlava do výše očí :wink: Náš patří spíš k těm vyšším, má tak 95 cm (bych ho mohla zas někdy změřit :lol: ) a fakt se mi tam ještě min. rok vejde, spíš doufám, že kousek víc - i když pak bude muset stejně postoupit sedačku mladšímu sourozenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.7.11 20:27

Ahoj, tak náš malý bude mít teď 9 měs. a má 12kg, takže jsme řešili asi měsíc stejnou otázku. Obešli jsme všechny kamenné obchody ve dvou městech a všichni kromě jedné prodavačky nám doporučovali v tomto případě Cybex pallas 2fix, takže jsme ji koupili a jsme s ní spokojeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí