Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, syn mi už vyrůstá ze současné autosedačky. Má přes ౩ roky a cca 16kg. Koukám po nových a to zejména po značce Cybex (doposud chicco). Mam favority Cybex Solution Q3-Fix Platinum line 2017, pak Cybex Solution M-Fix 2017 a Cybex Free -Fix CBX 2017. Nemáte s nimi už prosím zkušenost? Děkuji moc. ![]()
@korcilka my máme cybex solution. Bez izifixu a za mě spokojenost. Lehká, snadno uržovatelné. Pratelný potah.
My máme pro syna Cybex solution s isofixem. ne tu nejnovější řadu, ale ono se to až tak moc nemění. Jsme s ní moc spokojení. Je pohodlná a i s isofixem se velmi dobře nandavá a sundavá (v podstatě ji nasazujeme a sundáváme denně). Určitě ale doporučuji vzít dítě do obchodu a do vybrané autosedačky ho zkušebně posadit. Nemusí se mu v ní sedět pohodlně. Když jsme před lety vybírali sedačku, tak byl v užším výběru právě Cybex a Römer. Nakonec jsme koupili Cybex, protože v té druhé se synovi nesedělo pohodlně
Ahoj potřebuji poradit s výběrem autosedačky syn má 3 roky a 8 měsíců váha 17kg. Tím že čekám třetí a zatím to nevypadá na větší auto tak pro syna potřebuji autosedačku 15-36kg aby mohl být na místě spolujezce. Přemýšlím nad https://www.mall.cz/…7-pure-black a touto https://www.mall.cz/…e-black-2018 Mohly by jste mi poradit kterou?
@Soňa Zacharová Tak sedačku 15-36 snad potřebuje na jakékoliv místo v autě, ne? A vzala bych tu druhou.
@Soňa Zacharová Ježiš, co to máš za sedačku, že se ti nevejde dopředu
Já tam vozila všechny sedačky, co jsem měla.
@Soňa Zacharová píše:
@j.a.n.i1 Já pro něj mám 9-36kg a ta je široká na přední sedadlo.
To máš asi z nějakou nadstavbou, předpokládám (základnou). My cybex máme a dopředu se vejde s přehledem. Nicméně je potřeba kvůli tomu sundavat hlavovou opěrku na sedadle, bez toho to tam nedrží, jak má.
@Soňa Zacharová píše:
@j.a.n.i1 @Amys Ono to není autosedačkou ale tím autem. Hledám větší auto stejně ho budem potřebovat. Ono dát 3 sedačky vedle sebe je nadlidský výkon a k tomu musím počítat s kufem jen pro kočárek a psaNo raději se zaměřením na tom větším autě.
Však jo, já píšu, že se ti dopředu Cybex s přehledem vejde.
@Amys píše:
Však jo, já píšu, že se ti dopředu Cybex s přehledem vejde.
No, pockej, ale ppokud pise, ze je to autem tak muze byt problem i s tou, ona ta cybexka zas tak uzka neni.
@Soňa Zacharová píše:
@Amys A kterou bys brala ty osobně z těch dvou?
Pokud bych chtěla úzkou bezpečnou sedačku, pořídila bych Joie.
Cybex jsou kvalitní a dobré autosedačky, mají různé cenové kategorie, váhové a v testech dopadají fakt dobře, takže za mě ano ![]()