Autoškola - nevím si rady

Anonymní
4.10.24 15:44

Autoškola nevím si rady

Ahoj, mám problém a nevím co s tim… dělala jsem před rokem autoskolu ale ani na 3 pokus jsem neudělala jizdy, teď musím narychlo se rozhodnout buď si odjezdit 28 zkoušek a nebo se na to vykašlat… bojím se že to opět nevyjde navic mám už jen 1 pokus protože nestihnu časově opravné zkoušky. Nevím mám vždycky trému, vždy si myslím ze to mam v kapse a vždy je něco co nevyjde jsem z toho špatná… lidi co jsou horší než já to daly a já prostě ne mám z toho depky nevím co dál..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32092
4.10.24 17:09

Jestli si jí dělala před rokem, tak už to nestihneš, ne? Musíš to mít hotové do roka včetně úspěšné zkoušky. Měla sis to naplánovat tak, abys stihla všechny 3 pokusy, jeden je dost málo. Takový rozdíl už pak v ceně není, když to zaplatíš komplet celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 08:44

@Monchichik stíhám, musela bych udělat dokonce října jizdy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.24 08:46

@smile_xxx jenze když někde řeknete, že nemáte řidičák tak to je jak kdybych byla exot.. což mě štve! Chtěla jsem to udělat pro děti ale prostě já mám vždy při zkouškách hrozný stres je mi zle a skončí to na blbosti

• Citovat
  • Upravit
32092
5.10.24 08:50
@Anonymní píše: Více

do konce října bys musela odjezdit 28 hodin, ne? to stíháš? a jo, řidičák si udělej, bez něj je to na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
5.10.24 08:56

Lepší mít soudnost a nemít řidičák, než někoho ohrožovat na silnici. Je každý má na to, aby řídil.

• Citovat
  • Upravit
2512
5.10.24 10:08

Hele muj muz to taky zkusil, taky nedal trikrat zkusebni jizdy a vykaslal se na to, je to zmatkar a nervak a sam od sebe uznal, ze by mohl na silnici udelat vic skod nez uzitku… a netaji se tim, ze ridicak nema a nikdy jsme se nesetkali s tim, ze by se mu za to nekdo vysmival..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
5.10.24 10:24

Automaticka prevodovka?

Nekterym lidem dela problem radit ale s automatem nemaji problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 10:29

@Monchichik každý den 2 h jízdy takže ano stíhám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.24 10:31

@jejjej taky mě to napadlo.. jenze pak bych si musela koupit auto v automatu😁 ale prej to je jednodušší…

• Citovat
  • Upravit
32092
5.10.24 10:31

tak to zkus, ale je blbý, že nebudeš už mít tři pokusy, ale jen jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 10:34

@Monchichik no uvidíme když bych to nestihla musela bych znovu celý výcvik testy, jízdy všechno… tak nevím

• Citovat
  • Upravit
32092
5.10.24 10:45

no to bys musela, no…proč si nezačala s jízdami dřív, abys to stihla, ty tři pokusy? takhle tě bude navíc ještě stresovat, že máš jen jeden pokus…zaplatíš 28 jízd, což je skoro celá cena řidičáku a připravíš se o dva pokusy, to by snad bylo lepší to zaplatit rovnou celé a mít tři pokusy…co u vás stojí řidičák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 10:52

@Monchichik v létě se dělaly zkoušky jen u rychlo kurzu kvůli nemoci a dovolené jak učitele tak komisaře máme jen jednoho. Měla jsem začít v září ale povodně přišly a nedalo se do dnešního dne jezdit, měly jsme cesty na 2 půlky byly jsme odriznuti. Od pondělí by už konečně měly jezdit autobusy cesty opravily.. takže moje vina to není čekalo se na cesty, měla jsem vše domluvené aby se vše stihlo včas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze