Autoškola při studiu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17024
23.2.25 16:01
@arinecka píše: Více

Asi myslí, že jo, nebo při práci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.2.25 16:01
@Verca690 píše: Více

Autoškolu semnou dělala paní, které bylo cca 60. A dala to na poprvé. Několik mích spolužaček to taky pozastavily a už si to nikdy nedodelaly. Já taky chodila do Školy. Vždycky jsem se snažila vybrat takový termín kdy jsem se nemusela učit nebo sebou tahat moc věcí v batohu.
No ale jak myslíš. Mít řidičák není ničí povinnost a jet nad vlastní síly není zdravé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
23.2.25 16:02

@Atisia Já ho nemám a u nás taky dělali na střední spolužáci řidičák, už skrz tu cenu. A všichni to normálně udělali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.2.25 16:07
@Dahlia0409 píše: Více

No, já nevím co ty dvě bobky. Jedná se k tomu prostě nevrátila a druhá radši řekla, že je to moc velký stres. A zrovna by u těhle dvou člověk čekal, že papíry mají.
Kolegyně si dělala řidičák až se dvěma dětmi někdy po 20tce. :nevim: znám spoustu lidí, co mají papíry a v autě seděly naposledy u závěrečné zkoušce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10084
23.2.25 16:07

Se domluv v autoškole, jestli nepůjde autoškolu dotáhnout v létě. To máš určitě trochu víc prostoru.
Dcera bude dělat autoškolu příští rok, jak se bude blížit 18. Aby to vyšlo +-. Dělala jsem stejně. Začínala jsem s kamarády v únoru. A končili jsme v dubnu těsně po mých 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
23.2.25 16:19

Tak jestli myslíš, že na to budeš mít při práci a dětech víc času.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8004
23.2.25 16:22

@Verca690 už nikdy na to nejspíš nebudeš mít tolik času jako teď. Až budeš chodit do práce, tak času bude méně. A máš to za pár korun, normální cena je tak 20 tisíc. To bys byla fakt hloupá abys to teď vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10084
23.2.25 16:23

Možná je lepší, když si zvykneš na nepohodu. Vždycky bude něco, že můžeš být unavená. Něco tě bude tlačit (termíny různé, práce). Nebudeš úplně stíhat. Občas se prostě stane, že se člověk musí kousnout a zabrat.
Dcera to má srovnané v hlavě. Ona ví, že musí udělat řidičák, když má hluché okno (maximálně škola, kroužky, nějaká brigáda). Protože pak se začne chystat na maturitu, na přijímačky na vysokou. Už bude taky víc tlak. Když se nedostane na denní, tak bude při práci dělat další školu dálkově. Pro ni je výhodnější, že si s příchodem 18 udělá řidičák a během střední se vyjezdí. Když pak bude třeba o víkendu muset do školy na vysoké. Nebude žádný rozumný spoj nebo spolujízda. Nebudou spoje navazovat. Už bude vyježděná, ať se může přesouvat sama do školy a ne být závislá na odvozu někoho nebo jen na vlaku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.25 16:56

@arinecka tak to není jen že jsem posera, je toho víc, ta maturita, brigády abych utáhla nájem atd. ani jsem ten řidičák nechtěla, ale nechala jsem se do toho nakecat protože ta cena samozřejmě. Jenže já si sama sebe neumím představit v autě prostě. Samozřejmě vím že řidičák je velká výhoda. Ale zas co já vím, kdybych to teď na nějaký čas vynechala, a začla třeba před prázdninami (což škola umoznuje) třeba bych si to uměla zorganizovat líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
23.2.25 17:09

Dělat něco že musím, protože na mě tlačí okolí? Řidičák nemám. Nebylo auto, tak bych stejně neměla čím jezdit, že si ho udělám třeba časem. Ale když vidím ty řidiče kolem kolikrát, tak ho mít teda nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.25 17:12

@Dahlia0409 upřímně vidím a viděla jsem to předtím stejně. Ale všude z okolí poslouchám jak je to důležitý do začátku atd atd. jenže já se na to prostě upřímně necítím teď, ani nemám tu potřebu. Žiju ve městě mhd dostupná každých 15minut, ke kamarádům, obchodu, doktorky, známý, příbuzný, úřady a co já vím všechno mám prostě busem, vlakem 15-20 minut do centra kde vsechno je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11358
23.2.25 17:13

Bla bla bla bla bla…

Jsi prostě ten typ, který i když řidičák udělá, tak nikdy jezdit nebude.
Prostě jen tuny řečí, proč ne teď a později zas bude to a ono…
Narovinu si řekni, jak to je. Na ostatní se vys@r, co si kdo myslí… Úplně mě mrazí, že někdo takový by mohl na silnici.
Chodím do školy a dělat u toho řidičák je těžké…omyl, je to to nejsnazší, co na tebe zatím působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.2.25 17:14

Co tě na autoškole stresuje? Vždyť to mas jak další predmet. Na zkoušky se naučíš, není tam nic hrozného, vše vychází z praxe. A pak jízdy. Pokud tě stresuje řízení, pak je otázka, zda si vůbec dělat řidičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
23.2.25 17:14

Pak nevím, proč jsi to teda platila a došla do půlky. Když něco nechci, tak to nedělám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze