Autoškola při studiu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Autoškola při studiu
Zdravím, chci se zeptat na takovou prkotinu, ale jsem skoro v půlce dělání autoškoly, dělám ji při studiu a upřímně mě to prostě nevyhovuje, nestíhám a prostě je to na mě nátlak. A nechci znít jak posera nebo něco jen bych to prostě chtěla pozastavit a dodělat si to mimo školu potom, jenže já se kvůli tomu cítím špatně že to vzdám nebo spíš se bojím toho co si budou myslet ostatní. Všechni teď mají ridicak už v 18-19 a já ho budu mít až dýl. Vím je to úplně normální
ale jsem z toho špatná co si o mě pomysli rodiče. Platila jsem si ji sama nebylo to až tak drahé v rámci studia
(2900 Kč). Jenže to prostě není pro mě. Zažil to někdo taky že mu to v rámci studia prostě nešlo, nevyhovovalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kamarádka dělala autoškolu až skoro ve čtyřiceti. Jen si nejsem jistá, zda se to dá, jak píšeš, “pozastavit”.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládám, že to platí škola, tak aby nechtěli zbytek peněz od tebe. A po škole počítej s tím, že za to dáš plnou cenu, ted už i tak dvacku. Možná je lepší se kousnout a dodělat to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca690 píše: Více
Na to se domluv v té autoškole, ne? Jaké mají podmínky a tak
Zase když už jsi v půlce, proč to odkládat a na tu dobu z toho vypadnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Jo, to máš pravdu, mohli by chtít náklady zpět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně jsem u toho chodila na gympl a bylo to normální, že v 18 všichni dělali autoškolu, těšila jsem se na to a řídím ráda už 20let
vždyť je to pár lekcí a jízd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca690 tak pokud ti to platila škola tak předpokládám že to po tobě budou chtít doplatit. Jinak je samozřejmě tvoje věc pokud to nedodeláš ale je to blbost 🤷 po škole budeš pracovat a to bude s časem ještě horší, navíc si to budeš muset celé zaplatit znovu a v plné částce takže tak dvacet tisíc? Možná i víc, nevím za kolik teď autoškola je. Jestli si v půlce, hecni se a dodelej to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karkulka38 píše: Více
Taky jsem dělala na gymplu, ve třeťáku. Řidičák jsem dostala už jako sedmnáctiletá, ale samozřejmě platil až ode dne osmnáctin. Ne že by mi už řadu let k něčemu byl, neřídím, nechci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
tak ale máš ho. Kdybys chtěla, tak si jen koupíš pár jízd a možná do toho přijdeš. ALe je škoda, když už začala, nedokončit. A ještě to má za takové sranda peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko uvědom si že ted to budeš muset vrátit ty peníze, a pak si znova budeš autoškolu platit to znamená že přijdeš o cca 40 000
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka aha, tak já myslela že to funguje jinak. 🙈 Nebo takhle na té stejné škole jsem měla kamarádku, která ukončila studium dřív ( nešlo ji to atd ) byla asi v půlce autoškoly. A potom co studium ukončila po ní nic nechtěli. Vím je to odlišné. Ale chápete trochu podobné to je nebo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se budeš muset zeptat přímo ve škole/autoškole, jak to je. Ale souhlasím s ostatními, jsem ráda, že jsem si udělala autoškolu hned na gymplu, protože už nikdy jsem pak neměla tolik volného času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak myslíš že to mají ostatní? Pozastavení je hloupost, ještě když je důvod nestíhám…
Po škole nebudeš dělat nic a budeš mít hromadu volného času? Fakt nebud´posera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak se zeptej ve škole jestli to budeš vracet v každém případě až budeš chtít dělat autoškolu na vlastní pěst tak je to slušná pálka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit