Autoškola – poslední pokus u testů

Anonymní
16.7.26 19:18

Autoškola - testy - 3 pokus

Ahoj. Predem prosim o odpusteni reci, jak jsem hloupa, moc dobre to vim.. ale 2× jsem zvorala testy v autoskole a zitra me cakaj posledni. Uz tyden nespim. Vsechny otazky jsem samozrejme projizdela, slo mi to, ted posledni dny uz se mi to vse plete..nejaka rada/doporuceni, jak se pred testem uklidnit a zvladnout to :roll: a trosku uteseni, ze nejsem jedina? Jsem z toho zoufala, doma mi ty testy vzdycky sly..a pak asi ten stres a nic..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.7.26 19:20

Mně dala sestra radu, že když si nevím rady, tak většinou ta nejdelší odpověď byla správná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.7.26 19:26

@AloeVera285 tohle přesně říkal náš mladej a udělal je na 1* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.7.26 19:27
@Anonymní píše: Více

To dáš :kytka:
Kdyby ne, tak se platí něco navíc nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36755
16.7.26 19:28

Taky mam ridicak až na třetí pokus. Testy na první, jízdy na druhý a technika na třetí. To dáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.7.26 20:17

@JancaS84 testy jsou za mě nejhorší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6354
16.7.26 20:53

Hele hloupá nejsi. My ženy na tohle nemáme asi mozkové buňky :mrgreen:
Sice jsem je dala hned, ale podle mě to byla velká haluz, protože tak půlku jsem tipovala.

Já se učila fakt dlouho a testy jela každý večer už od začátku autoškoly, ale upřímně jsem se v tom necítila jistá.

Přestaň mít nervy, vždyť jde o prd. Maturita by byla horší. Přece jen opakovat celou střední je horší, než opakovat autoškolu.

Maximálně si třeba příští rok tu autoškolu uděláš znova no…. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6354
16.7.26 20:54
@Hanča1234 píše: Více

Tuším, že se musí opakovat hodiny teorie a pak znova testy - to se částečně platí.
Když ani tak neuspěje, tak opakovat celou autoškolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.7.26 20:55

@Markéta188 no, jedno to moc není :nevim:
Stojí to celkem dost peněz a taky ten stres by byl asi už větší. Ona to, ale zvladne :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.7.26 20:58

@Markéta188 aha, to jsem nevěděla.
Ono, aby to nemusela dělat celé, tak by musela to stihnout do roka od začátku první výuky. Teda tak sem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9944
16.7.26 21:40

@Markéta188 jasně, ženský nemají mozkový buňky na autoškolu a matiku a chlapi na vaření a úklid :roll: Ne, fakt to není o tom, co má kdo mezi nohama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9137
16.7.26 21:59

Ja nevim, no. Je to uz par let, co jsem autoškolu delala, ale testy mi nepřišly nijak složitý. Kdyz si porad dokola děláš ty cvičný, tak uz to pak znáš nazpamet. Některý otazky jsou jasny, některý poznáš z nabízených moznosti, některý se holt musíš naucit. A kdyz to nevyjde, půjdeš bud znovu anebo nebudeš mit řidičák. Ne kazdej to da a je to dobře. Důležitější jsou za me teda jízdy, ale ty testy fakt nejsou nic, co by se nedalo naucit. Kdyz se to nenaucis ani v klidu na počítači, jak to pak chces používat za provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.7.26 23:36

Skus presne predstavit situaci v realite, kterou budes riesit v testu. Snad to ti pomuze. Podobne aj znacky - kde som tuto znacku videla, co to znamenalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
16.7.26 23:57
@Anonymní píše: Více

Já dala testy až na počtvrté, takže „v klidu“ :mrgreen:. Museli mi vyjednat výjimku a platila jsem nějaký poplatek. Ale taky už jsem dost zmatkovala v tech otázkách, i když jsem se připravovala hodně, prostě stres a tlak, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.26 06:25

Každý to má jinak...

Řdičák mám od roku 1991 B, A1. Potom 1995 A, 2009 C, D,E + profesní průkaz.

Testy jsou o opakování, o drilu, o procházení stále dokola. A dobré je, že nyní jen jedna odpověď je správná. Nic víc… Nervozita je pochopitelná, ale když se to drtíte… musíte si trochu věřit a někdy se odpověď sama nabízí, protože ty zbývající jsou blbost.

Zažil jsem testy, kde bylo správných víc odpovědí nebo taky žádná. Testy jsem musel kvůli zaměstnání dělat každý rok. Potom jsem chtěl dělat profi řidiče a v jednom roce jsem v lednu, únoru, březnu a dubnu zase dělal jak testy tak jízdy.

Přeji dnes hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko