VŠTE České Budějovice kombinované studium - zkušenosti

951
14.7.26 20:21

VŠTE České Budějovice kombinované studium

Ahoj, ráda bych se Vás zeptala, zda má někdo zkušenost s kombinovaným studiem na VŠTE ČB bc studium.

Zajímá mě hlavně docházka na přednášky. Studijní odd mi napsala, že nemají k dispozici žádný reálný rozvrh, ale že přednášky povinné nejsou a můžu chodit, jak chci a že místo na přespání na koleji není většinou volné a musím přespávat v penzionu. Zajímá mě tedy realita.
Jsem z Prahy a cena za penzion měsíčně - kdybych tam musela být od pátku večer do neděle, není úplně malá. ( Prý jsou přednášky v sobotu již od 8 ráno, takže bych musela jezdit již v pátek večer )

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2001
15.7.26 03:24

Znám několik lidí, kteří tam studovali… VŠTE je škola pro ty, co to nikde jinde nezvládli a ví se to o ní. Jsou tam obvykle ti, co chtějí jednoduché studium, nebo ti, co nezvládli JČU. Není to žádná prestižní záležitost a titul z téhle školy je takový titul „aby se neřeklo“. Jo, máte papír, abyste měla papír. Tak mě nepřekvapuje, že ani nevyžadují, abyste tam chodila… Paní má jinak pravdu, na kolej tam můžete zapomenout. Oni klasickou kolej vůbec nemají. Je to defacto jen pár pokojů na jednom nebo dvou patrech. Jejich přespolní a zahraniční studenti obvykle bydlí po ubytovnách a studentských bytech. Cena penzionu asi závisí na tom, o jaký penzion by se jednalo. Ale pokud byste jezdila každý víkend, tak by se vám možná vyplatilo spíš sehnat si postel ve studentském bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.7.26 10:44

@andiedvorakova děkuji, tak to asi nebude pro mě.

Já hledám školu, která mi dá teorii a něco mě naučí.
Praxi mám, jsem datový a business analytik, ale chybí mi ta teorie a takový ten širší přehled, abych mohla na data nahlížet i z jiných úhlů než jaký mám teď.

Jsem ještě přijatá na jiné školy, takže tuhle můžu asi s klidem přejít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze