Avamys v pylové sezóně - zvýšení dávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1428
28.6.23 15:01

Avamys v pylové sezone

Pěkný den, syn užívá už cca od ledna avamys jednou denně, má alergii na roztoče plus teď na bojínek a žito, zhoršila se mu Senna rýma i přesto, že avamys už několik měsíců jednou denně aplikujeme. Na slevou jsem dnes volala, ale mají dovolenou, užívá celkové i xyzal. Má prosím někdo zkušenost, že by se mohl avamys zvýšit na 2× denně? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64828
28.6.23 15:24
@zuzuza píše:
Pěkný den, syn užívá už cca od ledna avamys jednou denně, má alergii na roztoče plus teď na bojínek a žito, zhoršila se mu Senna rýma i přesto, že avamys už několik měsíců jednou denně aplikujeme. Na slevou jsem dnes volala, ale mají dovolenou, užívá celkové i xyzal. Má prosím někdo zkušenost, že by se mohl avamys zvýšit na 2× denně? Dekuji

tak se podívej na příbalový leták, tam je to napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
28.6.23 15:29
@zuzuza píše:
Pěkný den, syn užívá už cca od ledna avamys jednou denně, má alergii na roztoče plus teď na bojínek a žito, zhoršila se mu Senna rýma i přesto, že avamys už několik měsíců jednou denně aplikujeme. Na slevou jsem dnes volala, ale mají dovolenou, užívá celkové i xyzal. Má prosím někdo zkušenost, že by se mohl avamys zvýšit na 2× denně? Dekuji

Avamys se při nejhorších příznacích dočasně zvýšit může, ale jelikož jde o přípravek, který (je-li užíván dlouhodobě) může u dětí způsobovat zpomalení růstu, tak to rozhodně nedělej bez porady s alergologem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek