Avena hotel - Slovensko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
861
30.7.12 18:10

Avena hotel - Slovensko

Holky, prosím, máte některá zkušenost s tímto hotelem v Nízkých Tatrách na Slovensku? Chystáme se tam s dětmi, nejmladší je rok. Budu vděčná za jakékoliv rady, tipy, nápady, tipy na výlety a pod. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
30.7.12 19:43

Byla jsem tam před 5 lety, bez dětí ještě, ale bylo to tam super. Vyžití pro děti nemůžu úplně hodnotit, neměla jsem zkušenost, ale okolí nádhera, hotel super, strava výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
30.7.12 20:00
@novina píše:
Byla jsem tam před 5 lety, bez dětí ještě, ale bylo to tam super. Vyžití pro děti nemůžu úplně hodnotit, neměla jsem zkušenost, ale okolí nádhera, hotel super, strava výborná.

Děkuji za komentář :kytka: Podle fotek je to fakt nádhera, tak snad to bude ok, personál, služby a hlavně vyžití pro děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.7.12 20:43

Jestli je to ten v Liptovském Jáně, tak jsme tam byli v 2010. Jak by to bylo jako bezbariérové (pro kočárek) to už neposoudím, tenkrát jsem to ještě nesledovala.
Krásné snídaně - výběr asi z milionu :-) možností každý den (vajíčka smažená, topinky, opečánky, krupice, klasika šunky, salámy, sýry, marmelády, medy, nutelky, pečivo, bábovky, džusy, kafe… Večeře sis vybírala předem, výběr dobrý, jen pití se u večeře doplácelo. V noci tam byl klid, žádný pařby a hluk. Uklizeno pěkně. Výlety do okolí pěkné ( u jednoho jsme se ztratili). V hotelu výtahy, dětský koutek, wifina, na recepci i dostupný net. Kousek odtama náááádherný skanzen Pribylina. V dědině byl obchod s potravinama. V Jáně přímo kouúaliště (termální). Pěkná dovolená. Parkoviště u hotelu, ale bylo dost nacvakáno, ale zaparkovali jsme vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
30.7.12 21:20
@danyk píše:
Jestli je to ten v Liptovském Jáně, tak jsme tam byli v 2010. Jak by to bylo jako bezbariérové (pro kočárek) to už neposoudím, tenkrát jsem to ještě nesledovala.
Krásné snídaně - výběr asi z milionu :-) možností každý den (vajíčka smažená, topinky, opečánky, krupice, klasika šunky, salámy, sýry, marmelády, medy, nutelky, pečivo, bábovky, džusy, kafe… Večeře sis vybírala předem, výběr dobrý, jen pití se u večeře doplácelo. V noci tam byl klid, žádný pařby a hluk. Uklizeno pěkně. Výlety do okolí pěkné ( u jednoho jsme se ztratili). V hotelu výtahy, dětský koutek, wifina, na recepci i dostupný net. Kousek odtama náááádherný skanzen Pribylina. V dědině byl obchod s potravinama. V Jáně přímo kouúaliště (termální). Pěkná dovolená. Parkoviště u hotelu, ale bylo dost nacvakáno, ale zaparkovali jsme vždy.

Moc děkuji za podrobnou referenci. :kytka: Už se moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.7.12 21:29

@ivculka Jo a už vím, proč se zpívá „Nad Tatrou sa blýská, hromy divo bijú“. Chytla nás tam příšerná buřina, ale jak z filmu :-). Ať se vám tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
30.7.12 21:39

@danyk Děkuji:)
Tak snad se nám bouřky vyhnou nebo budou až budeme v bezpečí :dance: Se třemi dětmi bych ji nerada někde zažila naživo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí