Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, prosím, máte některá zkušenost s tímto hotelem v Nízkých Tatrách na Slovensku? Chystáme se tam s dětmi, nejmladší je rok. Budu vděčná za jakékoliv rady, tipy, nápady, tipy na výlety a pod. Děkuji ![]()
Byla jsem tam před 5 lety, bez dětí ještě, ale bylo to tam super. Vyžití pro děti nemůžu úplně hodnotit, neměla jsem zkušenost, ale okolí nádhera, hotel super, strava výborná.
@novina píše:
Byla jsem tam před 5 lety, bez dětí ještě, ale bylo to tam super. Vyžití pro děti nemůžu úplně hodnotit, neměla jsem zkušenost, ale okolí nádhera, hotel super, strava výborná.
Děkuji za komentář
Podle fotek je to fakt nádhera, tak snad to bude ok, personál, služby a hlavně vyžití pro děti ![]()
Jestli je to ten v Liptovském Jáně, tak jsme tam byli v 2010. Jak by to bylo jako bezbariérové (pro kočárek) to už neposoudím, tenkrát jsem to ještě nesledovala.
Krásné snídaně - výběr asi z milionu
možností každý den (vajíčka smažená, topinky, opečánky, krupice, klasika šunky, salámy, sýry, marmelády, medy, nutelky, pečivo, bábovky, džusy, kafe… Večeře sis vybírala předem, výběr dobrý, jen pití se u večeře doplácelo. V noci tam byl klid, žádný pařby a hluk. Uklizeno pěkně. Výlety do okolí pěkné ( u jednoho jsme se ztratili). V hotelu výtahy, dětský koutek, wifina, na recepci i dostupný net. Kousek odtama náááádherný skanzen Pribylina. V dědině byl obchod s potravinama. V Jáně přímo kouúaliště (termální). Pěkná dovolená. Parkoviště u hotelu, ale bylo dost nacvakáno, ale zaparkovali jsme vždy.
@danyk píše:
Jestli je to ten v Liptovském Jáně, tak jsme tam byli v 2010. Jak by to bylo jako bezbariérové (pro kočárek) to už neposoudím, tenkrát jsem to ještě nesledovala.
Krásné snídaně - výběr asi z milionumožností každý den (vajíčka smažená, topinky, opečánky, krupice, klasika šunky, salámy, sýry, marmelády, medy, nutelky, pečivo, bábovky, džusy, kafe… Večeře sis vybírala předem, výběr dobrý, jen pití se u večeře doplácelo. V noci tam byl klid, žádný pařby a hluk. Uklizeno pěkně. Výlety do okolí pěkné ( u jednoho jsme se ztratili). V hotelu výtahy, dětský koutek, wifina, na recepci i dostupný net. Kousek odtama náááádherný skanzen Pribylina. V dědině byl obchod s potravinama. V Jáně přímo kouúaliště (termální). Pěkná dovolená. Parkoviště u hotelu, ale bylo dost nacvakáno, ale zaparkovali jsme vždy.
Moc děkuji za podrobnou referenci.
Už se moc těšíme ![]()
@ivculka Jo a už vím, proč se zpívá „Nad Tatrou sa blýská, hromy divo bijú“. Chytla nás tam příšerná buřina, ale jak z filmu
. Ať se vám tam líbí.
@danyk Děkuji:)
Tak snad se nám bouřky vyhnou nebo budou až budeme v bezpečí
Se třemi dětmi bych ji nerada někde zažila naživo ![]()