Avent izo hrneček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
5.8.09 13:39

Avent izo hrneček

Ahojky, chci se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost. Před měsícem sem našemu prckovi koupila Avent izo hrneček. Stál mě v lékárně skoro 400 Kč, takže sem usoudila že by mohl být kvalitní a něco vydržet. Jenže dneska sme šli na prochzku a on samozřejmě ten hrneček vyhodil z kočárku a hrneček praskl. Nahoře u šroubování se oddělil ten průhledný kelímek s obrázky od toho vnitřního. Chci ho skusit reklamovat, ale zajímalo by mě jestli sem v tom sama nebo se to už někomu stalo. Přeci to musí něco vydržet. Jak mám ročnímu dítěti vysvětlit aby s tim neházelo :-| . Ostatní láhve co máme od Aventu tak vydrží absolutně všechno, tak sem to očekávala i od této, ale bohužel. Děkuji Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.8.09 11:30

Reklamovat bych zkusila, kazdopadne mam dotaz - opravdu ten hrnecek izoluje nebo je to jen reklamni trik a funkcni je jako jiny klasicky Avent hrnecek? Diky za info Hanka

• Citovat
  • Upravit
2
8.8.09 10:13

Hrneček opravdu funguje. Teplý nápoj jsme tam neměli, takže to potvrdit nemůžu jak dlouho vydrží teplý, ale v těch teplých dnech když jsme šli ven tak sem nalila vodu z lednice a ne že by byla studená, ale byla pitná- oproti mojí z pet flašky to byl velký rozdíl. Ale podle mého názoru by mohla být o něco větší. Vypadá sice velká, ale to je optický klam způsobený těmi dvěmi vrstvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radana78
5.11.09 10:09

Ahoj.
My mame tento hrncek asi 3 tyzdne a tiez sa nam rozbil, hoci nie ako pises, ale pukla ta vrchna odnimatelna cast, vlastne vrchnak. Tiez ma mala rok, smarilaho na zem. Pouzivam ho na caj, ked ideme von. Teple to neudrzi,ale urcite je obsah ocosi teplejsi ako v klasickej flaske. Podla mna je to skor hrncek na leto.
Tiez si myslim, ze za taku cenu by mal byt odolnejsi a tiez ma sklamal maly objem:(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4