Avent magic cup - TEČE?!?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky a mate to pitko poradne zacvaknute? A nevyteka vam jen mokro kolem usi? Nejde mi do hlavy, ze by nekomu Avent tekl a nekomu vubec… A to mame stare lahvicku, Ada ma ty sve od malicka, Pepi je taky pouziva uz pres pul roku…
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesi
lahvicky ma uz vyse pul roku, pitko je zacvakle Ok, ale fakt to tece pres uzaver
K
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Tak jsem ráda, že nejsem sama. Taky nám teče kolem uzávěru, v tom závitu. A fakt mě to se...... ![]()
Jedna prodavačka mi ale říkala, že prý někteří prodejci vrátí peníze, když to teče, ale já nemůžu najít účet (oni prý je vracejí).
Jinak jsem e fakt naštvala a koupili jsme NUK, Tomí už je kus chlapa, tak jsem doufala, že zvládne i tu tvrdou hubičku. A je to v poho, i z něj pije raději, než z Aventu, víc ho to baví, i když musí víc sát.
A ten Chicco jsem už už držela v ruce, ale pak mě napadlo se zeptat, jestli k nim jsou náhradní hubičky a prý zatím ne, tak ještě počkám, až budou, pro jistotu.
Čištění - čistím jako blázek tu savičku uvnitř vatovou tyčinkou na čištění oušek, zbytek kartáčkem na ziby k tomu určeným. Jsem si říkala, jak je to super, že je to čistý a včera jsem zjistila, že po tom, co v tom měl Tomík asi 3 hodiny pití /ředěnou šťávu Hipp/, tak se tam objevily černý tečky, vpadá to jako plíseň, nejde to umýt ani vyvařit, fakt to nechápu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to černý, je asi fakt plíseň. Taky se mi to objevuje. Jak jsem už psala, teď to řešíme brčkama a kupuju lahve vody rajec 0,75l (mají dobrý nekapající pítko) a po několika dnech je vyhazuju a dávám mu nový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, připojuju se, teče, kolikrát ho malej otočil a byl jak vodník, vytéká to kolem uzávěru. Mytí řeším tak, že vyndám membránu otočím vzhůru nohama třeba do hrnku a prolívám vařící vodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám neteče.
Biny: vyhazuju a kupuju pítka nový ale z důvodu že už ta membrána netěsní a hrneček začíná téct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky, takže jste mě ubezpečily, že nejdražší nekpající hrnečky jsou tekoucí
![]()
Holky, co vám neteče, máte štěstí ![]()
Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aaalenkaao, ja si fakt nemyslim, ze u ctyr hrnku, ktre pouzivame denne a u dalsich dvou zaloznich, je statisticky pravdepodobne mit stesti… Problem bude nekde jinde.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ka-tka píše:
tak u nas tece lahvicka, kdyz pridelam pitkojinak kdyz je s dudlikem, tak malokdy.........mlicko netece vubec, ale to mam 330ml, a na nic jine ji nedavam
K
Ahoj, my měli lahvičku, malý hrnek se sosákem a ted tem Sport a všechny v pohodě, nic neteče, teda když s tím malá moc nemlátí, to v tom sosáku zůstane trocha tekutiny a pak vyteče, ale jinak chválím, dávám jí to i na noc s vodou do postele a moc prima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda mám taky tento hrníček http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
A musím tedy napsat, že ač tam dávám teplý čajík a hodím ho normálně do kočáru kde leží, tak neteče a když ho nechám malýmu v ruce, jak on to ještě neumí držet, tak s tím šermuje a padá to, ale opravdu a ni přes tu vrchní dírku ani u uzávěru NETEČE!
Tak jsem asi měla štěstí na nějakou netečavou sérii ![]()
Danny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit