Začínáme s jogurty, jak podáváte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
12.7.06 11:41

Jogurt

Ahoj holky, začínáme s jogurty, ohříváte je? :lol: Díky Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
12.7.06 11:49

Ahoj Maruš,
já ještě jogurt nedávám, ale plánuju, že ho jen nechám odstát na pokojovou teplotu v místnosti. Určitě nebudu ohřívat.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
12.7.06 11:57

ahoj,

myslím, že to není nutné. stačí vydělat pár hodin před podáním z lednice :) .

Irias + štěpán 17 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.7.06 12:03

Ahoj, jogurty jsem nikdy neohřívala, jen jsem je nechala cca 10 minutek při pokojové teplotě. Ani by mě nenapadlo jogurt ohřívat 8O

Alusha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
12.7.06 13:19

Já ho taky vytahuju dřív, ale aspoň hodinku před sváčou. 10 minut předem nám určo nestačí, to je stejně studenej jako z lednice. Když se stane, že ho vytáhnout zapomenu, tak ho strčím na 15 sekund do mikrovlnky :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.7.06 13:56

Taky vytahuju jogurt dřív, když jsem ho ale začala dávat tak jsem ho skusila ohřát a musím říct, že mě pěkně zřídl, ohřívala jsem ho v mikrovlnce asi na 20 vteřin. Od té boby neohřívám a teď v tom vedru stačí vyndat 10 min před sváčou.
 Rebeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
12.7.06 14:21

Ahoj,
já jsem jogurt jsem nikdy neohřívala, dcera ho bez problému jedla a jí studený. Pokud, ale ho chcete ohřát tak jedině při pokojové teplotě. V mikrovlnce bezpečně zničíte všechny laktobacily a bifidobakterie, které jogurty obsahují..a které jsou potřebné pro tvobu správné mikroflóry v dětských střívkách ( a samozřejmně i v těch vašich)

Pavla a Klárka 2a1/4 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
12.7.06 15:09

Taky jsem nikdy jogurty neohřívala, jen nechala nějakou dobu při pokojové teplotě. Dle testu MF dnes je jeden z nejlepších jogurt :Selský jogurt (hollandia). Já pro děti ze začátku používala jen tento a do toho jsem jim mačkala banány, broskve apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
12.7.06 15:45

Nikdy sem neohřívala jen nechala „ohřát“ na pokojovou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.7.06 17:54

Ahoj holky, díky. Mě se taky zdálo dívné ohřívat jogurt. Ale třeba přesnídávku mi jí malý jedině ohřátou- studenou nechce :roll: :lol: . Tak jsem si řekla " za zeptání nic nedáš" :lol: , no snad mu jogurt bude chutnat i studený :lol: . Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
12.7.06 19:57

Ahoj, já taky neohřívám, občas když ho zapomenu dřív vytáhnout, tak ho strčím na chvilku do teplé misky s vodou ať má pokojovou teplotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.7.06 23:58

Tak já to dělám tak, že ohřeju trošku banán v mikrovlnce a jogurt do něj potom zamíchám a je to akorát :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.7.06 07:13

Ahojky, mi jogurt ohříváme jinak ho malá prostě nejí. stačí na pár sekund v mikrovlnce a bakteri potřebné pro dobré trávení se zniči jen po okraji takže jich tam je o něco méně.Protože jogurt u prostřed je studený.
Jinak lepší je určitě neohřívat, jenže já mám doma nejedlíka a jsme rádi že něco sní.

Achesa a Anička 9m+3d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.7.13 15:20

@CokeLady Krámový asi musí být fakt hnus. :mrgreen: Mně vždycky chutnal Choceňák, nebyl tak kyselý jako Hollandia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
30.7.13 15:21

@CokeLady jogurty Mlékárny Valašské Meziříčí - klasický bílý nebo smetanový bílý, OLMA Klasik bílý, OLMA BIO bílá, z Lidlu PILOS - bílý (vyrábí taky Val. Meziříčí). Hollandii mi malý nechce jíst, je kyselý na něho a ani mě moc nejede…jo a tsky ještě choceňský - ten je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí