Začínáme s jogurty, jak podáváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jogurt
Ahoj holky, začínáme s jogurty, ohříváte je?
Díky Marie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Maruš,
já ještě jogurt nedávám, ale plánuju, že ho jen nechám odstát na pokojovou teplotu v místnosti. Určitě nebudu ohřívat.
Věra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
myslím, že to není nutné. stačí vydělat pár hodin před podáním z lednice
.
Irias + štěpán 17 m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jogurty jsem nikdy neohřívala, jen jsem je nechala cca 10 minutek při pokojové teplotě. Ani by mě nenapadlo jogurt ohřívat ![]()
Alusha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho taky vytahuju dřív, ale aspoň hodinku před sváčou. 10 minut předem nám určo nestačí, to je stejně studenej jako z lednice. Když se stane, že ho vytáhnout zapomenu, tak ho strčím na 15 sekund do mikrovlnky ![]()
Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky vytahuju jogurt dřív, když jsem ho ale začala dávat tak jsem ho skusila ohřát a musím říct, že mě pěkně zřídl, ohřívala jsem ho v mikrovlnce asi na 20 vteřin. Od té boby neohřívám a teď v tom vedru stačí vyndat 10 min před sváčou.
Rebeka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já jsem jogurt jsem nikdy neohřívala, dcera ho bez problému jedla a jí studený. Pokud, ale ho chcete ohřát tak jedině při pokojové teplotě. V mikrovlnce bezpečně zničíte všechny laktobacily a bifidobakterie, které jogurty obsahují..a které jsou potřebné pro tvobu správné mikroflóry v dětských střívkách ( a samozřejmně i v těch vašich)
Pavla a Klárka 2a1/4 roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nikdy jogurty neohřívala, jen nechala nějakou dobu při pokojové teplotě. Dle testu MF dnes je jeden z nejlepších jogurt :Selský jogurt (hollandia). Já pro děti ze začátku používala jen tento a do toho jsem jim mačkala banány, broskve apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy sem neohřívala jen nechala „ohřát“ na pokojovou teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, díky. Mě se taky zdálo dívné ohřívat jogurt. Ale třeba přesnídávku mi jí malý jedině ohřátou- studenou nechce
. Tak jsem si řekla " za zeptání nic nedáš"
, no snad mu jogurt bude chutnat i studený
. Marie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já taky neohřívám, občas když ho zapomenu dřív vytáhnout, tak ho strčím na chvilku do teplé misky s vodou ať má pokojovou teplotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to dělám tak, že ohřeju trošku banán v mikrovlnce a jogurt do něj potom zamíchám a je to akorát ![]()
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mi jogurt ohříváme jinak ho malá prostě nejí. stačí na pár sekund v mikrovlnce a bakteri potřebné pro dobré trávení se zniči jen po okraji takže jich tam je o něco méně.Protože jogurt u prostřed je studený.
Jinak lepší je určitě neohřívat, jenže já mám doma nejedlíka a jsme rádi že něco sní.
Achesa a Anička 9m+3d
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Krámový asi musí být fakt hnus.
Mně vždycky chutnal Choceňák, nebyl tak kyselý jako Hollandia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady jogurty Mlékárny Valašské Meziříčí - klasický bílý nebo smetanový bílý, OLMA Klasik bílý, OLMA BIO bílá, z Lidlu PILOS - bílý (vyrábí taky Val. Meziříčí). Hollandii mi malý nechce jíst, je kyselý na něho a ani mě moc nejede…jo a tsky ještě choceňský - ten je dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit