Začínáme s jogurty, jak podáváte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
30.7.13 15:20

@CokeLady Krámový asi musí být fakt hnus. :mrgreen: Mně vždycky chutnal Choceňák, nebyl tak kyselý jako Hollandia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
30.7.13 15:21

@CokeLady jogurty Mlékárny Valašské Meziříčí - klasický bílý nebo smetanový bílý, OLMA Klasik bílý, OLMA BIO bílá, z Lidlu PILOS - bílý (vyrábí taky Val. Meziříčí). Hollandii mi malý nechce jíst, je kyselý na něho a ani mě moc nejede…jo a tsky ještě choceňský - ten je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
30.7.13 15:24

Mám ráda smetanový choceňák :). Musím se držet, abych ho malému neužírala :)).

• Citovat
  • Upravit
2448
30.7.13 15:25

Madeta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
30.7.13 15:30
@CokeLady píše:
Dotaz jiného soudku (jogurt by mě ohřívat nenapadlo a že mě toho napadá dost).jAKÝ JE dobrý JOGURT… dobrý prostě na chuť, dobře hustý, kvalitní. Kupuju hollandii, ta je hustotou dobrá ale dost kyselá. Acitivia nebo krámový jogurt to je tekoucí fuj. Teď jsme koupila z kunína nějaký beskydský jogurt, taky jen zahuštěný mlíko. Prosím o tip na dobrý a hustý jogurt. (Neradit prosím domácí výrobu).

Choceňský bílý - jen smetana 10% a jogurt. kultura. Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.7.13 15:37

@CokeLady Miluju Jihočeský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.7.13 15:40

Ahoj, tak nám doktorka poradila ať malé kupujeme jogut řeckého typu jakože tak to je tam napsané. Je to v kyblíku kilovka a má modrej obal a bílej nápis. Já jsem ho kupovala v tescu, tchýně ho prý viděla v ternu. A je fakt dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.7.13 15:44

Za mě taky Choceňský :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
30.7.13 15:56

Choceňák je smetanový, takže chuťově sice špička, ale dítěti ho každodenně nedávám. Z těch s tukem kolem 3,5 % mám ráda Pilos z Lidlu, ale ten „obyč“ půlkilový, nikoliv Vesnický (ten dělají Poláci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
30.7.13 15:57

Jo a pak jihočeský ve skle, ten je úžasný, ale i v akci taky úžasně drahý. Ochucený je ale jenom ovocným pyré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí