Dětský lékař v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětský lékař v Praze
PROSÍM PORADÍTE MI NĚKDO NĚJAKÉHO DOBRÉHO PEDIATRA V PRAZE ?
NEJLÍP NA PRAZE 2,3,4 ??
DÍKY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, taky hldam pediatra na Pze 3 a nasla jsem tyto, jestli jsou dobre to nemuzu potvrdit, mimiska cekame az v zari.
http://www.sweb.cz/jitkafabianova/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni to primo Praha 3,4 , ale je to kousek ul. Miroveho hnuti Dr. Zora Hruba.
Je to na na pomezi Haje, Chodov, Opatov, Hostivar a sidliste Kosik.
Dr. je super- moderni, ale zdrave skepticka, navic je super a ma perfektni pristup a chovani. (Sama jsem Dr. takze i odborne muzu alespon castecne (nejsem pediatr;) posoudit a zatim bez problemu
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Masozravko - díky a držím palce pri výběru
Je to docela těžký najít bezva doktora pro svý dítě. Mě lehce ujela ruka ![]()
Janat - super názor odborníka
Nemáš nějaký kontakt ? Nemají www stránky ??
díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Není sice z Prahy 2, 3, 4, ale z Prahy 5. Jmenuje se Helena Tichá, ordinuje kousíček od stanice metra B Anděl, v Kartouzské ulici, je tam takové středisko více lékařů, jakoby za Carrefourem.
Telefon je 257 323 014, má jak poradnu pro kojence, tak vyčleněné hodiny pro zvané děti (očkování a pod.).
Bývala to moje dětská doktorka, takže jsem ani na chvilku nezaváhala, ke komu jít s prckem. Přeci jen ji znám - je pečlivá, nic nepodceňuje, ale zároveň nění až přehnaně úzkostlivá. Tabulky bere s rezervou, bere děti jako individuality, což jsem se znovu přesvědčilo s Tomčou - dala mu čas na lezení, posazování a klekání si až do roka, teprve pak pro jistotu na neurologii. Ve 14ti měsících to Tomík umí, takže se potvrdila její i moje domněnka, že je jen líný a nemotivovatelný, takže nepřehlédla žádný problémek. Kdykoliv jí můžu zavolat a poradit se, vždycky si najde čas. Volala jsem jí i o víkendu k večeru, když Tomík začal krvácet ze zadečku, byla strašně příjemná.
Moje mladší sestra měla za mala docela vleklou nemoc, s horečkama, téhle Dr nedělalo problém se na ni přijet podívat, i pozdě večer, aby naši nejeli zbytečně do nemocnice, když si nebyli jistí..
Ale to jen tak na okraj, abych ti jí trochu přiblížila.
Jinak v té budově pro děti jsou ještě 3 další Dr - Bartošová (ta zastupuje Tichou při dovolené, taky je moc příjemná a sympatická), Krulišová (starčí paní, už asi v důchodovém věku, pečlivá, někdy až trochu mocú a ještě jedna tuším, ale tu neznám osobně, ani si nevzpomenu na jméno.
Tak dobře vyberte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://katalog.seznam.cz/…smichov.html
to je adresa na ní n Seznamu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit