jak chutná sušený zeleninový Sunárek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak chutná sušený zeleninový Sunárek?
ahoj holky,máte některá zkušenost se sušenou mléčnou zeleninovo-masovou kaší Sunárek?jsou dva druhy,ta jedna tuším s kuřecím a druhá nevím.všimla jsem si,že u nás v drogerce se dost prodává.napadlo mě totiž,že by to bylo dobrý vzít sebou na dovču,není to zdaleka tak těžký jak ty skleničky.tak jestli dítkům chutná,napište.díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, jo s tím naprosto souhlasím. Myslím, že jsou dokonce tři druhy. Chuťově je to děs, teda pro mě, ale Matýskovi strašně chutná
.
Takže pokud ji nechceš kupovat pro sebe
, ale pro prcka, tak určitě jo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sušený zeleninový Sunárek
dík Martino,já bych to samozřejmě zkusila,akorát mi vrtá hlavou,jestli mu to můžu dát,když máme zatím hypoalergenní mlíko.zatím mu míchám kaše s HM a kupuju ty nemléčné a ten Sunárek je s mlíkem.tak nevím.malej má AE,takže má hypoalergenní stravu,ale už zkoušíme jogurt,čerstvě trochu lepek a paradoxně AE se lepší.mamky co máte dítko s AE,dokdy jste dávaly HA mlíko?my máme Nutrilon 2 a není tam nic napsaný,sestra v poradně krčila rameny.teď jsem to po sobě přečetla a zjistila jsem,že jsem samá zkratka…a omlouvám se,že míchám jedno téma s druhým
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Wingec, píšeš, že máte HA mléko a pak že dáváš Nutrilon 2 - to ale není HA, nebo se pletu? Pokud máte AE jako reakci na kravskou bílkovinu a z toho důvodu nařízenou HA stravu, určitě bych klasické UM ani zmiňovanou kaši zatím nedávala… Ale nevím, jak je to konkrétně u vás. Můj syn měl a dodnes občas má AE a jako kojenec směl na radu a předpis pediatra po odstavení z důvodu výskytu AE pouze HA mléko Nutrilon Pepti a k tomu zákaz mléčných výrobků včetně jogurtů až do roka věku + samozřejmě klasickou HA stravu. Kupované kaše jsem tehdy řešila tak jako ty - že jsem nemléčné ovocné druhy(tuším jsou rýžová obyč, banánová a jablečná?) míchala právě s Nutrilonem Pepti.
Verča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou tři druhy:krůtí,kuřecí a sýrová.Malý je miluje všechny.I teď kdy už nesolené blivajzíky nechce.Sýrová chutná i mně ![]()
Gabka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sušený Sunárek
ahoj Vvv,já se omlouvám samozřejmě máme Nutrilon 2 HA,kvůli AE,kterej malý po mě zdědil a momentálně je na ústupu.jinak prokázanou alergii na mlíko nemá,po jogurtu zatím žádná reakce nenastala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dalis to nekompromisně plival ![]()
Taky jsem myslela, že to bude fajn na dovolenou. Ale on plive i skleničky…
Pokud nemáte přímo alergii na bílkovinu kravského mléka, a máte HA jen kvůli AE, tak by se to už možná zkusit mohlo. Nám taky doporučovali HA kvůli velké zátěži v rodině, ale vyšlo nám kojení. Ani nevím, jestli jsou HA i ta pokračovací mléka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wingec, já bych přesto na tvém místě s tou kaší ještě chvilku počkala.. jsem asi přehnaně hysterická
, ale my si s AE u malého užili svoje a vím, jaké to je napravovat důsledky podání nevhodné stravy
Myslím, že zatím se určitě obejdete s nemléčnými kašičkami anebo mimču můžeš pro zpestření stravy vyrobit polodomácí
zeleninovou kaši z rozmixované zeleninky zamíchané s rýžovou nemléčnou a Nutrilonem
Myslím, že to bude podobné jako ta Sunarka ![]()
A přeji hodně zdaru při boji s ekzémem.
Verča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Radimkovi moc chutnaly. Dostával je až po ukončeném 10 měsíci po zátěžovém testu na ABKM, měli jsme alergii v anamnéze. Jinak na AE neměly žádný vliv.
Beruška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunarka Ready Meal
Sunarky Ready Meal papáme všechny. Někdy je použiju i tak, že je smíchám s masozeleninovou přesnídávkou a je to ještě lepší ![]()
Ahoj, Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a které kaše chutnají nejvíce Vám? Jedeme s přítelem na dovolenou na přechod hor, poneseme si 10 dní vše na zádech, tak to chceme mít co nejlehčí
Vyhovovaly by mi ty kaše, co mají hodně vitamínů a přidává se jen voda. Dnes jsem v drogerii viděla ovocné od Hami, jsou dobré? A co ty zeleninové?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wobludka: no tak ty ovocné bych ještě jedla, ale ty zeleninové (Sunarka) co se po nich malá oblizuje až za ušima ty už NE, když je malé připravuju je mi na zvracení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sany: Děkuju, zkusím nějaké ovocné - když se nám do toho podaří nasbírat borůvky, tak by to snad nakonec mohla být i mňamka
Radši je ochutnám už doma, představa, že je vynesu do 2.000 m n.m., tam zjistím, že se to nedá pozřít a ponesu je dalších 200 km na zádech mě děsí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to fakt fujky
Ale verča to jí s chutí, no ona jí totiž všechno co dostane do pusy ![]()
Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit