"Přesnídávky"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
"Přesnídávky"
Píšu v uvozovkách protože nevím jestli to co kuchtím je přesnídávka. Už jsem malýmu udělala mrkvičku jen povařila s vodou a rozmixovala a dala do formovače na led zamrazit no a dneska jsem se pustila do jablek, oloupala, povařila ve vodě a teď půjdu mixovat, no a napadlo po příspěvku v diskuzi o Jahodách přidat banán no a nevím jestli povařit banán taky a jestli s částí rozmixovaných jablek nebo samotnej? No a ještě jedno mi vrtá hlavou, říká se, že se do řídké přesnídávky má přidat pudink, to to malýmu mimčo co zčíná s příkrmama nevadí? a jak se tam přidává? A co čaj ze šlupek jablek, jen občas na chuť, samozřejmě, že z bio jablek? V jakém množství vody kolik šlupek povařit? Jak dlouho vydží v ledničce, dá se zamrazit?
Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Popilio,
jéjda my mluvili o normálních přesnídávkách pro už větší děti - teda alespoň doufám, že když tam bylo o jahodách tak je to tak pro roční dítko.
Ty když začínáš s příkrmama tak puding určitě ne a já být tebou tak banán ani nevařím ani nezamrazuju. Nejlepší je čerstvě naškrábaný přímo do papulky - jinak tmavne a mění chuť. A co se týče čaje z šlupek jablek tak to opravdu nevím - Viki mi pije pouze čistou kojo vodu.
Ahoj Iva a Viki.
Co bude mít mňaminky přesnídávky s pudingem hned jak bude mít rok. Těd je vařím pro sebe a pro ní do zásoby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky se přidávám k zastáncům nemražení nevaření banánu… o vaření banánu jsem snad ani neslyšela — vím že se flambuje a smaží…:o) ale to si malej ještě počká:o)))
já jsem ho nemohla ani mixovat, protože i rozmixovaný banán má jinačí chut než namačkaný… nevím čím to je. Když jsem rozmixovala tak to prostě nejedl:(
S jablkama - já začala dávat příkrmy po 6 měsíci a jabko jsem už nevařila, dávala jsem ho syrové.
Puding pokud možno nepoužívat..
čaj z jablek jsme taky nezkoušeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, neměla byste některá receptík na přesnídávku bez cukru atd, pro řekněme sedmiměsíční dítě?
Taky teď začínáme se zeleninkou, tak za měsíc i s ovocem, tak že bych přes léto něco vyrobila.
Díky moc
Peťula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba najdete nějakou inspiraci na
http://blog.lide.cz/lamargarita/
sepsala jsem tam nějaké receptíky a případně nechte kometář
Hezky den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lamargito, ten blog je skvělý
už jsem si ho dala do záložek a určitě receptíky vyzkouším, jak jen to bude možné
díky za odkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit