"Přesnídávky"

551
22.6.06 14:01

"Přesnídávky"

Píšu v uvozovkách protože nevím jestli to co kuchtím je přesnídávka. Už jsem malýmu udělala mrkvičku jen povařila s vodou a rozmixovala a dala do formovače na led zamrazit no a dneska jsem se pustila do jablek, oloupala, povařila ve vodě a teď půjdu mixovat, no a napadlo po příspěvku v diskuzi o Jahodách přidat banán no a nevím jestli povařit banán taky a jestli s částí rozmixovaných jablek nebo samotnej? No a ještě jedno mi vrtá hlavou, říká se, že se do řídké přesnídávky má přidat pudink, to to malýmu mimčo co zčíná s příkrmama nevadí? a jak se tam přidává? A co čaj ze šlupek jablek, jen občas na chuť, samozřejmě, že z bio jablek? V jakém množství vody kolik šlupek povařit? Jak dlouho vydží v ledničce, dá se zamrazit?
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
22.6.06 14:27

Ahoj Popilio,

jéjda my mluvili o normálních přesnídávkách pro už větší děti - teda alespoň doufám, že když tam bylo o jahodách tak je to tak pro roční dítko.
Ty když začínáš s příkrmama tak puding určitě ne a já být tebou tak banán ani nevařím ani nezamrazuju. Nejlepší je čerstvě naškrábaný přímo do papulky - jinak tmavne a mění chuť. A co se týče čaje z šlupek jablek tak to opravdu nevím - Viki mi pije pouze čistou kojo vodu.

Ahoj Iva a Viki.
Co bude mít mňaminky přesnídávky s pudingem hned jak bude mít rok. Těd je vařím pro sebe a pro ní do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.6.06 14:47

taky se přidávám k zastáncům nemražení nevaření banánu… o vaření banánu jsem snad ani neslyšela — vím že se flambuje a smaží…:o) ale to si malej ještě počká:o)))

já jsem ho nemohla ani mixovat, protože i rozmixovaný banán má jinačí chut než namačkaný… nevím čím to je. Když jsem rozmixovala tak to prostě nejedl:(

S jablkama - já začala dávat příkrmy po 6 měsíci a jabko jsem už nevařila, dávala jsem ho syrové.

Puding pokud možno nepoužívat..

čaj z jablek jsme taky nezkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
22.6.06 16:51

Holky, neměla byste některá receptík na přesnídávku bez cukru atd, pro řekněme sedmiměsíční dítě?
Taky teď začínáme se zeleninkou, tak za měsíc i s ovocem, tak že bych přes léto něco vyrobila.

Díky moc

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.6.06 17:16

Třeba najdete nějakou inspiraci na
http://blog.lide.cz/lamargarita/

sepsala jsem tam nějaké receptíky a případně nechte kometář

Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.6.06 17:37

lamargito, ten blog je skvělý :) už jsem si ho dala do záložek a určitě receptíky vyzkouším, jak jen to bude možné :) díky za odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí