Odmítá pít mlíčko:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1723
9.6.06 09:21

Odmítá pít mlíčko:-(

Prosím o radu mám 8 měsíčního chlapečka, který do teď miloval Nutrilon a nechtěl pít nic jiného a teď to má opačně chce pít jen mrkvičkovou šťávičku a papat jídla a nechce mlíčko a to fakt vůbec, začne se šklebit a nechce:-( Čím mu tedy prozatím nahradit ranní mlíčko- jakoby snídani potom má ovocnou sváču s jogurtem pak obídek- zeleninka masíčko potom míval mlíčko takže to dám šťávičku, odpolko ovoce a večer co když kaše je taky fuj:-(
Brala jsem to, když měl horečky tak jsem si říkala, prostě na to nemá chuť, ale teď už je OK a s mlíčkem stále stávkuje:-(
Děkuji za každou radu Hana a Lukajda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
9.6.06 10:03

Ahoj čokoládko,

to máš ještě brzo po nemoci, může to chvilku trvat než se znova vrátí k mlíčku. Viki mi to teď jak byla nemocná taky dělala, ale teď už mlíčko pije sice míň než před tím ( normu alespoň půl litru teda nesplňujem, ale my byli vždycky na hranici). :? Nevím čím nahradit mlíčko ráno, Viki jsem prostě dala místo něj jogurt, přesnídávku a snažila jsem se aby měla víc mlíčka v jogurtech ( ráno a odpoledne na svačinu) naštěstí kaši mi jedla tak alespoň něco. Jinak kaši můžeš umíchat i bez mlíčka s přesnídávkou třeba to jíst bude. A neuvažuješ o změně mlíčka? Dáváš myslím Omneo že? A myslíš, že ještě musíš? Nestačil by třeba už jen normální Nutrilon?
to Omneo je prý dost hořké tak možná když zjistil, že jsou mnohem sladčí a lepší věci, že už jej prostě nechce. No, ale nevím proč dáváš zrovna Omneo jestli ho mít musíte tak nevím.

Přejem brzké vrácení chuti k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
9.6.06 10:11

Viki- taky jsem začala uvažovat o změně mlíčka třebas fakt už mu nechutná, zkusím to promyslet a zajet jedno vyměnit a uvidíme. Ale u Nutrilonu bych docela ráda zůstala- díky za radu:-))

Papa a pozdravujeme Viki:-))

HL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
9.6.06 13:33

Ahoj Hanka. :-)
Asi by som mliecko nenutila, ked nechce, sak on mu maly este pride na chut a urcite chvilkove nepitie mliecka mu neublizi.
Kludne davaj 2 jogurty, ked mu chutia, aj ovocie napr od Nestle byva s mlieckom. Do obedu sa tiez da pridat jogurt (aj davam lucinu, ale na to ste este asi maly).
Vapnik je hodne aj v listovej zelenine.
A skuste aj tu zmenu mliecka, obcas sa deti niektoreho druhu prepiju :-)
Tak drzim palce a to bude dobre, neboj.
Ja mam aspon taky nazor, ze telo si povie, co potrebuje a ked to mliecko tak nechce, tak asi vie preco :-)
Jaj a z coho ho pije?? Z flasky? Co takto skusit poharik, maleho dost bavilo v tomto veku pit z normaleho dospelackeho pohara :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
9.6.06 14:27

Gotic- píšeš mi úplně z duše, včera jsem měnila všechny nádoby co na pití máme a nic:-((
Dneska jsem koupila místo Omnea Bebu klasiku a ejhle chutná(tak nechci to zakřiknout), ale budu doufat, že to bylo jen tím, že „čuchl“ ke sladké chuti např. z banánů a přestalo mu chutnat hořké Omneo.
Myslím si, že ale alespoň do roka by měl mlíčko min. 0,5l denně vypít. Přec jen těch jogurtů tolik nesní a na lučinu jsme opravdu malý:-(
Díky za radu a papa HL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko