Batolecí mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Batolecí mléka
Ahojte maminky!
Jak dlouho plánujete svým batolátkům připravovat mléka pro ně určená? Je doporučeno do tří let. Nám už se to krátí a tak přemýšlím, zda už tyto mléka přestat podávat. Díky za Vaše rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nasemu batoleti jsem batoleci mleka davala urcite do dvou let. Pak jsem postupne prechazela na mleka krabicove „cerstve“ - s kratsi trvanlivosti. I tak dodnes mam doma v zaloze mleko batoleci, protoze tatinek ma take rad mleko a obcas nezbyde a obcas ho dostane. Vetsinou mame od Nestle Junior Bifidus, ted jsem ji koupila kakaovy Sunar, ale moc ho nechce - radsi ma mleko s Grankem. Tak cca od 2,5 let ale preferuje spis mleka „normalni“. Batoleti budou v pondeli 3 roky ![]()
- Citovat
- Upravit
sem se do toho zamotala a abych upresnila - kdyz nezbyde diky tatinkovi „normalni“ mliko, dcera dostane batoleci… ![]()
- Citovat
- Upravit
Pokračovací mléko jsem dávala cca do 2,5 let,pak jsem přešla na obyčejné kravské mléko.U mladší holčičky bych ho chtěla také dávat alespoň do dvou let,spíš déle,uvidíme,jak jí bude mlíčko chutnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskuse na toto téma zde již byla, stačí vyhledat.
Jinak do roka výhradně UM, po roce jsem začala na vaření užívat kravské (madeta plnotučná), kolem roka a čtvrt jsem začala pro velkou spotřebu dávat odpoledne jogurtové nápoje. UM chci dávat tak do 2let určitě, nicméně dcera je velký závislák (dávám Sunar komplex - všechny tři druhy střídám) a pak asi zkusíme to plnotučné kravské. Jenže mléko dostává jen před spaním a v 5ráno, tak nevím, ale asi to UM je takhle lepší. Uvidíme…ale do 2let určitě.
GaB
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, synovi je 13 měsíců, stále mu dávám Bebu 2 bifidus, i když dle doporučení firmy bych již měla přejít na mléko „trojkové“ -batolecí. To je ale hrozně drahé. Po 2. roce života přejdeme na čerstvé plnotučné mléko. V minulosti se mi tu líbila níže uvedení diskuse, hlavně názor jendys:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o další diskuze na toto téma. Jak dlouho dáváte batolecí mléka? Já jsem na váškách. Dik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojila jsem dva a pul roku a mam nejedlika, budou ji tri, davam Nestle junior. Pije malo, takze ji ho klidne budu delat az do skoly. Pro normalneji se stravujici dite mi prijde zbytecne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi od roku jsem dávala mléko jen ráno a večer. Teď ve 21 měs. má mléko jen večer, ale ne vždy. Střídáme s kakavíčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
16 měsíců a dávám stále 3× denně. Myslím ale, že lidně stačí 2× a později třeba jen večer. Já naopak si užívám, že druhé dítě je celkem jedlík, tak když ještě chce Sunárek, že mu chutná, tak mu ho prostě udělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malemu je 23 mesicu a dostava 3× denne. Stridam Sunar complex a kravske mleko. Je nadtabulkovy, podle dr. by ho mohly bolet kosti bez dostatku vapniku. Klidne mu ho budu davat dal, dokud mu bude chutnat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana.49 já dávala Nutrilon 4 (od 24 měsíců) až do nástupu do školky.. Chutnal, věděla jsem, že je obohacený o vitamíny a mnohem lépe kontrolovaný na nežádoucí látky než kravské mlíko..tak proč ne. Měl ho 1× denně. A večer kaši.. miloval je a jedl by je dodnes, kdybych to tak nechala..te´d je závidí druhátku a nadšeně dojídá, pokud náhodou zbyde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit