Batolecí mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
2.6.06 22:20

Batolecí mléka

Ahojte maminky!

Jak dlouho plánujete svým batolátkům připravovat mléka pro ně určená? Je doporučeno do tří let. Nám už se to krátí a tak přemýšlím, zda už tyto mléka přestat podávat. Díky za Vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
2.6.06 22:36

Nasemu batoleti jsem batoleci mleka davala urcite do dvou let. Pak jsem postupne prechazela na mleka krabicove „cerstve“ - s kratsi trvanlivosti. I tak dodnes mam doma v zaloze mleko batoleci, protoze tatinek ma take rad mleko a obcas nezbyde a obcas ho dostane. Vetsinou mame od Nestle Junior Bifidus, ted jsem ji koupila kakaovy Sunar, ale moc ho nechce - radsi ma mleko s Grankem. Tak cca od 2,5 let ale preferuje spis mleka „normalni“. Batoleti budou v pondeli 3 roky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.6.06 22:38

sem se do toho zamotala a abych upresnila - kdyz nezbyde diky tatinkovi „normalni“ mliko, dcera dostane batoleci… :oops:

• Citovat
  • Upravit
9867
2.6.06 23:05

My davame klasicke mleko.
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
3.6.06 07:54

Pokračovací mléko jsem dávala cca do 2,5 let,pak jsem přešla na obyčejné kravské mléko.U mladší holčičky bych ho chtěla také dávat alespoň do dvou let,spíš déle,uvidíme,jak jí bude mlíčko chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.6.06 10:28

Diskuse na toto téma zde již byla, stačí vyhledat.
Jinak do roka výhradně UM, po roce jsem začala na vaření užívat kravské (madeta plnotučná), kolem roka a čtvrt jsem začala pro velkou spotřebu dávat odpoledne jogurtové nápoje. UM chci dávat tak do 2let určitě, nicméně dcera je velký závislák (dávám Sunar komplex - všechny tři druhy střídám) a pak asi zkusíme to plnotučné kravské. Jenže mléko dostává jen před spaním a v 5ráno, tak nevím, ale asi to UM je takhle lepší. Uvidíme…ale do 2let určitě.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.6.06 11:37

Ahoj, synovi je 13 měsíců, stále mu dávám Bebu 2 bifidus, i když dle doporučení firmy bych již měla přejít na mléko „trojkové“ -batolecí. To je ale hrozně drahé. Po 2. roce života přejdeme na čerstvé plnotučné mléko. V minulosti se mi tu líbila níže uvedení diskuse, hlavně názor jendys:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.6.06 11:10

Do 3l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
20.8.14 22:39

Ahoj, prosím o další diskuze na toto téma. Jak dlouho dáváte batolecí mléka? Já jsem na váškách. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.8.14 22:44

Kojila jsem dva a pul roku a mam nejedlika, budou ji tri, davam Nestle junior. Pije malo, takze ji ho klidne budu delat az do skoly. Pro normalneji se stravujici dite mi prijde zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.8.14 22:46

Asi od roku jsem dávala mléko jen ráno a večer. Teď ve 21 měs. má mléko jen večer, ale ne vždy. Střídáme s kakavíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.8.14 23:39

16 měsíců a dávám stále 3× denně. Myslím ale, že lidně stačí 2× a později třeba jen večer. Já naopak si užívám, že druhé dítě je celkem jedlík, tak když ještě chce Sunárek, že mu chutná, tak mu ho prostě udělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
20.8.14 23:57

Malemu je 23 mesicu a dostava 3× denne. Stridam Sunar complex a kravske mleko. Je nadtabulkovy, podle dr. by ho mohly bolet kosti bez dostatku vapniku. Klidne mu ho budu davat dal, dokud mu bude chutnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.8.14 00:54

@Jana.49 já dávala Nutrilon 4 (od 24 měsíců) až do nástupu do školky.. Chutnal, věděla jsem, že je obohacený o vitamíny a mnohem lépe kontrolovaný na nežádoucí látky než kravské mlíko..tak proč ne. Měl ho 1× denně. A večer kaši.. miloval je a jedl by je dodnes, kdybych to tak nechala..te´d je závidí druhátku a nadšeně dojídá, pokud náhodou zbyde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.8.14 07:26

Ema právě najela na obyčejné kravské mléko :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie