Od kdy těstoviny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy těstoviny?
Nazdárek
,
prosím o radu. Od kdy jste začaly dávat těstoviny a jaké? My máme (Honzík) 7 měsíců a kousek a zatím jíme jen polední jídlo (zeleninu s masem). Jinak jen kojím. Všechny příkrmy máme trošku později, jelikož máme mírný atopický ekzém
.
Díky moc za Vaše rady a zkušenosti
.
Pati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Pati,
bezlepkové těstoviny můžeš dávat už teď - v každé zdravé výživě koupíš pohankové, jsou dobré. Klasické těstoviny jsme začali dávat cca v 11 měsících, kdy začal syn jíst lepek. (taky má AE)
Martina a Filip (18 měsíců)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pati
Já začala Aničce dávat klasické těstoviny přibližně v roce. Jak píše Zubr, kup si třeba bezlepkové a dávej je už nyní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme měli prevenzivní bezlepkovou dietu do 9. měsíců. Od té doby malá dostává už lepek a vše je v pohodě. Ale to jsem měla prokonzultované dopředu s naší Dr. Malá dostává těstoviny 1× týdně a kupujinormální bezvaječné. Do 1 roku nemáme preventivně dávat bílek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
taky v těch bezlepkových máte cukr???
Nebo jdou sehnat i bez toho cukru?
Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, v těch bezlepkových těstovinách je rafinovaný cukr, všimla jsem si toho až těď, když ses ptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
díky za tip. Zítra zkusím koupit ty bezlepkové těstoviny, ale máme tady jen jednu prodejnu, tak snad tam uspěju.
Pa, pa Pati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky od kdy jste zacaly davat detem testoviny a jake? Dekuji
- Citovat
- Upravit
Davam cca od 7 mesicu, zacinala jsem kuskusem, ted davam i testovinovou ryzi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martule88 píše:
Ahoj holky od kdy jste zacaly davat detem testoviny a jake? Dekuji
Začala jsem před půlrokem, někdy mezi 5 a 6 měsícem. Nejdříve kukuřičné bezlepkové, pak jsem začala i klasické bezvaječné, když jsme zaváděli lepek. Většinou takovou tu zavářku do polévky - je to maličké a drobné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V půl roce jsem začla dávat bezvaječné těstoviny. Od 4-5. měs. jsme zkoušeli piškot jeden dva denně na lepek a od půl roku už směla i těstoviny.
Normálně jsme ji dělala se zeleninou, těstoviny/maso/zeleninu, do vývarů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit