Termoobal - lze i na jogurt?

8276
15.5.06 13:07

Termoobal - lze i na jogurt?

Mám dotaz, jak v letních teplých dnech uchováváte jogurt při nějakém výletu. My ho máme jako odpol. svačinu, a když vyrazíme na delší procházku či výlet, jak s tím naložit, aby se nezkazil???
Jde tak o 3 hodinky uskladnění. Lze použít termoobal na lahev? Nemám ji, tak nevím, jak hodně vydrží v létě udržet třeba tu lahev s mlékem v pohodě. A vejde se do klasického jogurt, nebo musí být širří lahev jako na Avent?
Moc děkuji za rady.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
15.5.06 13:22

Ahoj,
já jsem tak jezdila minulé léto na výlety a jogurty vydržely v pohodě chladné. I výživy a masové příkrmy jsem tak raději měla. Vejdou se do toho klasického průměru na dětské lahve. Když to strčíš ještě do tašky od kočárku, aby na obal nesvítilo přímo sluníčko, určitě se nezkazí.
Aspoň jsem tak termoobaly využila - jinak taky používám Avent :wink: .
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
15.5.06 18:32

A vejde se do klasického obalu na obyč. lahvičky, nebo to musí být ten širší, na širší lahvičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
15.5.06 19:07

Alenko- tak my máme ten normální termoobal- je námstejnak naprd, nicméně jsem to teď zkusila a ten jogurt se tam nevejde. Dáš ho tam jen po víčko ale nemůžeš to zapnout :lol: :lol: :lol: :lol: Myslím si, že je to ale zbytečná investice, kupovat kvůli jogurtu obal :lol: :lol: :lol: Jogurt Ti vydrží určo i v tašce od kočáru a za 3 hoďky se Ti nezkazí.

:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.5.06 20:03

Mě se tam jogurty vešly - kupuju Hollandie - ty vysoký. . . Šlo to zapnout na knop, ale šlo. Výživy úplně v pohodě.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
22.8.06 20:19

Asi to nebude zcela k tématu, ale neshání některá z Vás sběrače mléka do podprsenky? Mám totiž doma troje (nákupní šílenství v šestinedělce). Nabízím jedny od Medely - zcela nové, nepoužívané, v neporušeném obalu, původní cena 293,–kč, dala bych za 200,– + poštovné a jedny od Aventu - minimálně používané (ještě jsem ani malého neodkojila), původní cena 356,–kč, dala bych za poloviční cenu, tedy za 180,– kč + poštovné. Oboje v originálním balení vč. papírů. Sběrače dle mých zkušeností maj tyto výhody - pro mě nepostradatelné především po porodu než se množství mléka ustálí, kdy jsou velké přebytky vytékajícího mléka, poté mohou suplovat prsní tampóny (těch spotřebuji při užívání sběračů minimum), bradavky při sběračích nejsou zarudlé, přecitlivělé jako při tampónech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí