Sterilizátor do mikrovlnky Chicco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
708
13.5.06 13:08

Sterilizátor do mikrovlnky Chicco

Ahoj,můžete mi prosím někdo poradit,jestli se do tohoto sterilizátoru vejde i odsávačky od Aventu a Avent lahvičky?
Předem díky za pomoc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
13.5.06 15:10

Ahoj, mám sterilizátor Chicco. Používala jsem také odsávačku od Aventu i lahvičky. Vejde se to tam v pohodě. Odsávačka a třeba i 2 lahvičky 125 ml. Dávala jsem tam také společně 2 lahvičky 260 ml a lahvičku 125 ml. Používala jsem sterilizátor až do 8. měsíce. Moc mi tento sterilizátor osvědčil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.5.06 15:17

PARAPLICKO moc děkuji za odpověď. :P Nechce se mi dávat tolik peněz za sterilizátor Avent,když se dá použít i levnější. :wink: Hned v pondělí ho zakoupím… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.06 19:06

ahoj. jen se pripojuji též s pozitivním ohlasem. Není drahý a vykoná úplně stejnou službu. Vejdou se tam lahvičky Avent úplně v pohodě. Jen pozor na teplotu, kterou nastavuješ v mikrovlnce. Jednou jsme omylem nastavili víc a spodek se nám trošku roztavil-:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
13.5.06 21:55

Ahojky,

taky mám tento sterilizátor a je to naprostá pohoda :wink:

Vzhledem k tomu, jak je to nenárnočné, sterilizuji lahvičky každý den … a no problem, vejde se toho tam dost :lol:

Jinak trochu nechápu, Bramburek , jak jsi to myslela s tou teplotou :D Nastavuješ snad výkon mikrovlnky, ne? :wink: A já používám v pohodě ten náš nejvyšší…

Peťula + Pavlík 11,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.06 07:12

myslela jsem samozřejmě výkon, špatně jsem to formulovala - omluvám se-:)) TAKZE: nám se právě při tom největším VÝKONU začala tavit-:)) tudíž jsme VÝKON museli snížit.. ale jinak je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
22.8.06 20:20

Asi to nebude zcela k tématu, ale neshání některá z Vás sběrače mléka do podprsenky? Mám totiž doma troje (nákupní šílenství v šestinedělce). Nabízím jedny od Medely - zcela nové, nepoužívané, v neporušeném obalu, původní cena 293,–kč, dala bych za 200,– + poštovné a jedny od Aventu - minimálně používané (ještě jsem ani malého neodkojila), původní cena 356,–kč, dala bych za poloviční cenu, tedy za 180,– kč + poštovné. Oboje v originálním balení vč. papírů. Sběrače dle mých zkušeností maj tyto výhody - pro mě nepostradatelné především po porodu než se množství mléka ustálí, kdy jsou velké přebytky vytékajícího mléka, poté mohou suplovat prsní tampóny (těch spotřebuji při užívání sběračů minimum), bradavky při sběračích nejsou zarudlé, přecitlivělé jako při tampónech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.5.11 17:59

Ahoj jsem možná trochu mimo, ale uvažuju o elektrickém sterilizátoru chicco. Máte s ním někdo zkušenosti? Koupila bych i do mikrovlnky, ale všechny sterilizátory jsou moc velké, máme mikrovlnku prostě malou a když jsem ji kupovala nenapadlo mě, že tam budu dávat sterilizátor.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí