co na špagety pro 13 měsíčního špunta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co na špagety pro 13 měsíčního špunta
Ahojky,nemohly byste mi poradit co udělat malé na špagety,má alergii na mléko a vaječný bílek,vajíčka nejíme vůbec..rajčátka snáší dobře,ale už jsem docela vyšťavená z neustálého přemýšlení a vymýšlení jídelníčku
,tak prosím o nějaké receptíky na „majdu“ na špagety.Terezka má 13 měsíců.Děkuji moc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás je velmi omezený jídelníček, téměř nic nechce ochutnat, takže jediné co spolehlivě funguje na těstoviny je uvařená, rozmačkaná brokolice a kapka olivového oleje…tak to zkus a uvidíš, jak pojede vám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kromě rajčátka + něco podávám těstoviny s různými směskami rozmačkané zeleniny. Není to moc omáčka, ale když jsou i ty těstoviny na kousíčky, tak to jde docela dobře nabírat (a těstoviny z toho nejdou vybírat
) a má to úspěch. Směsi kombinuju podle toho, co je k dostání v bio kvalitě: květák, brokolice, paprika, trošička cibule, mrkev, hrášek, kukuřice, dýně, cuketa… + pár kapek olivového oleje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j
možná zkus jkoupit Pnazani omáčku - je to čisté, bez konzervačních a jiných látek. Kamarádka si to pochvaluje, já ji zkoušela jen jednou, ale chutnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě zeleniny a klasických omáček Barči moc chutná sýrová omáčka k těštovinám. udělám ji slabší (moc ráda má i nivovou - jednu za čas) a je spokojená. Je jí už ale 18m.
Bubu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pochybuju že když má malá alergii na mléko tak že může sýr ![]()
Zkus třeba těstovinky se špenátem,u nás dost jede(já si na to nastrohám parmazán)anebo s rajčatovou omajdou a masovými kuličkami,či paprikami…
Taky udělám hovězí v papiňáku(podusím)na cibulce a přidám zeleninu(většinou bonduelle-dusím už se zeleninou),posypu vegetou a nakonec maso vyjmu a zahustím omajdu,už nemixuji ale klidně to můžeš mixnout ať tam malá nemá kousky.Malý to miluje,buď s těstovinama nebo s bramborem…to ještě více ![]()
Gabka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit