Jaký jogurt pro mimča?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
27.4.06 18:19

Jaký jogurt pro mimča?

Ahoj, četla jsem a slyšela různé názory, zajímal by mě i váš, případně, zda vám něco poradila vaše Dr…
Brzy plánuju začít verče dávat jogurt, je jasný, že bílý a ne nízkotučný, ale jakou nejlépe značku? Chválu jsem slyšela na Aktivii, Holandii, Choceňský, Olmu

A odkdy jste dávali? Já chci tak od 8 měsíců.

Díky, Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1790
27.4.06 18:22

Ahoj Alenko,

my jsme dávali Hollandii. Nejdřív samotnou a potom jsme postupně přidávali čerstvé ovoce (maliny, jahody, borůvky).

Miroušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.4.06 18:23

Opět doporučuju starší diskuse, je jich dost…

Jinak jsem kolem 8měs začala s Hollandií

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
27.4.06 18:28

Hollandia, Olma, kozí jogurty.
Od cca 11m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
27.4.06 18:48

jogurt nejdřív od ukončeného 8.měsíce, spíš i později, dávám Hollandii-mimojiné i proto, že je pěkně tuhé konzistence a neteče ze lžičky. Bylo tu už dost diskusí na toto téma…K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
27.4.06 18:57

Ahooj…také se připojuju k Hollandii anebo chocenský jogurt.V žádném případě bych nedávala Activii jogurty od Danone my přijdou děsně chemický i když kámošce právě dětská doktorka Activii doporučila.Do roka dítko nesmí žádné tvarohy,pribináčky,apod… Hollandii také malinko přislazuju většinou domácí marmeládkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.4.06 19:03

Alenko ,ještě je dobrej Jihočeskej ve skle.Ale je fakt,že až tak od roku,dětskej organismus zatěžuje ta bílkovina a ještě si s ní neumí moc poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
27.4.06 20:22

Taky dáváme choceňský nebo hollandii, activie - na tu se názory různí, někdo tvrdí, že má až moc těch různých kultur, že není pro malá mimča vhodná každý den, takk jestli dávat, tak na střídačku párkrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.4.06 20:55

Ahoj,

já osobně miluji Hollandie, takže u nás tak :)

už jste některá vyzkoušela ten nový od Danone? „Dobrá máma“ tuším… Jaké má složení a tak… Já se vždy zapomenu v obchodě podívat :wink: Ale zajímá mě to, když to doporučují pediatři 8)

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
27.4.06 21:09

My dáváme Danone Dobrá máma. Dělají ho v různých příchutích a není tolik sladká jako třeba Frutigo. Vojtíkovi moc chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.4.06 21:56

ahoj tak ja teda vim ze vjogurtu je kravske mleko ktere muze alergizovat,nastesti u nas je to v poradku,davala jsem ho asi dost brzy od 6mesicu.ale hrozne mu chutna-activie,mel i holandii,ale ta mi nechutna tak ji nekupuju ani jemu 8)
davam ji jen bilou neslazenou-a nekdy pridam vlocky,nebo ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.4.06 22:08

Ahoj,
my dáváme zhruba od 8 měsíců bílou Activii, teď někdy se sušenkou nebo rozmačkaným banánem.
Ty Dobrá máma jsem viděla jenom ovocné a ty bych tak min. do roka nedávala.
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.4.06 22:12

Nikkol, můžeš mi prosímtě vysvětlit, co to znamená, že ti přijde acitiva moc chemická? 8O 8O 8O
Osobně se vždy řídím pouze složením výrobku a právě proto dávám od 9. měsíce svému synovi acitivii, obsahuje totiž pouze mléko a jogurtovou kulturu. Dodnes (bude mu 21 měsíců) jí pouze bílý jogurt, tedy ne ovocné, a to právě activii, minimálně jednu za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.4.06 22:16

Taky si myslím, že „chemické“ mohou být jen ty ovocné… - dochucené, dobarvené… Bílá Activia bude určo v pohodě.

Četla jsem, že by se „zdravý“ jogurt by se neměl ani dobarvovat přírodními barvivy - jako že Hollandia borůvková bývala, a to barvivem z červené řepy. Teď už není. Tedy dle složení na obalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.4.06 22:21

Teď jsem koukala na obal a složení Activie je: mléko, jogurtová kultura a bifidokultura - myslím, že nic chemického v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí