Jaký jogurt pro mimča?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký jogurt pro mimča?
Ahoj, četla jsem a slyšela různé názory, zajímal by mě i váš, případně, zda vám něco poradila vaše Dr…
Brzy plánuju začít verče dávat jogurt, je jasný, že bílý a ne nízkotučný, ale jakou nejlépe značku? Chválu jsem slyšela na Aktivii, Holandii, Choceňský, Olmu
A odkdy jste dávali? Já chci tak od 8 měsíců.
Díky, Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Alenko,
my jsme dávali Hollandii. Nejdřív samotnou a potom jsme postupně přidávali čerstvé ovoce (maliny, jahody, borůvky).
Miroušek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opět doporučuju starší diskuse, je jich dost…
Jinak jsem kolem 8měs začala s Hollandií
G
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jogurt nejdřív od ukončeného 8.měsíce, spíš i později, dávám Hollandii-mimojiné i proto, že je pěkně tuhé konzistence a neteče ze lžičky. Bylo tu už dost diskusí na toto téma…K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooj…také se připojuju k Hollandii anebo chocenský jogurt.V žádném případě bych nedávala Activii jogurty od Danone my přijdou děsně chemický i když kámošce právě dětská doktorka Activii doporučila.Do roka dítko nesmí žádné tvarohy,pribináčky,apod… Hollandii také malinko přislazuju většinou domácí marmeládkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alenko ,ještě je dobrej Jihočeskej ve skle.Ale je fakt,že až tak od roku,dětskej organismus zatěžuje ta bílkovina a ještě si s ní neumí moc poradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dáváme choceňský nebo hollandii, activie - na tu se názory různí, někdo tvrdí, že má až moc těch různých kultur, že není pro malá mimča vhodná každý den, takk jestli dávat, tak na střídačku párkrát týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já osobně miluji Hollandie, takže u nás tak ![]()
už jste některá vyzkoušela ten nový od Danone? „Dobrá máma“ tuším… Jaké má složení a tak… Já se vždy zapomenu v obchodě podívat
Ale zajímá mě to, když to doporučují pediatři ![]()
Mirka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme Danone Dobrá máma. Dělají ho v různých příchutích a není tolik sladká jako třeba Frutigo. Vojtíkovi moc chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tak ja teda vim ze vjogurtu je kravske mleko ktere muze alergizovat,nastesti u nas je to v poradku,davala jsem ho asi dost brzy od 6mesicu.ale hrozne mu chutna-activie,mel i holandii,ale ta mi nechutna tak ji nekupuju ani jemu ![]()
davam ji jen bilou neslazenou-a nekdy pridam vlocky,nebo ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my dáváme zhruba od 8 měsíců bílou Activii, teď někdy se sušenkou nebo rozmačkaným banánem.
Ty Dobrá máma jsem viděla jenom ovocné a ty bych tak min. do roka nedávala.
P
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikkol, můžeš mi prosímtě vysvětlit, co to znamená, že ti přijde acitiva moc chemická?
![]()
Osobně se vždy řídím pouze složením výrobku a právě proto dávám od 9. měsíce svému synovi acitivii, obsahuje totiž pouze mléko a jogurtovou kulturu. Dodnes (bude mu 21 měsíců) jí pouze bílý jogurt, tedy ne ovocné, a to právě activii, minimálně jednu za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že „chemické“ mohou být jen ty ovocné… - dochucené, dobarvené… Bílá Activia bude určo v pohodě.
Četla jsem, že by se „zdravý“ jogurt by se neměl ani dobarvovat přírodními barvivy - jako že Hollandia borůvková bývala, a to barvivem z červené řepy. Teď už není. Tedy dle složení na obalu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem koukala na obal a složení Activie je: mléko, jogurtová kultura a bifidokultura - myslím, že nic chemického v tom nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit