Jaké mléko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
8.4.06 12:29

Jaké mléko?

Ahoj holky, chtěla bych vědět Váš názor, jaké mléko je lepší kupovat. Zda v krabici polotučné nebo plnotučné, nebo čerstvá polotučná mléka s kratší dobou trvanlivosti. Vařím malému kaše a pudinky z obyčejného mléka, tak které je podle Vás lepší. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
382
8.4.06 13:23

Ahoj,
nejlepší by bylo čerstvé plnotučné mléko, ale to není tak běžné. Takže bych se přikláněla k polotučnému čerstvému..Osobně vždycky přehlídnu celý regál abych našla co nejčerstvější, ale to je jen moje malá úchylka:)
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.4.06 13:39

Ahoj,ja som davala plnotucne mlieko starsej dcerke od 19mes.Pytala som sa lekarky a ona mi povedala,ze plnotucne je lepsie ako polo a nizkotucne vobec neodporucala.My sme cela rodina mliekovy cize nakupujeme trvanlive aspon 2kartony do zasoby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.4.06 14:34

Ahoj Sari,
my pijeme polotučné Olma (plastová lahev) nebo Madeta (krabice). Rozhodně kupuj čerstvé, ne trvanlivé. Pokud seženeš čerstvé plnotučné, tak jdi do něj. :lol:

Pavlo, taky jsem úchylná :lol:, taky hledám v regálu to nejčerstvější. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
8.4.06 17:21

Ahoj, ja davam male cerstve polotucne, hlavne ne trvanlive. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.4.06 19:13

čau, trvanlivé je fakt docela blevajz.. Já to teda poznám i na chuti četla jsem, že má míň vitamínů a celkově je méně hodnotné, než čerstvé.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.06 11:50

Ahoj, můžu se zeptat, odkdy nemusím mléko převařovat?Kadla

• Citovat
  • Upravit
2114
9.4.06 12:04

Kadla: ja pouzivala cerstve mleko pro malou od 10m na vareni a od 1r ho pije bez prevareni. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.4.06 14:11

Ahoj, jak píšou holky, ono je to těžký. Nejlepší by bylo čerstvý plnotučný, ale to se snad nevyrábí. Já bych kupovala plnotučný trvanlivý, polotučný mně přijde jak ředěný vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.06 14:32

nejlepší je bio olma selské mléko

• Citovat
  • Upravit
394
12.4.06 23:21

ja kupuju jedine bio a pro dite je nejvhodnejsi plnotucne i jogurty a apod..
5ti denni certsve mleko..to s nejkratsi trvanlivosti bude nejmin upravovane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí