Sunárky šťávy zmizely z obchodů???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sunárky šťávy zmizely z obchodů???
Ahoj holky,
občas jsem malému dávala ředěnou šťávu Sunárek na pití. V poslední době, asi tak 2 měsíce ji nemohu nikde sehnat a ani na www.sunarek.cz ani zmínka. Něco jsem prošvihla??? Byl s nimi nějaký problém??? Přestaly se vyrábět???
Sendy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sunárky šťávy zmizely z obchodů?
Ahojky Sendy, já jsem se nedávno pídila, proč zmizela většina ovocných přesnídávek od Sunárku. Volala jsem přímo na infolinku a bylo mně řečeno, že ČOI upozornila na možný problém s jablečnou dření, která se do výživ přidává, takže prý preventivně stáhli z prodeje všechny přesnídávky u kterých by tento problém mohl být. Ujistili mě, že synovi se z přesnídávek nemohlo nic stát. Až bude problém vyřešen, tak se výrobky zas objeví na trhu. Ještě mně řekli, že je pro ně bude vyrábět někdo jiný. Takže soudím, že se to týka tedy i těch šťáviček. Taky mě štve, že nikde nic neuveřejnili, ticho po pěšině a chlápek se kterým jsem mluvila na infolince se při odpovědích kroutil jak had. Takže já dávám od Sunárku ruce radši pryč.
KDO VÍTE NĚCO VÍC, PROSÍM, NAPIŠTE.
Alte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco jsem zjistila, pro ty které to bude také zajímat, můžete se mrknout:
www3.gehe.cz/dwn/17400/17989_D_cs_sunarek_recall_base_comm_cz.doc
Sendy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sendy díky.
Jelikož jsem před mateřské pracovala pro jednu nadnárodní firmu,tak vím že často jsou opatření učiněna s čistě preventivních důvodů už při ziziku třeba 5%.
Já bych se toho nebála,Sunárek přesnídávky ani šťávičky teda pravidelně nejíme ale občas jsme samo něco měli.A klidně i teď koupím.
Oni by si na triko nemohli vzít nějaký průser,spíše bych řekla že se možná změnila ta kvalita(díky těm jablkům)na chuti nebo tak něco ![]()
Každopádně díky za info.
Gabka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Sendy, to seš fakt šikulka, mně se tehdy nepodařilo nic vyšťourat, ale možná v té době ještě nic na netu nebylo, když jsem se po tom pídila, tak jsem přepadla chlápka na infolince a byl z toho mého dotazu docela rozhozený, několikrát během hovoru se s někým potichu bavil a pak teprve odpovídal mně
Taky bych očekávala, že se něco objeví na oficiálních stránkách firmy Hero. Můžeme se jen dohadovat, jestli se ČOIce nelíbilo, že jsou jablka kyselá, nahnilá, nebo ošetřena pesticidy.
Díky ze tvoje info.
Alte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezdá se mi, že by v poslední době měly přesnídávky nebo šťávy jinou chuť. No, těžko to asi posoudím…ale po zkušenosti, kdy se malý po jedný totálně pozvracel, je vždycky musím ochutnat (ble…)
Tak těžko říct co je důvod, ale o chuti to asi nebude, kddyž stáhli vše z prodeje, protože to muselo stát spoustu peněz. Také jsem pracovala pro jednu nadnárodní firmu a pokud by to bylo jen o trochu změněné chuti, pochybuji, že by vynaložili takové náklady. Já jsem ještě před títmo dotazem na emimi, poslala dotaz do Hero, tak uvidím, co odpoví.
Sendy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sendy, moc prosím, až budeš mít odpověď, písni sem. Zajímalo by mě to, protože syn ty ovocné přesnídávky jedl často. Chutnaly mu a hlavně se mně líbilo, že nebyly přislazované.
Alte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš je jedl kolem roka také poměrně často. Teď už méně, spíš pil ty šťávy. Ještě máme asi dvě doma, tak nevím, asi půjdou do koše…spíš určitě
Potom dám zprávu, jsem také zvědavá co z nich vypadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
díky za info.taky mi vrtalo hlavou proč sunárky nejsou.Doufám,že je to tak,jak se skutečně píše na těch stránkách od Sendy.Většinou jsem kupovala sunárky,tak snad jsem Pepču neládovala nečím závadným.
No ale myslím,že kdyby tam objevily něco zdravotně závadného,tak by se určitě objevilo varování třeba na stránkách ČOI nebo na spotřebiteli.
Kiky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit