oplatky pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
iwa
268
23.5.06 23:45

oplatky pro mimčo

Existují nějaké oplatky pro mimčo - měkké a bezlepkové?
Koupila jsem ty od Hero, je na nich uvedeno, že jsou vhodné od šesti měsíců, ale obsahují pšenici a navíc mi připadají dost tvrdé a těžko rozslintatelné. Tak nevím, bojím se, že když malá kousek uhryzne, že se jí hned nerozpustí v pusince a začne se dusit. Z tohoto důvodu se mi zdá lepší křehký kukuřičný chlebík (taková ta „polystyrenová prkýnka“), ale zase je v nich sůl.
Co dáváte hryzat osmiměsíčním prckům?
Od kdy se může lepek, já myslela, že až kolem roka?
 Iwa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
23.5.06 23:56

Lepek prý až od roka, ale je to na tobě :wink:

My dáváme kukuřičné křupky ze zdravé výživy (dlouhé asi 4 cm, mimi si je samo drží, jen kukuřice, bez cukru, soli a lepku, nemusí mít zuby). U nás pytel za 8,50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
24.5.06 07:10

Názory na to, od kdy lepek, se různí. Někdo říká od roka, někdo později, někdo, že je nejlepší začít s ním kolem 8měsíce. Hero sušenky u nás moc úspěch neměly, tak jsem dávala rýžové chlebíky (množství soli bylo minimální) a ve zdravé výživě mají opravdu kukuřičné křupky v pytlích (různé velikosti) s označením Natural a ty jsou bez soli a všeho…Rozpustí se ihned, nestačíš si pomalu ani kousnout:)
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwa
268
24.5.06 08:14

Dík za typ, až pojedu do města, tak je berušce koupím (křupky), taky si totiž myslím, že na lepek má času dost. Iwa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.6.06 19:22

JA TEDA DAVALA SUCHARY OD MILUPA UZ ASI OD 5MESICE,KRASNE SE ROZSLINTAL" NO A PAK ASI PO 6-7MESICI TY S LEPKEM, DAVAM TAKY SUCHARY,CHLEBA, LINDA NEMA ZUBY ALE PORADI SI SE VSIM..
PO 1 JSEM TO ZKUSILA S TIM SUCHAREM PISOU TAM OD 4MESICE TY BEZ LEPKU NO A HNED SE ROZPUSTI,MYSLIM ZE BY JE MELO DELAT I NESTLE- BABY SUSENKY,MEKKE BYT NEMUZOU DITE BY SE MOHLO ZALKNOUT,JSOU TVRDE A SANIM SE ROZPOUSTI,TY NASE JDOU TVRDE JAK SUTR :lol: !
TADY JICH MAJI NESCETNE I Z KUKURICE S VITAMINAMA,RYZOVE APOD.. SKODA ZE V CESKU MA MILUPA UPLNE JINY SORTIMENT.. :(
 http://www.milupa.it/…scottino.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.6.06 19:26

Sušenky Hero jsou naprosto příšerné, tvrdé, drobivé a, přesně jak uvádíš, nerozslintatelné :cry: Taky jsem je svého času dceři koupila, ale potom, co se s nimi několikrát dost dramaticky dusila, jsem je okamžitě zrušila.
Taky hlasuji pro kukuřičné křupky bez soli, jsou chutné a okamžitě v se v puse rozpouštějí. Taky jsem dceři kupovala pohankové křupky Natural (taky bez soli), ale ty už byly malinko tvrdší, ale taky pořád100krát lepší než sušenky Hero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cudovluc
11.8.11 20:55

lepek

Mam sestimesicniho syna a kamarad detsky gastroenterolog mi poradil, at uz s lepkem zacnu, ze je to nove doporuceni vydane asi pred 2 lety. Taky jsem se lepku chtela vyvarovat co nejdele. Pry je lepsi s nim zacit po sestem mesici z duvodu ochranneho vlivu kojeni pri styku s ruznymi alergeny.

• Citovat
  • Upravit
653
11.8.11 21:04

Male davm susenky od Sunarky a taky ty kukuricne krupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí