Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosim o popsani pouziti, omylem jsem si vyhodila navod:-(
Mam ten typ s vypinanim vzadu a koleckem vepredu!
Dopredu dekuju vsem za pomoc!
Dekuju, ja jsem asi natvrdla;-) v navodu pisou, ze to ma clovek vytahnout ze zastrcky po kazdem pouziti, ale to pisou na vsem vzdycky:-(
vazne by mi pohohlo, kdyby mi nekdo popsal, jak to bezne pouziva;-) dekuju
Vlozila jsem lahvicku, pak nalila vodu do ohrivace.. Kdyz jsem delala opacne, casto bylo vody moc a po vlozeni lahvicky pretekala..
Pak jsem zapla, otocila koleckem.. Ale vzdy bylo malo teple, tak jsem koleckem otocila jeste jednou a hotovo ![]()
Pouzila jsem minimalne, dneska uz bych nekupovala!
Diky;-)
takze zapnu tim vypinacem vzadu? pan v obchode mi tvrdil, ze je to jen pojistka, proto se tak blbe ptam;-)
a jeste jak to vypinas?
Ja musim vypadat jak tatar:-D
Já mám nastavené kolečko trvale na stupeň 3 (otočené až na doraz) a zapínám a vypínám normálně čudlíkem vzadu.
Nastavene na 3 lahvicka se ohriva stale dokud to vzadu nevypnes. jednou jsem vytahla lahev a v domeni ze svetlo zhaslo jsem sla ven nedalo mi to vratila se a voda vyparena… a strasne to hralo. jinak supr pouzivam furt ale uz si davam bacha
a vytshuju pro jistotu ze zasuvky
Mohla bych poprosit, schánim taky návod na ohřívač avent, ale na ten digitální, poradíte kde ho sehnat? nebo poradil by mi někdo jak ten ohřívač zprovoznit? děkuji
Ahoj holky, prosím vás mám ohřívač philips avent a chci se zeptat používáte do toho i jiné lahvicky než od zn. Philips avent? Nebo musím koupit přesně tyhle. Děkuji moc ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás mám ohřívač philips avent a chci se zeptat používáte do toho i jiné lahvicky než od zn. Philips avent? Nebo musím koupit přesně tyhle. Děkuji moc
samozřejmě můžeš dát jakoukoliv lahvičku, co se tam vejde
či příkrm ve skle a kelímku později…