Avent ohřívač lahví - použití

367
3.10.13 22:01

Avent ohrivac lahvi- pouziti

Prosim o popsani pouziti, omylem jsem si vyhodila navod:-(
Mam ten typ s vypinanim vzadu a koleckem vepredu!
Dopredu dekuju vsem za pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
3.10.13 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.10.13 22:17

Dekuju, ja jsem asi natvrdla;-) v navodu pisou, ze to ma clovek vytahnout ze zastrcky po kazdem pouziti, ale to pisou na vsem vzdycky:-(
vazne by mi pohohlo, kdyby mi nekdo popsal, jak to bezne pouziva;-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
3.10.13 22:23

Vlozila jsem lahvicku, pak nalila vodu do ohrivace.. Kdyz jsem delala opacne, casto bylo vody moc a po vlozeni lahvicky pretekala..
Pak jsem zapla, otocila koleckem.. Ale vzdy bylo malo teple, tak jsem koleckem otocila jeste jednou a hotovo :)
Pouzila jsem minimalne, dneska uz bych nekupovala!

• Citovat
  • Upravit
367
3.10.13 22:32

Diky;-)
takze zapnu tim vypinacem vzadu? pan v obchode mi tvrdil, ze je to jen pojistka, proto se tak blbe ptam;-)
a jeste jak to vypinas?
Ja musim vypadat jak tatar:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
3.10.13 22:52

Já mám nastavené kolečko trvale na stupeň 3 (otočené až na doraz) a zapínám a vypínám normálně čudlíkem vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
4.10.13 03:34

Nastavene na 3 lahvicka se ohriva stale dokud to vzadu nevypnes. jednou jsem vytahla lahev a v domeni ze svetlo zhaslo jsem sla ven nedalo mi to vratila se a voda vyparena… a strasne to hralo. jinak supr pouzivam furt ale uz si davam bacha :)) a vytshuju pro jistotu ze zasuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
4.10.13 18:48

Mohla bych poprosit, schánim taky návod na ohřívač avent, ale na ten digitální, poradíte kde ho sehnat? nebo poradil by mi někdo jak ten ohřívač zprovoznit? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.10.13 13:51

Dekuju, to jsem presne potrebovala vedet;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 14:54

Ahoj holky, prosím vás mám ohřívač philips avent a chci se zeptat používáte do toho i jiné lahvicky než od zn. Philips avent? Nebo musím koupit přesně tyhle. Děkuji moc :-)

• Citovat
  • Upravit
21680
4.1.21 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás mám ohřívač philips avent a chci se zeptat používáte do toho i jiné lahvicky než od zn. Philips avent? Nebo musím koupit přesně tyhle. Děkuji moc :-)

samozřejmě můžeš dát jakoukoliv lahvičku, co se tam vejde :D či příkrm ve skle a kelímku později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí